Starity

Cristofel tönkretette Veronika új kapcsolatát

2012. május 16. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb bosszút eszelt ki Cristofel Veronika ellen, amiért az nem hajlandó vele kibékülni: elijesztette új barátját, Márkot.

hirdetés
Cristofel tönkretette Veronika új kapcsolatát
Fotó: Végh István

VV Cristofel még mindig nem mondott le Veronikáról, még azok után sem, hogy a lány feljelentést tett ellene súlyos testi sértés miatt. A rendőrségi ügy még javában tart, de eközben Cristofel folyamatosan próbálkozik visszaszerezni egykori kedvesét, amiből Veronika természetesen nem kér.

„Nem értem, Cristofel mit gondol, nem fogok neki megbocsátani, akkor sem, ha ajándékokkal halmoz el” – mondta a Blikknek Veronika, akit nemrég egy gyémántgyűrűvel várt a lakása előtt Cristofel. Mivel a fiú nagyon megbántotta, azt mondja, sosem fog neki megbocsátani, ráadásul arra is rájött, hogy csak ezzel próbálja enyhíteni az ellene felhozott vádakat.

„Miután ugyanis visszautasítottam, felhívta a barátomat, Márkot, és mindenfélét összehazudozott neki. Azt állította, hogy mi a mai napig összejárunk, találkozgatunk egymással, amiből persze egyetlen szó sem igaz. De sajnos erről nem tudtam meggyőzni Márkot, úgyhogy úgy döntött, hogy kiszáll ebből a kapcsolatból. Valószínűleg sok volt már neki a köztem és Cristofel között folyó hercehurca is” – magyarázta Veronika.

A kubai egy szóval sem tagadta, hogy felhívta Márkot, aki ráadásul egykori riválisa volt a Való Világ beszavazóján. Állítása szerint kötelességének érezte, hogy figyelmeztesse a fiút, hogy milyen is valójában Veronika.

Szorul a hurok

Eközben a kubai megkapta az első felszólítást az RTL Klubtól, amely szerint ötmillió forintot kell befizetnie, amiért szerepelt a TV2 Frizbi című műsorában. Cristofel nem törődik a csatornával, át sem vette a hivatalos levelet, ezért még súlyosabb perre számíthat. A Bors úgy tudja, még ügyvédet sem fogadott ezügyben, inkább új zenei karrierjére koncentrál – Szlovákiában szeretne befutni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek