A One Direction szépfiúja, Louis Tomlinson bevallotta, hogy a hölgyrajongók sokszor okoznak kelletlen perceket azzal, hogy kínos helyeken érintik meg őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
A One Direction-fanok sokszor elvetik a sulykot
2012. május 22. 21:41
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
2012. május 22. 21:44
hehh szegénykék :S xd Én is nagyon örülnék ha találkozhatnék velük, de tuti nem tapiznám őket olyan helyeken...
2012. május 22. 21:47
Hát igen, a direction-örök néha nagyon durván tudnak viselkedni. Én is hatalmas rajongójuk vagyok, de azért én megpróbálnék normálisan viselkedni.
2012. május 22. 21:50
Nézzenek tükörbe és megértik miért akarja letaperolni őket több millió lány... nem tudom mit csodálkoznak ezen
2012. május 22. 21:55
Bírom pár számukat, de nem kezdenék visongatni hogy jajj 1D!.
Hát ez a népszerűség rosszabbik oldala.
Hát ez a népszerűség rosszabbik oldala.
2012. május 22. 22:02
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (Dzsenii @ 2012.05.22. 21:58)
imádom őket meg minden de azért fogdosni nem kezdem őket.:""DDD
Vagy csak olyankor amikor más nemlátja őket!
Egyépként hát tényleg durva h egyesek miket csinálnak, azért őkis emberek csak épp tl remek génekkel!
2012. május 22. 22:11
|
|
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline
|
Annyira utálom az ilyen rajongókat! Tudom én sem csak állnák és mondanám, hogy dejó ha ott lennének, de azért nem is fogdosnám őket, mert tudom, hogy a kedvenceim és ezért nem akarnám ciki helyzetbe hozni őket!
2012. május 22. 22:17
Sajnálom őket, biztos nagyon kellemetlen lehet nekik, de a hírnév és a cuki pofi ezzel jár.
2012. május 22. 22:21
Ez annyira durva oO Igérem fiúk ha jöttök én normélis leszek ás plüss macival dobbálak meg titeket ( de csak jó értelembe ) <3 *-* Ne aggodjatok nem leszek durva
Bár lehet én is összeesnék Zayn láttán , majd becsukom a szemem
2012. május 22. 22:27
|
|
ST1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 152330 offline
|
Én kulturált lennék ha egyszer találkozhatnék velük...
de tény h az rohamot kapnék vagy sírnék vagy elájulnék....de ha valaha lenne rá lehetőségem tuti normálisan beszélgetnék velük mint valami ember
2012. május 22. 22:34
beteges, őrült rajongók vannak az biztos. :| persze, nyilván mindenki szeretne találkozni a kedvencével, de sokszor átesnek a ló túloldalára. arról nem is beszélve mikor közveszélyesek lesznek és képesek hajukat tépni, meg ilyeneket csinálni..
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: