Itt a #3. hozzászólás törölhető, hiszen ezek nem scan-ek, hanem a fotózás képei, viszont azok már előtte felkerültek a megfelelő helyre nagyobban, tag nélkül.
Köszönöm.
Moderátorok Topikja XII
2012. július 18. 14:19
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
2012. július 18. 15:34
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.17. 20:05)
Ezt a kettőt viszont össze lehetne vonni, mert találtam egy pár közös képet, és az összes Comic Con-os Topic egyben van nyitva
Ezt és ezt kellene összevonni, és átnevezni erre : True Blood Cast - Panel at San Diego Comic-Con 2012.07.14.
És adatlapokat kellene csatolni : Anna Paquin, Deborah Ann Woll, Kristin Bauer, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Ryan Kwanten
Ezt és ezt kellene összevonni, és átnevezni erre : True Blood Cast - Panel at San Diego Comic-Con 2012.07.14.
És adatlapokat kellene csatolni : Anna Paquin, Deborah Ann Woll, Kristin Bauer, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Ryan Kwanten
Ezt is hozzá kellene csatolni
2012. július 18. 16:18
Légyszíves vonjátok össze ezt:
http://starity.hu/forum/topik/336487-emilia-clarke-outside-at-san-diego-comic-con-2012-july-13-2012/
ezzel:
http://starity.hu/forum/topik/336958-emilia-clarke-rose-leslie-head-to-the-hard-rock-hotel-during-comi...o-july-12-2012/
A cím maradjon ez:
Emilia Clarke & Rose Leslie - Head to the Hard Rock Hotel during Comic-Con 2012 in San Diego
A dátum viszont biztos, hogy július 13.
http://starity.hu/forum/topik/336487-emilia-clarke-outside-at-san-diego-comic-con-2012-july-13-2012/
ezzel:
http://starity.hu/forum/topik/336958-emilia-clarke-rose-leslie-head-to-the-hard-rock-hotel-during-comi...o-july-12-2012/
A cím maradjon ez:
Emilia Clarke & Rose Leslie - Head to the Hard Rock Hotel during Comic-Con 2012 in San Diego
A dátum viszont biztos, hogy július 13.
2012. július 18. 17:36
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.18. 15:34)
Ezt is hozzá kellene csatolni
Bocsi, hogy belekotyogok Lehet, hogy tök hülyeség amit mondok, de elmondom, miért nyitottam így őket. Eléggé nehéz ügy eldönteni, hogy hogyan kéne megnyitni ezeket a True Blood-os comic conos topikokat. A True Blood cast eléggé nagy, jóval többen voltak, mint más sorozatok panelein (leglábbis amiket én láttam, azokon max 5-6 ember vett részt) Nem lehet előre tudni, hogy pontosan kiről mennyi hq kép jelenik meg. Pl az Anna & Stephen topikot azért nyitottam, mert róluk eléggé sejthető volt, hogy lesz majd több közös kép. Másrész, ha mindenkit egybe nyitsz, nem tudsz csatolni egy csomó adatlapot. Pl Alexander közel ült Kristinhez és Chris Melonihoz, ezért őket majd lehetne csatolni Alex topikjához. Vagy pl Deborah, Ryan, Joe és Sam is egymás mellett ültek, ezért később őket is lehetne csatolni. De pl Ryant elég korai lenne csatolni, hiszen a három topik közül még egyikben sincs róla kép. Vannak olyan képek (még nem töltöttem fel őket), amiken az egész cast rajta van, azokkal nem tudom, mi a helyzet:S De sokkal egyszerűbb lenne a dolog, ha csak öten-hatan lettek volna. Majd a moderátorok eldöntik. Bocsi a kisregényért:S
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Luckie
2012. július 18. 17:52
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (***aiden*** @ 2012.07.18. 17:36)
Bocsi, hogy belekotyogok Lehet, hogy tök hülyeség amit mondok, de elmondom, miért nyitottam így őket. Eléggé nehéz ügy eldönteni, hogy hogyan kéne megnyitni ezeket a True Blood-os comic conos topikokat. A True Blood cast eléggé nagy, jóval többen voltak, mint más sorozatok panelein (leglábbis amiket én láttam, azokon max 5-6 ember vett részt) Nem lehet előre tudni, hogy pontosan kiről mennyi hq kép jelenik meg. Pl az Anna & Stephen topikot azért nyitottam, mert róluk eléggé sejthető volt, hogy lesz majd több közös kép. Másrész, ha mindenkit egybe nyitsz, nem tudsz csatolni egy csomó adatlapot. Pl Alexander közel ült Kristinhez és Chris Melonihoz, ezért őket majd lehetne csatolni Alex topikjához. Vagy pl Deborah, Ryan, Joe és Sam is egymás mellett ültek, ezért később őket is lehetne csatolni. De pl Ryant elég korai lenne csatolni, hiszen a három topik közül még egyikben sincs róla kép. Vannak olyan képek (még nem töltöttem fel őket), amiken az egész cast rajta van, azokkal nem tudom, mi a helyzet:S De sokkal egyszerűbb lenne a dolog, ha csak öten-hatan lettek volna. Majd a moderátorok eldöntik. Bocsi a kisregényért:S
Megértelek téged is, én mondom csak azért gondoltam jónak, hogyha összevonjuk hogy akkor egybe lehessen beletenni, ne kelljen 6-7 Topic-ot átvizsgálni, lenne egybe mint a többi Meg mondjuk senkit nem zavarna meg, hogy nem is tudom 1-2 hónap múlva talál képeket valaki, felteszi oda, a rendszer nem jelzi hogy már fent vannak (mostanában ez gyakran megesik) aztán meg Repost-tal kerülnek fel, és akkor külön töröltetni meg minden, eléggé időigényes Így meg ott lenne egyben, mindenki látná
De ahogy döntenek a moderátorok úgy lesz, én akkor sem haragszom meg ha nem nekem van igazam, nem vagyok olyan
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. július 18. 18:52
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Ezt a hozzászólást (vagy belőle a képeket) kérlek töröljétek, mert repost. Előre is köszi!
2012. július 18. 19:15
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Az Ő véleményeimből Hient, Bata Adriennt, Dukai Reginát, Sebestyén Balázst, Éder Krisztiánt, Fluort, Szandit, Nyári Alizt, Szabó Erikát és Szabó Zsófit törölni kéne.
2012. július 18. 19:51
http://starity.hu/forum/topik/294934-tamara-ecclestone-tullett-prebon-london-boat-show-on-january-6-2021/ javítani kellene az évszámot 2012-re
2012. július 18. 20:30
Wax, Aiden: meghagytam külön a topikokat, viszont kiegészítettem a hiányzó adatlapokkal őket. Remélem így megfelel.
Ha valaki meg később hoz képeket, akkor nyálazza át őket, mivel nem 2 emberről van szó, így nem hiszem hogy előnyös lenne egybeömleszteni mindent. Ez akkor lenne opció, ha a jelenlegi 5 csatolható adatlap helyett dupla, vagy tripla ennyire lenne lehetőség szerintem.
Ha valaki meg később hoz képeket, akkor nyálazza át őket, mivel nem 2 emberről van szó, így nem hiszem hogy előnyös lenne egybeömleszteni mindent. Ez akkor lenne opció, ha a jelenlegi 5 csatolható adatlap helyett dupla, vagy tripla ennyire lenne lehetőség szerintem.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Luckie
2012. július 19. 12:32
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
http://starity.hu/forum/topik/337812-nicki-minaj-performs-on-good-morning-america/ kicsi, és a férfi sztárok képeihez rakta
2012. július 19. 12:45
2012. július 19. 12:54
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
neki van pár olyan témája,ami korábban már felkerült fórumra.át kéne nézni őket,és ami nem kell azt szerintem lehetne törölni
1 felhasználónak tetszik:
xxxddd
2012. július 19. 15:20
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.