Plazma számára befejeződött a verseny
2012. május 20. 11:16
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
..szegéény (...
2012. május 20. 11:20
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Bírtam Plazmát, mert volt egy két jó megnyilvánulása, de tényleg gyengébb lett adásról adásra. Mindegy, nem hiszem, hogy nagyon eltűnne.
Én nagyon bízom abban, hogy rendhagyó módon nem énekes nyeri meg a tehetségkutató, hanem a Quantum XXL.
Én nagyon bízom abban, hogy rendhagyó módon nem énekes nyeri meg a tehetségkutató, hanem a Quantum XXL.
2012. május 20. 11:27
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
Ő volt a legjobb? itt egyesek tényleg ennyire el vannak varázsolva? Könyörgöm, ki kíváncsi arra, hogy hányan törték össze az icipici szívét?? Oké, sajnálom, hogy így kell élniük, de ez egy tehetségkutató műsor, ahol neki semmi keresnivalója nem volt. Ráadásul alapból abszurd, hogy egy olyan produkcióval került be, amiből a sípolás miatt nem is lehetett érteni semmit (na nem mintha érdekelne, hogy miket kántált)...
2012. május 20. 11:27
imádtalak, és nem nagyon értettem egyett a zsűrivel sem, mi ez már hogy csak kényszerből énekel meg írja a számokat, nem tudom mire gondoltak ilyenkor,
ez kb olyan mint amikor puzsér mondta a kiscsajnak hogy ne legyen tinisztár miközben tizenéves, hát komolyan, most nagyon haragszok rájuk, de ettől függetlenül Quantum nyerjetek, plazma pedig már várom hogy újra feltűnj
ez kb olyan mint amikor puzsér mondta a kiscsajnak hogy ne legyen tinisztár miközben tizenéves, hát komolyan, most nagyon haragszok rájuk, de ettől függetlenül Quantum nyerjetek, plazma pedig már várom hogy újra feltűnj
2012. május 20. 11:30
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
szegény..:S
én neki szurkoltam.
én neki szurkoltam.
2012. május 20. 11:31
justbeckli
nem értek veled egyet, ez egy tehetség kutató műsor, és egy rapper épp úgy számít mint egy popp énekes, táncos, vagy akármi más, ennyi erővel akár mondjuk eminem is akkor egy semmit érő, lehetne, nem értem miért szólják le ennyire a rappereket, arról énekel amiről akar, legalább maga írja a szöveget, nem más gépeli le neki, azátn énekeli el, a többieknek könnyá dolga van , csak egy kész dalt kell keresniük aztán elénekelni
nem értek veled egyet, ez egy tehetség kutató műsor, és egy rapper épp úgy számít mint egy popp énekes, táncos, vagy akármi más, ennyi erővel akár mondjuk eminem is akkor egy semmit érő, lehetne, nem értem miért szólják le ennyire a rappereket, arról énekel amiről akar, legalább maga írja a szöveget, nem más gépeli le neki, azátn énekeli el, a többieknek könnyá dolga van , csak egy kész dalt kell keresniük aztán elénekelni
2012. május 20. 11:36
NA VÉGRE MÁR!
eleve be se kellett volna jutnia az élő adásba.
egyrészt, mi az a rap??? az hol számít zenének? -.-" másrészt meg egy nagyképű, neveletlen idióta volt.
örülök, hogy kiesett.
eleve be se kellett volna jutnia az élő adásba.
egyrészt, mi az a rap??? az hol számít zenének? -.-" másrészt meg egy nagyképű, neveletlen idióta volt.
örülök, hogy kiesett.
2012. május 20. 11:39
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Én nagyon szeretem Zolit, mint a való életben, úgy amikor a tv-ben látom akkor is.
Oké, nem ismeritek mindannyian személyesen, de ha ismernétek akkor rájönnétek, hogy mennyire nem egy kis buzi tehetségtelen senki. Szerintem nem kellett volna kiesnie, és amiket tegnap este láttam kiesése után facebook-on, az sokkolt, hogy mennyien utálják. (itt azokra a rapperekre gondolok, akik a gép előtt ültek akkor is, és most is, nem elmentek és szerencsét próbáltak mint PlaZma. szerintem ezek az emberek férgek;)
Oké, nem ismeritek mindannyian személyesen, de ha ismernétek akkor rájönnétek, hogy mennyire nem egy kis buzi tehetségtelen senki. Szerintem nem kellett volna kiesnie, és amiket tegnap este láttam kiesése után facebook-on, az sokkolt, hogy mennyien utálják. (itt azokra a rapperekre gondolok, akik a gép előtt ültek akkor is, és most is, nem elmentek és szerencsét próbáltak mint PlaZma. szerintem ezek az emberek férgek;)
2012. május 20. 11:41
Kövezzetek meg , de én nem szerettem Plazmát. Mostmár épp itt az ideje, hogy Juhász Marci essen ki.!
2012. május 20. 11:41
Idézet (pászti @ 2012.05.20. 10:31)
Nagyon nagyon sajnálom hogy ő esett ki inkább kieshetett volna az Elek vagy a Marci
néha komolyan elszörnyedek azon, hogy páraknak mennyire nincs jó ízlése
JOBB, MINT ELEK?! hát hol élsz te? a kisujjában több tehetsége van neki, mint ennek a plazmának.
pedig azt hinné az ember, az iskolában mindenkibe szorul egy kis kultúra, de ezek szerint nem...
2 felhasználónak tetszik:
dóóra,
fashionbébíí
2012. május 20. 11:46
Nyusssz01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 177 Csatolások: 3 Azonosító: 151842 offline |
jobbat örültem volna, ha a Marci esik ki. én bírtam Plazmát,bár azt amit ő csinált, úgyse lehetett volna megnyerni a csillag születiket. De még egy fellépését azért megnéztem volna. :/
2012. május 20. 11:50
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Ideje volt!! Már korábban is ki kellett volna esnie!! Komolyan tartottam tőle h egy ilyen idióta nyeri meg a műsort... Szégyen lett volna!! Márcsak a Marcinak kell kiesnie és akkor nekem már tökmindegy ki nyeri!!
Hajrá Quantum XXL!!!
Hajrá Quantum XXL!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.