2012-es Asylum-film.
Főszerepben: Carmen Electra, Charlie O'Connell és Brooke Hogan.
2-Headed Shark Attack / Kétfejű cápa támadása (2012)
2012. május 09. 16:27
![]() |
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14672 Csatolások: 120245 Azonosító: 57759 ![]() |
Az ilyen jellegű horrorfilmek mármint az Asylum horror filmeket általában bevállalom, igaz 90%-ban mindig csalódom
Viszont ez a cápás dolog
Ettől már a falra mászok
Ráadásul két nagy Oscar esélyes főszereplővel ( Carmen, Brooke ) = remek lesz

Viszont ez a cápás dolog

Ráadásul két nagy Oscar esélyes főszereplővel ( Carmen, Brooke ) = remek lesz

2012. május 09. 16:52
![]() |
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 265 Csatolások: 4064 Azonosító: 152581 ![]() |
Idézet (House Of Wax @ 2012.05.09. 16:27)
Az ilyen jellegű horrorfilmek mármint az Asylum horror filmeket általában bevállalom, igaz 90%-ban mindig csalódom :lol:
Viszont ez a cápás dolog :omg: Ettől már a falra mászok <_<
Ráadásul két nagy Oscar esélyes főszereplővel ( Carmen, Brooke ) = remek lesz :rohog:
Viszont ez a cápás dolog :omg: Ettől már a falra mászok <_<
Ráadásul két nagy Oscar esélyes főszereplővel ( Carmen, Brooke ) = remek lesz :rohog:
Igen, én is be szoktam próbálni az Asylum-filmeket sorra, a kínálatuk 70%-át biztosan láttam. Azért volt, ami tetszett, amire tényleg azt mondtam, hogy oké... De ez biztosan nem tartozik majd azok közé.
Egyébként nem meglepő, hogy még egy cápás film jött, hiszen ezek hozták meg nekik a még nagyobb ismertséget, ráadásul ezek már az ő védjegyei (saját alkotás, nem moziban futó filmek koppintásai).

2012. május 09. 16:57
Én imádom a cápás filmeket,nem tudom őket megunni,akkor se,ha rém gagyik.
De ettől a 2.képtől a fejem eldobom.Már most az esik le,hogy ez lesz a legrosszabb cápás film amit látni fogok.
Mert hát megnézem az biztos.
Tisztára,mintha gumik lennének azok a cápák és ha mozogva is így néznek majd ki...azt hiszem végig fogom röhögni vagy azért,mert vicces vagy azért mert már kínomban nem tudok majd mit csinálni.
Pedig a cím az találó és még tetszett is az ötlet,de a kép miatt úgy fogok majd nekiülni,hogy 2 tál pattogatott kukorica unalom ellen.
De ettől a 2.képtől a fejem eldobom.Már most az esik le,hogy ez lesz a legrosszabb cápás film amit látni fogok.

Tisztára,mintha gumik lennének azok a cápák és ha mozogva is így néznek majd ki...azt hiszem végig fogom röhögni vagy azért,mert vicces vagy azért mert már kínomban nem tudok majd mit csinálni.
Pedig a cím az találó és még tetszett is az ötlet,de a kép miatt úgy fogok majd nekiülni,hogy 2 tál pattogatott kukorica unalom ellen.

2012. május 09. 17:14
Ez komoly???
Láttam meg hallottam már elég hülye horrorfilmnek kikiáltott baromságról, de szerintem ez fogja vinni a primet.

2012. május 09. 17:14
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 265 Csatolások: 4064 Azonosító: 152581 ![]() |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.05.09. 16:57)
Én imádom a cápás filmeket,nem tudom őket megunni,akkor se,ha rém gagyik.
Mert hát megnézem az biztos.

szivacsból, műanyagból készültek, meg gipszből..
2012. május 09. 18:33
óóóóó egy igazi remekmű!egy valódi agy halál ezt látnom kell!

