Justin Bieber dalt írt az édesanyjának
2012. május 13. 14:26
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
nem szeretem Justint sőt utálom!de ez rendes tőle hogy az édesanyjának irta ez nem olyan mintha a barátnőjének irta volna mert az minden nap váltogathatná de az édesanyját nem
2012. május 13. 16:58
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Utálom bíbörkét, de ez szép dolog volt de nagyon
2012. május 13. 17:54
Annyira gyönyörű a dal, már vagy 50x meghallgattam, és szinte minden alkalommal elsírtam magam...annyira csodálatos dal :') Ezek után mondja valaki hogy Justin bunkó vagy szívtelen, azt úgy pofonvágom...-.-" :@ Pattie annyira büszke lehet
2012. május 13. 18:29
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline |
Aranyos *--* <3<3
2012. május 13. 18:32
Én bírom őt nagyon!!Szerintem is nagyon aranyos dolog volt tőle!!! ♥♥
2012. május 13. 19:50
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet (viksy3 @ 2012.05.13. 17:54)
Annyira gyönyörű a dal, már vagy 50x meghallgattam, és szinte minden alkalommal elsírtam magam...annyira csodálatos dal :') Ezek után mondja valaki hogy Justin bunkó vagy szívtelen, azt úgy pofonvágom...-.-" :@ Pattie annyira büszke lehet
Próbáljuk ki
2012. május 14. 06:56
remélem azt is megköszönte neki, hogy rábírta, hogy érettségizzen le -____________-
2012. május 14. 14:31
Nekem , hallásra nem igazán tetszik ez a zene.
De , nagy Bieber Fan vagyok szóval egy idő után úgy is megtetszik.
Az U Smile sem tetszett , most meg már imádom.
És a cikkhez térve , nagyon kedves Justintól , de gondolhattuk volna , hogy egyszer ezt is megteszi , mivel könyvébe (ami nekem meg van) abba végig csak úgy ír az annyáról , hogy le lehet róla veni , hogy imáda , és felnézz az anyjára.
És ez a kép , ahogy puszilja az anyját. Omg!
Justin , engem egyre jobban elkáprásztatsz. *.*
<3
De , nagy Bieber Fan vagyok szóval egy idő után úgy is megtetszik.
Az U Smile sem tetszett , most meg már imádom.
És a cikkhez térve , nagyon kedves Justintól , de gondolhattuk volna , hogy egyszer ezt is megteszi , mivel könyvébe (ami nekem meg van) abba végig csak úgy ír az annyáról , hogy le lehet róla veni , hogy imáda , és felnézz az anyjára.
És ez a kép , ahogy puszilja az anyját. Omg!
Justin , engem egyre jobban elkáprásztatsz. *.*
<3
2012. május 14. 18:13
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
bubblegum..
Ez csak a te értelmi szintedet minősíti.
Nem vagyok fan de az ilyenek mindig jó érzéssel töltenek el. Nekem is anyukám a legfontosabb személy a világon. Nem értem azt a sok gyűlöletet amit Justin kap, bár sajnos ilyenek az emberek, irigykednek mindenkire aki többre vitte náluk ahelyett h maguk is dolgoznának érte...
Ez csak a te értelmi szintedet minősíti.
Nem vagyok fan de az ilyenek mindig jó érzéssel töltenek el. Nekem is anyukám a legfontosabb személy a világon. Nem értem azt a sok gyűlöletet amit Justin kap, bár sajnos ilyenek az emberek, irigykednek mindenkire aki többre vitte náluk ahelyett h maguk is dolgoznának érte...
2012. május 14. 18:26
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline |
viksy3 egyetértek!Bogi
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni