Starity

Cristofel hét év börtönt is kaphat

2012. május 08. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új információk derültek ki a Veronika-Cristofel ügyben. Úgy néz ki, a kubai nem csak a testi sértés miatt felelhet, a vádak közé kerülhet a személyi szabadság korlátozása is.

hirdetés
Cristofel hét év börtönt is kaphat
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az Új Ász úgy tudja, Cristofel ellen már nem csak Veronika elverése, azaz testi sértés miatt nyomoz a rendőrség. A Hajdú Péter műsorában is bohóckodó macsó egy korábbi nyilatkozatában elismerte, hogy bezárta az ajtót az előle menekülni próbáló Veronika elől. Ezzel pedig korlátozta a lány személyi szabadságát, amely könnyedén minősítetté is válhat, amennyiben bebizonyosodik, hogy aljas indokból vagy sanyargatással valósult meg.

„Esetünkben felmerülhet még a veszélyes fenyegetés, illetőleg a tettleges becsületsértés is, hiszen nyilvánosan beismerte, hogy többször leköpte ügyfelemet az eseménysor kapcsán. Ezek felderítése, illetve a cselekmények jogi minősítése természetesen a hatóságok feladata, de azt el tudom mondani, hogy ha végül minden tétel megáll Cristofellel szemben és a testi sértés súlyos minősítést kap, akár hét év is várhat a fiúra” – idézi a stop.hu az Új Ásznak nyilatkozó ügyvédet.

Cristofel nyaka körül igazán szorul a hurok, hiszen nem elég a rendőrségi ügye, anyacsatornája eközben milliókra beperelte, amiért megjelent a TV2 Frizbi című műsorában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek