Sokkal jobban jár az aki 3,4. helyen van,minthogy megnyerné...most ismertségre gondolok.
Senki sem kíváncsi az X Factor győztesére
2012. május 21. 16:47
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
hát sajnálom.Nekem semmi bajom sincs vele
Mondjuk az tény,hogy ha a One Direction nincs akkor jelenleg se Matt Cardle-t,se Cher Lloyd-ot,se Rebecca-t nem ismerném...
Sokkal jobban jár az aki 3,4. helyen van,minthogy megnyerné...most ismertségre gondolok.
2012. május 21. 16:51
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ez elég elszomorító.Jogosan nyerte meg tényleg ezt a versenyt.Ebből látszik,hogy a fele rajongó nem is volt igazi,csupán a hírnévért és azért mert,megnyerte az X-Factort,azért szerették őt.De már 2 éve,hogy győzött és kezdik megunni,más énekesek jöttek képbe.Meg a One Directiont és Cher Llyoldot csak hirtelenségibe kapták fel a tinik...Mattet pedig nem képzelem el mint kis tinik kedvence szóval...de cikkből is látszikh,goy itt a pénzről szól minden....ki tudja talán Los Angelesbe befut de kevés rá az esély(sokkal mint Nagy-Britanniába),elvégre ott több millió sztár él,ott tényleg küzdenie kell,hogy fent maradhason.Néhány év múlva lehet,hogy elmegy a süllyesztőbe.De ez kockázatosa Oen Directionra,Cher Lloydra és Rebecca Ferguson-ra is hisz ismerjük be....akit felkap a média azt egyszer elengedik,kevés olyan X-Factor sztár adódik aki megtudja tartani maga mögött. a hírnevet.Csak keveseknek sikerült sok év után is fenn maradni.
2012. május 21. 17:00
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nagyon sajnálom mert szerintem ezerszer tehetségesebb mint azok akiket a sok tini mostanában agyonsztárol
2012. május 21. 18:17
Idézet (Nikol12 @ 2012.05.21. 16:34)
One Directionnak kellet volna nyernie ♥:'D
Már csak az kellett volna.
Mondjuk nekem nem igazán tetszik Matt hangja és a számai sem fognak meg túlságosan. Szóval valamilyen szinten érthető a dolog.
2012. május 21. 18:20
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Csak azért mert megnyerte a versenyt és jó hanga van ,még korántse biztosítéka hosszútávú sikerre... Egyszerűen nem eladható ...
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. május 21. 18:34
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
dóóra teljesen egyetértek!!
2012. május 21. 18:55
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én nagyon szeretem Matt-et, megvan a lemeze és hallgatom is, nagyon jó a hangja, majd valaki más kiadja a lemezét ebben biztos vagyok. A One Direction-től meg már hülyét kapok komolyan... Rebecca hangja szép, de nekem nem tetszenek a számai. Hajrá Matt, nem feladni, sok ember szeret ^^
VampireBella
2012. május 21. 18:58
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Matt csak azért nyert mert Ő nézett ki a legjobban "sztáralkatnak". Úgy gondolták hogy AHOGY NÁLUNK Is VASTAG Csaba NÁLUK is egy hasonló korú pasi jó lesz! Nem a tehettsége miatt nyert... Rebecca is sokkal jobb volt nála és nem azért hogy védjem az 1D-t de akkor ítt van Mary ő is sokkal nagyobb tehettség volt... Ez kb gyan az mint a Farkas J. Balázs és a Talán A. története... mindenki tudja hogy ki a jobb és mégis... EZ csakis arról szól hogy kit lehet eladni! AMi szomorú mert ezek a műsorok TEHETSÉG KUTATÓk és az a céljuk hogy felfedezzék a tehetségeket és nem az hogy ki milyen sztáralkat...
2012. május 21. 19:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Matt pont, hogy nem sztáralkat, egy egyszerű srác farmerban és gitárral, Matt kapta végig a legtöbb szavazatot, csodálatos hangja van, One Directiont meg kb csak a 14 évesek hallgatnak, én rosszul lennék ha a lemezüket kéne hallgatnom, és Matt saját maga írja a dalokat. Az a baj, hogy pont azért nem kíváncsiak rá, mert nem egy Vastag Csaba. Össze se lehet őket hasonlítani szerintem.
VampireBella
2012. május 21. 20:40
Ebből látszik,hogy a One Direction-nek kellett volna megnyernie.
2012. május 21. 20:53
Én szeretem Matt zenéit, remélem a jövőben sikeresebb lesz.
2012. május 21. 21:13
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
like me
Únom már hogy az Iksz Faktorokba s mindenféle nyavalygóképzőkbe már nem a hangi adottság dominál, hanem a hormonok wub2.gif
Csak annyit akarok mondani, hogy nagyon szépen köszönöm!!! Tökéletesen megfogalmaztad, hogy miről szólnak a "tehetségkutatók"!!!!!
Únom már hogy az Iksz Faktorokba s mindenféle nyavalygóképzőkbe már nem a hangi adottság dominál, hanem a hormonok wub2.gif
Csak annyit akarok mondani, hogy nagyon szépen köszönöm!!! Tökéletesen megfogalmaztad, hogy miről szólnak a "tehetségkutatók"!!!!!
2012. május 22. 09:12
|
|
|
Azért nem kell összehasonlítani a magyar tehetségkutatókkal az angolokat. Tudtok olyat mondani az X factor győztesek közül Angliában akinek nincs jó hangja? Én egyszer nem értettem egyet csak a döntéssel, Joe és Olly esetében.
2012. május 22. 16:02
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem igazából sem Rebecca, sem Matt neve nem mond sokat. A külföldiek is csak a 1D vagy Cher miatt ismerik Őket. Egyértelműen tehetségesek, mégis olyan mintha a One Direction nyert volna és Cher lett volna a második. Matt nem sztáralkat, ezt be kell látni, az elöző kettő igen.
Szerintem erre a győzelemre nem lehet ráfogni, hogy a "hormonok domináltak". Most nem. Be kell látni, hogy az említett 8 ember mind rohadt tehetséges. Az meg másik dolog, hogy Cher és a 1D azért marad köztudatba amiért. Számtalan példa volt már arra, hogy nem azok lettek a sikeresek akik nyertek, vagy döntősök voltak. Mint mondtam Matt nem sztáralkat, pedig megérdemelné, hogy figyeljenek rá az emberek, mert biztos van rá kereslet, ha ennyi sikert elért már.
Pontosan, nálad a pont. Ez a tömör válasz.
Szerintem erre a győzelemre nem lehet ráfogni, hogy a "hormonok domináltak". Most nem. Be kell látni, hogy az említett 8 ember mind rohadt tehetséges. Az meg másik dolog, hogy Cher és a 1D azért marad köztudatba amiért. Számtalan példa volt már arra, hogy nem azok lettek a sikeresek akik nyertek, vagy döntősök voltak. Mint mondtam Matt nem sztáralkat, pedig megérdemelné, hogy figyeljenek rá az emberek, mert biztos van rá kereslet, ha ennyi sikert elért már.
Idézet (Edeee... @ 2012.05.21. 18:20)
Csak azért mert megnyerte a versenyt és jó hanga van ,még korántse biztosítéka hosszútávú sikerre... Egyszerűen nem eladható ...
Pontosan, nálad a pont. Ez a tömör válasz.
2012. május 26. 09:45
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Hát én se nagyon
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?