Idézet (joe_r @ 2012.06.01. 14:03)
Annyit lehet tenni, hogy ha valaki ír az üzenőfaladra, és az írásában sérteget, jelezd itt, ha jogos, akkor az illető meg fogja kapni azt ami jár neki. Pech, ha én leszek az, aki éppen itt lesz, mert nem 1-2 napos pihenőt fogok kiosztani, ezt már most előre garantálhatom.
Kiegészítésként pedig tiltsd le az illetőt, hogy se az üzenőfaladra, se privát üzenetben ne tudjon neked írni.
Hangsúlyozom, hogy a fentiek csak akkor érvényesek, ha te, mint véleményíró, mindent elvárható dolgot megtettél azért, hogy leírd ugyan a gondolataidat, de ezzel senkit ne sérts meg. Ha nem így van, akkor először nézd végig a hozzászólásaidat/véleményeidet, és ha problémás, akkor javítsd ki.
A múltkori dolgot én rendeztem, velem sem járt jól
Egyébként maga a vélemény nem volt teljesen makulátlan hogy szépen fogalmazzak, viszont ez már tipikusan az elvakultság volt amit az üzenőfalára kapott.
Amúgy most ellőném az egyetértek poént De egyébként tényleg sajnálatos hogy ilyen a magyar mentalitás, sokat ezzel kezdeni már nem lehet.
Annyit jegyeznék meg annak aki véleményt ír, hogy ezt úgy tegye, hogy ne kelljen semmit kicsillagozni, anélkül is ki lehet fejezni hogy semmire nem tartja a tag az adott celebet. Ha meg pozitív a vélemény, akkor gondolom nyomdafestéket nem tűrő szavakra sincs szükség.