Starity

VV Veronika összejött Cristofel egykori riválisával

2012. április 29. 00:12   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég még kórházban lábadozó Veronikára rátalált a szerelem. A fiú nem más, mint Márkó, aki Cristofel egyik ellenfeleként a skalpvadász kategóriában indult a Való Világ 5 beszavazóján.

hirdetés
VV Veronika összejött Cristofel egykori riválisával
Fotó: Facebook

Néhány hete még attól volt hangos a sajtó, hogy Cristofel brutálisan megverte VV Veronikát a szakításuk másnapján. Úgy tűnik, Veronika már túl is tette magát a bántalmazáson, hiszen újra rátalált a szerelem.

A sors furcsa játéka, hogy vadonatúj fiúja éppen Cristofel egykori riválisa, aki a kubai ellen harcolt a villába jutásért.

A balesetin találkoztunk, ahova azért kerültem be, mert Cristofel megvert. Természetesen akkor fogalmam sem volt róla, hogy ő is jelentkezett a valóság­show-ba, ez csak később derült ki. Ott ugrabugrált fél lábon, ugyanis bokaszalag-szakadással került be, szóba elegyedtünk, és pillanatok alatt kiderült, egy hullámhosszon vagyunk! Az pedig külön érdekes, hogy milyen sorsszerű volt a találkozásunk” – áradozott Veronika a Borsnak az új párjáról.

Cristofel egyenesen elsírta magát, amikor meglátta az új páros közös képét a Facebookon, ennek ellenére minden képmutatás nélkül kívánja nekik, hogy legyenek boldogok. Azt mondja, neki sajnos nem könnyű új párt találni, mert még mindig szereti Veronikát. „Én is próbálom élni az életemet, elfelejteni Veronikát, de egyelőre képtelen vagyok. Nemrég összeismerkedtem valakivel, de előle sem tudtam eltitkolni, hogy még mindig Veronikát szeretem. Egyszerűen képtelen vagyok más nőhöz érni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek