A One Direction szépfiúja, Louis Tomlinson bevallotta, hogy a hölgyrajongók sokszor okoznak kelletlen perceket azzal, hogy kínos helyeken érintik meg őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
A One Direction-fanok sokszor elvetik a sulykot
2012. május 22. 21:41
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2012. május 22. 21:44
hehh szegénykék :S xd Én is nagyon örülnék ha találkozhatnék velük, de tuti nem tapiznám őket olyan helyeken...
2012. május 22. 21:47
Hát igen, a direction-örök néha nagyon durván tudnak viselkedni. Én is hatalmas rajongójuk vagyok, de azért én megpróbálnék normálisan viselkedni.
2012. május 22. 21:50
Nézzenek tükörbe és megértik miért akarja letaperolni őket több millió lány... nem tudom mit csodálkoznak ezen
2012. május 22. 21:55
Bírom pár számukat, de nem kezdenék visongatni hogy jajj 1D!.
Hát ez a népszerűség rosszabbik oldala.
Hát ez a népszerűség rosszabbik oldala.
2012. május 22. 22:02
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Idézet (Dzsenii @ 2012.05.22. 21:58)
imádom őket meg minden de azért fogdosni nem kezdem őket.:""DDD
Vagy csak olyankor amikor más nemlátja őket!
Egyépként hát tényleg durva h egyesek miket csinálnak, azért őkis emberek csak épp tl remek génekkel!
2012. május 22. 22:11
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline |
Annyira utálom az ilyen rajongókat! Tudom én sem csak állnák és mondanám, hogy dejó ha ott lennének, de azért nem is fogdosnám őket, mert tudom, hogy a kedvenceim és ezért nem akarnám ciki helyzetbe hozni őket!
2012. május 22. 22:17
Sajnálom őket, biztos nagyon kellemetlen lehet nekik, de a hírnév és a cuki pofi ezzel jár.
2012. május 22. 22:21
Ez annyira durva oO Igérem fiúk ha jöttök én normélis leszek ás plüss macival dobbálak meg titeket ( de csak jó értelembe ) <3 *-* Ne aggodjatok nem leszek durva Bár lehet én is összeesnék Zayn láttán , majd becsukom a szemem
2012. május 22. 22:27
ST1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 152330 offline |
Én kulturált lennék ha egyszer találkozhatnék velük... de tény h az rohamot kapnék vagy sírnék vagy elájulnék....de ha valaha lenne rá lehetőségem tuti normálisan beszélgetnék velük mint valami ember
2012. május 22. 22:34
beteges, őrült rajongók vannak az biztos. :| persze, nyilván mindenki szeretne találkozni a kedvencével, de sokszor átesnek a ló túloldalára. arról nem is beszélve mikor közveszélyesek lesznek és képesek hajukat tépni, meg ilyeneket csinálni..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.