Kezdem megutálni,nagy csalódást okozott.
Miley Cyrus - leaving a store in Studio City with Liam - 05/11/12
2012. május 11. 23:12
17 felhasználónak tetszik:
Vegas,
mikeyla,
Lady Suzy,
House Of Wax,
VanessaWolfe13,
SmileyZ,
Andika66,
Szandi1995,
#Anita95,
Lolla,
MegaLadyGaga,
adriienn96,
esztii0907,
Seherezade1050,
Small Selena .,
Diinaa,
ItsLénaa
2012. május 12. 01:44
Engem az zavar,hogy mindig az új kutyáival mutatkozik,ezt már rég figyelem.Eddig Floyd volt a legújabb,most meg Happy és mi van? Hát persze,hogy csak Happy-ke van. Tisztára,mintha kellékként tekintene rájuk. És szerencsétlen hogy van már Miley kezében? Én max csak pórázt adnék a kezébe,bármennyire is szerettem eddig Miley-t... Ez már nekem is sok.
Liam
11 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
House Of Wax,
SmileyZ,
Lolla,
mikeyla,
MegaLadyGaga,
adriienn96,
Seherezade1050,
Small Selena .,
Diinaa,
ItsLénaa
2012. május 12. 02:06
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.05.12. 01:44)
Engem az zavar,hogy mindig az új kutyáival mutatkozik,ezt már rég figyelem.Eddig Floyd volt a legújabb,most meg Happy és mi van? Hát persze,hogy csak Happy-ke van. Tisztára,mintha kellékként tekintene rájuk. És szerencsétlen hogy van már Miley kezében? Én max csak pórázt adnék a kezébe,bármennyire is szerettem eddig Miley-t... Ez már nekem is sok.
Liam
Idézet
Szerencsétlen kutyus..
Szerintem bárhogy is nézzük, jobban áll Miley kezében úgy, minthogy az utcán kóborolna, vagy ha az előző gazdái kikötik valahova, ahol elpusztul éhen-szomjan, ne adj' Isten ha elüti egy autó, vagy bármi más történik vele. Elég sok kutyája volt, tudja hogy kell velük foglalkozni (szerintem). És valljuk be, egy kutya sem szenved szerintem semmiből hiányt Mileyéknál. Szóval szerintem nem olyan szerencsétlen az a kutyus...
13 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Jal,
Szandi1995,
#Anita95,
Lolla,
adriienn96,
esztii0907,
gyurmiiiii,
LaGirl9292,
Small Selena .,
Diinaa,
ItsLénaa,
NiceandCute
2012. május 18. 16:33
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline |
Ha követnétek Twitteren tudhatnátok, hogy mennyire szereti mindegyik kutyusát. Mindig róluk posztol. Lila (a Yorkshire terrier) a legrégebb óta meglévő kutyusa, de róla is van sok kép. Meg friss kép Floydról is és persze Ziggyről.
Jah és amúgy épp valami kutyás boltban voltak. Szóval lehet épp külön Happynek vett valamit, vagy oltatni vitte, ezért is vitte magával. Még egy olyan bőr cipő alakú rágcsa is van a kezében.
Jah és amúgy épp valami kutyás boltban voltak. Szóval lehet épp külön Happynek vett valamit, vagy oltatni vitte, ezért is vitte magával. Még egy olyan bőr cipő alakú rágcsa is van a kezében.
2 felhasználónak tetszik:
Small Selena .,
NiceandCute
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.