2012. május 09. 18:36
Idézet (mstk93 @ 2012.05.09. 16:52)
Azért volt, ami tetszett, amire tényleg azt mondtam, hogy oké... De ez biztosan nem tartozik majd azok közé.
Asylumnak melyik volt az a filmje amire azt mondtad hogy oké??

2012. május 09. 19:03
![]() |
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.09. 18:33)
óóóóó egy igazi remekmű!egy valódi agy halál ezt látnom kell! :rohog: :rohog: :rohog:
Nyilvánvalóan teljesen más az ízlésünk, olvastam a ZS-kategória topicban lévő hozzászólásodat, amint a Shark Night-ról írtál. Bár nem láttam a filmet, egy 25 millió dolláros költségvetésű filmről nem lehet azt mondani, hogy ZS. Lehet mondani, hogy "gagyi", "nem tudom, hova b...k el a pénzt", értelmetlen, de az nem, hogy zs, szerintem. Zs, mikor pár százezer dollárból összehordanak egy borzasztó történetet, rossz színészekkel, amit a kivitelezés sem ment a nullától, és rendszerint ennél még az effektek is rosszabbak.
A kérdésedre válaszolva a Halálos futam (2008) volt annyira rossz, hogy bárki rámondja, hogy zseniális. Persze a film nem jó, nem vetíthető moziban, nem kaphat Oscart, de baromság, és élvezhető. Más filmjeikre pedig mondtam, hogy oké, van néhány... legutóbb, a Zombie Apocalypse, keress rá, még az IMDb-n az érte el a legtöbbet az Asylum-filmek közül, látszik, hogy valamiféle úton elindultak a készítők...

2012. május 09. 19:04
Idézet (mstk93 @ 2012.05.09. 19:03)
Nyilvánvalóan teljesen más az ízlésünk, olvastam a ZS-kategória topicban lévő hozzászólásodat, amint a Shark Night-ról írtál. Bár nem láttam a filmet, egy 25 millió dolláros költségvetésű filmről nem lehet azt mondani, hogy ZS. Lehet mondani, hogy "gagyi", "nem tudom, hova b...k el a pénzt", értelmetlen, de az nem zs. Zs, mikor pár százezer dollárból összehordanak, egy borzasztó történetet, rossz színészekkel, és a kivitelezés sem menti meg a dolgot a nullától, és rendszerint ennél még csak az effektek rosszabbak.
A kérdésedre válaszolva a Halálos futam (2008) volt annyira rossz, hogy bárki rámondja, hogy zseniális. Persze a film nem jó, nem vetíthető moziban, nem kaphat Oscart, de baromság, és élvezhető. Más filmjeikre pedig mondtam, hogy oké, van néhány... legutóbb, a Zombie Apocalypse, keress rá, még az IMDb-n az érte el a legtöbbet az Asylum-filmek közül, látszik, hogy valamiféle úton elindultak a készítők...
jó van ne akadj ki béke van!

dikk már kérdezni se lehet!

2012. május 09. 19:05
![]() |
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.09. 19:04)
jó van ne akadj ki béke van!

Ki akadt ki? Ez a normális stílusú válaszom, nem hinném, hogy kiakadtam volna... te kérdeztél rá.
xd
2012. május 09. 19:12
Idézet (mstk93 @ 2012.05.09. 19:05)
Ki akadt ki? Ez a normális stílusú válaszom, nem hinném, hogy kiakadtam volna... te kérdeztél rá.
xd
xd
okok már itt sem vagyok!

2012. május 12. 22:18
![]() |
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 ![]() |
2 barátom nézte meg...és azt mondták,hogy nagyon szánalmas 1 film...-.-"

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Régi stylistja dolgozott rajta.

Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Nagyon egymásra találtak.

Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Kiakadt egy kommenten.

Kim Kardashian őszintén beszélt arról, miért vált el Kanye Westtől
Kim Kardashian őszintén beszélt arról, miért vált el Kanye Westtől
Kiderült, mi volt az oka.