Súlyos váddal vádolják Justin Biebert!
2012. május 11. 15:14
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
Az 'N Sync Girlfriend-ről énekel mert neki(k) az kell Justinkának meg Boyfriend kell:DDD xd
2012. május 11. 15:35
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline |
HÁHÁ ahogy a címeket olvasom ez nagyon viccesen jön ki : N Sync-Girlfriend <-> Justin Bieber-Boyfriend xD mintha meleg lenne Justin :'D kitudja lehet az is
2012. május 11. 16:50
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
jaaaj..most hasonlít vagy nem..tök mindegy..
2012. május 11. 17:47
jajj belehallgattam és egyáltalán nem hasonlít. Nem tudom miért kell mindenkit plágiummal vádolni. Már annyira unom.Meg amúgy is Justinnak nincs szüksége "piszkozatra,mintára" a számai és a videoklippjei elkészítéséhez.
gratulálok,egy újjabb embert vádoltatok meg plágiummal ...előszőr Sel mostmeg ő :/ gondolom nem esik valami jól nekik.Szegények...
gratulálok,egy újjabb embert vádoltatok meg plágiummal ...előszőr Sel mostmeg ő :/ gondolom nem esik valami jól nekik.Szegények...
2012. május 11. 17:50
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
A vak is látja, hogy a két klip teljes mértékben egyezik. Ironikus, hogy Bieber Boyfriendről énekel, Timberlake pedig Girlfriendről.
Cher Sugar: Nem tök mindegy, hogy hasonlít e vagy nem. Nevetséges, hogy a mai klipek többsége 2 félére csoportosítható: az énekes körül szexi pasi vagy csaj, attól függ, az énekes nő vagy férfi és a mostani, a koppintás. Biebernek (persze, nem ő rendezte, de lenne legalább annyi esze, hogy beleszól a rendezésbe) meg van pofája, hogy egy híres banda videóját koppintja? Lenne annyi esze, hogy 'no name' énekesekről másol, az legalább nem lenne ilyen feltűnő. De azért jobb lenne, ha valami önállóság rejtőzne ebbe a pici kölökben.
Cher Sugar: Nem tök mindegy, hogy hasonlít e vagy nem. Nevetséges, hogy a mai klipek többsége 2 félére csoportosítható: az énekes körül szexi pasi vagy csaj, attól függ, az énekes nő vagy férfi és a mostani, a koppintás. Biebernek (persze, nem ő rendezte, de lenne legalább annyi esze, hogy beleszól a rendezésbe) meg van pofája, hogy egy híres banda videóját koppintja? Lenne annyi esze, hogy 'no name' énekesekről másol, az legalább nem lenne ilyen feltűnő. De azért jobb lenne, ha valami önállóság rejtőzne ebbe a pici kölökben.
2012. május 11. 18:12
CsillaBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 172169 offline |
dehogyis hasonlít-.-'
2012. május 11. 18:39
Ez már szánalmas...ha két klipp vagy dal hasonlít, akkor tuti hogy koppintás...-.-"
Mindkét klippben vannak autók és lányok...és? Nem tudnak örökké újat kitalálni. Amúgy meg Justin azt mondta hogy még sosem látta azt a klippet, és amúgy sem ő rendezte.
Mindkét klippben vannak autók és lányok...és? Nem tudnak örökké újat kitalálni. Amúgy meg Justin azt mondta hogy még sosem látta azt a klippet, és amúgy sem ő rendezte.
2012. május 11. 18:45
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Bieber úr. Na ezen jöt röhögtem.
Igen, tényleg hasonlít a klip, és a dal eleje, de most persze, hogy azt mondja, még nem is látta a klippet, mert ha nem állítaná ezt, csak még jobban megvádolnák..
Igen, tényleg hasonlít a klip, és a dal eleje, de most persze, hogy azt mondja, még nem is látta a klippet, mert ha nem állítaná ezt, csak még jobban megvádolnák..
2012. május 11. 18:45
Engem nem érdekel hogy most másolta vagy nem de tényleg nem hasonlít annyira, meg amúgy is már mindenki másol másról..
2012. május 11. 18:52
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
Ha engem kérdeztek mind a kettő ugyanolyan s*zar, de azért nem hasonlítanak. ßI
2012. május 11. 19:03
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline |
Szégeny... Az állítólag nagy és híres és helyes (??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????) bieberke itt koppint. Na ez kell azoknak akik annyira oda vannak érte! De az azért tényleg elgondolkodtató, hogy boyfriend van oda írva... Na nekem tök mindegy, de nagyon jót nevettem, mikor kiderült hogy a hatalmas híresség is csak kopizni tud, semmi újat nem tud nyújtani... Kövezzetek meg, de én mindig is utáltam. Na, emiatt most már ki is nevetem
1 felhasználónak tetszik:
Little Monster-GFF
2012. május 12. 08:33
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline |
Nemhiszem hogy Justin Bieber lopott volna tőlük!! Ő nem tenne olyat!!!
2012. május 12. 08:34
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline |
Egyébként meg egyáltalán nem hasonlít a 2 videó!!
2012. május 12. 10:44
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
No commnet...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.