Várható volt! De am látszott h ez az egész "románc" kamu volt!
Wáá de jó! osztálytársam ellen nyertem egy fogadást! Azt állította h Szalonna és Bibi örökre együtt maradnak! Én tudtam h nem lesz hoszabb 5 évnél! Na kinek volt igaza??? Nekem
De ha nincs vége és netán összeházasodnak úgy kb. 1 évet jósolnék nekik!
Selena Gomez és Justin Bieber: vége a románcnak?
2012. május 20. 10:05
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Idézet (doriella @ 2012.05.19. 20:28)
Szerintem meg csak ki van forgatva az egész. Nem hiszem, hogy bármi ilyesmiről lenne szó, de ha igen, akkor tuti nem a twitteren történne meg a szakítás. Most komolyan, el akarják jegyezni egymást! Jó, igaz attól még veszekedhetnek, de nem hinném, hogy komoly dolog lenne. Amúgy meg oda volt írva, hogy Selenának szólt az üzenet? NEM! Akkor meg?
Jaj ezt most nem mondod komolyan!
Lehet h már NÉGYSZEMKÖZT szakítottak de mint tudjuk Twitter nélkül nem tudnak élni! Nem is értem miért! jah igen... megcsinált sztárocskák akiknek tudnunk kell minden mozdulatukat MERT HA NEM akkor nem aludhatunk nyugodtan! Ezért írnak mindent rejtélyesen!!! Hogy a népet kavarkásszák! AM szerintem NEM IS JÁRTAK! olyan érdekkapcsolat szaga volt ennek az egésznek! Jah mert az is volt! De akik csak az egyik félt szerették elpártoltak néhányan és ezt már nem hagyhatták! Ahogy én gondolom!
2012. május 20. 10:25
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
hagyja már abba mindenki aki Szalonnának hívja Sel-t! Am mindenki magából indul ki......
2012. május 20. 10:54
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
Fresh89 igen:DD
2012. május 20. 11:51
Justin Bieber és Selena Gomez szakítottak = NOBODY CARES
2012. május 20. 13:18
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
nem igazán tud érdekelni, ez is csak egy volt Selena érdekkapcsolatai közül. mindig azzal mutatkozik, aki aktuálisan épp a legismertebbek közé tartozik. fogadok (mármint ha tényleg szakítottak vagy fognak) majd az egyik directionos nyálgéppel fog járni
2012. május 20. 13:44
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
de jo lenne ha szakitananak mert akkor megint szeretnem Selenat!
2012. május 20. 15:15
érdekes.......de egyetértek az előttem lévőkkel. Sel sokkal jobbat érdemel.
2012. május 20. 15:59
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nem ismerjük Justin igazi személyiséget! A látszat csal! Az emberek nem mindig a valódi arcukat mutatják a kamerába, mert nem szeretnék, hogy az emberek róluk csámcsogjanak, ami érthető is.
Én nem szeretném, hogy szakítsanak, olyan aranyosak és boldogok együtt! Szerintem csak a sok elfoglaltság miatt lehetnek gondjaik!
De őszintén remélem, hogy ha vége ennek a sok feladatnak visszatalálnak egymáshoz!
De az is lehet, hogy szó sincs szakításról és félreértettük!
Én nem szeretném, hogy szakítsanak, olyan aranyosak és boldogok együtt! Szerintem csak a sok elfoglaltság miatt lehetnek gondjaik!
De őszintén remélem, hogy ha vége ennek a sok feladatnak visszatalálnak egymáshoz!
De az is lehet, hogy szó sincs szakításról és félreértettük!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.