Újabb bosszút eszelt ki Cristofel Veronika ellen, amiért az nem hajlandó vele kibékülni: elijesztette új barátját, Márkot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cristofel tönkretette Veronika új kapcsolatát
2012. május 16. 09:05
Imádoom Veronikát! Cristofel egyre visszataszítóbb!!! :S Keressen valaki mást amgának! Márkékat hagyta volna békén!!
2012. május 16. 09:15
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Istenem de rossz-.-"...Veronika és Cristofel is undorítóak...-.-"
2012. május 16. 09:20
Ekkor bunkó, par@sztot!!! Igazán eltűnhetne már a médiából. Nem szeretem Veronikát sem de ez most nagy szemétség volt vele szemben. Amúgy meg ha ez a Márk annyira szerette volna akkor megvédi és mellette van,de úgy látszik annak is csak a hírnév kellett. Egyik se egy igazi férfi.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. május 16. 09:25
Kittus0826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 165310 offline |
meddig fognak még rágodni ezen a hulyeségen?...atayaéég..ez a barom meg maradjon otthon a seggén,s ne jojjon ide Szlovákiába befutni..ugyse lenne sikere,akkor meg mit akar??..pff
2012. május 16. 09:26
Mi értelme ilyen cikkeket irni? Ez az oldal elvileg SZTÁRokkal kellene foglalkozzon, nem CELEBEKKEL. Bár lehet, hogy rosszul tudom.
2012. május 16. 09:32
Idézet
inkább új zenei karrierjére koncentrál – Szlovákiában szeretne befutni.
Legalább ott majd nagy valószínűséggel visszakapja amit a csajjal tett, elég nagy az esély hogy ott összeverik, nem cicóznak mint itt
Egyébként öröm ilyen fogyatékosokról cikkeket olvasni, az agyi szintje egyébként is vetekszik egy papucsállatkáéval, no de ez a kép? Nem, a majmoktól nem származhat, azok intelligens lények
2012. május 16. 09:38
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.05.16. 09:20)
Ekkor bunkó, par@sztot!!! Igazán eltűnhetne már a médiából. Nem szeretem Veronikát sem de ez most nagy szemétség volt vele szemben. Amúgy meg ha ez a Márk annyira szerette volna akkor megvédi és mellette van,de úgy látszik annak is csak a hírnév kellett. Egyik se egy igazi férfi.
Én is erre rögtön erre gondoltam! Szánalmas amit művel tény, hogy utálom Veronikát is, de most itt teljes mértékben vele vagyok. Miért nem tudja már békén hagyni az a degenerált?!
Na, és a Márk..huh tuti arra az 5 perc hírnévre hajtott.
2012. május 16. 10:10
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline |
mekkora paraszt.. -.-
2012. május 16. 10:19
Tudtam nem fog sokáig tartani. Mit ne mondjak kicsit örülöük neki. Azt mindig tudtam, hogy egy ribanc, de hogy ekkore azt nem...
És Cristofelhez pedig ennyit: a legszebb öröm a kárömöm.
És Cristofelhez pedig ennyit: a legszebb öröm a kárömöm.
2012. május 16. 10:21
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Cristofel szerintem már megörült...
2012. május 16. 10:58
Kit érdekel??? Mindenhol ez megy meg amúgy is Cristofel nem normális...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.