Starity

Cristofelt bevitték a rendőrök

2012. április 17. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kihallgatták a kubai macsót a rendőrségen, miután Veronika feljelentette őt a bántalmazása miatt. Cristofelt súlyos testi sértéssel gyanúsítják, és az elvert lány védőügyvédje szerint van oka aggódni.

hirdetés
Cristofelt bevitték a rendőrök

Kezdetét vette a két valóságshow-hős peres ügye, miután vasárnap megtette a feljelentést Veronika a rendőrségen. Hétfőn délelőtt a sértettet, délután pedig Cristofelt is kihallgatták, akit súlyos testi sértés megalapozott gyanújával vitték be az őrsre. A tét nagyon komoly, a kubai akár három év börtönbüntetést kaphat exbarátnője bántalmazásáért.

Hyross Virág, Veronika ügyvédnője szerint viszonylag egyszerű dolguk lesz, hiszen a tények magukért beszélnek. „A hivatalos feljelentést vasárnap délután tettük meg a VIII. kerületi rendőrkapitányságon, és hétfő délelőtt már túl voltunk a kihallgatáson. A nyomozás várhatóan viszonylag gyors lesz, hiszen arról, hogy mi történt köztük a verés előtt, közben és után, részletesen beszámolt az elkövető több sajtóorgánumnak is. Tulajdonképpen vallomást tett, viszont semmiféle megbánást nem tanúsít” – mondta a Borsnak Hyross Virág, aki eddig szinte minden általa vezényelt perből nyertesen jött ki.

Cristofel hétvégén még meglepően bizakodóan nyilatkozott a jövőjét illetően, egyelőre nem tudni, hogy a rendőrségi kihallgatás mennyire rendítette meg lelkileg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek