A Compact Disco a döntősök között
2012. május 23. 16:05
Nagyon jók voltak!
De azt sajnálom, hogy a svájciak és a finn lány nem jutottak tovább. Helyettük az a nyakigláb görög meg ciprusi jutott tovább... Hiába a nép kajálja az ilyen tucat számokat. Egyébként azt is szemétségnek tartom, hogy a franciák, a németek, angolok, spanyolok és az olaszok alapból benn vannak, mert hogy ők a nagy országok. Jó nyilván ők pénzelik az egészet, de ez igazságtalan. Az mondjuk érthető, hogy a tavalyi nyertes rögtön a döntőben kezd, de a többi nem...
2012. május 23. 16:05
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Nagyon jók voltak. Büszke voltam/vagyok rájuk. Jó érzés tudni, h megint bejutottunk. Ááá de ez a 2. szám nem nagyon szimpi...bár kitudja lehet jobb, h hamar túl lesznek rajta és nem stresszelnek annyit.
Compact Disco
(Y)
Compact Disco
2012. május 23. 16:07
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
örülök, mert nagyon szurkolok nekik. tegnap egyértelműen ők és a Jedwars volt a legjobb!! hajár magyarok!
2012. május 23. 16:28
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Annyira jók voltak, ők voltak az egész este a legjobbak, imádom őket
végig nézve az egészet egy normális dal se volt a miénken kívül...de komolyan! ilyen gagyi előadok mint akik voltak, olyan jó volt hallgatni őket, végre büszkék lehetünk valakire aki magyar és énekes. és Nagyon jó érzés.
2012. május 23. 16:37
Rettentően büszke vagyok a fiúkra. Esélyt sem láttam, hogy a döntőbe kerüljünk, de valljuk be, egész jó kis csapat ez a Compact Disco. Nekem nagyon tetszik a daluk is, amellyel indultak, bár nem tartom őket különösen tehetségesnek. Én hiszek bennük.
2012. május 23. 16:47
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ügyesek voltak!Hajár fiúúk! ^^
2012. május 23. 16:51
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
annyira bírtam,hogy mekkora különbség volt dal és dal között. a mi dalunknak tényleg volt értelme,szólt valamiről,ráadásul egy fontos és aktuális témáról. És a dallama is jó volt,az előadása,az egész nagyszerű volt.ezzel szemben volt egy-két olyan szám,amit nem bírtam végig hallgatni
például az osztrákok "Rázd a popód" című dala borzalmas volt,és az a rúdtánc...hová süllyed a dalverseny?
egyébként én is nagyon büszke vagyok a Compact Discora,nagyon jók voltak <3 remélem,hogy a döntőben is sikerül ilyen jól-vagy még jobban
- szerepelniük. Hajrá Magyarország!
egyébként én is nagyon büszke vagyok a Compact Discora,nagyon jók voltak <3 remélem,hogy a döntőben is sikerül ilyen jól-vagy még jobban
2012. május 23. 17:05
|
|
Samirah15visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.11.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 164141 offline
|
Sajnos Ausztria nem jutott tovább (
) úúúgy imádom: Woki mit deim Popo
de legalább a többi kedvenc bejutott
Hajrá Románia, Oroszország, Moldova és Szlovákia heart.gif
2012. május 23. 17:25
Örültem neki nagyon
Nekem még tetszett Írország,Oroszország,Cyprus,Románia,Belgium.És kíváncsi vagyok,hogy a svédek milyenek lesznek,mert Eric Saade nagyon jó volt 1 éve
♥
2012. május 23. 17:25
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én még mindig nem tudok napirendre térni Montenegro felett. Most komolyan, honnan szedték össze azt a csávót?
A Compact Disco szerintem kimagasló produkciót nyújtott és ezt nem elfogultságból mondom.
Rajtuk kívül még Románia, Görögország, Ciprus, Izland és Svájc tetszett. Az utóbbit sajnáltam is, szerintem ők jobban kiérdemelték a döntőbe jutást, mint pl. az orosz mamikák. Az egy dolog, hogy a fellépésük everyday im shufflin volt, de mindenki tudja, hogy nem a tehetségük miatt kerültek be.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 23. 17:30
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
A Compact Disco egyszerűen fantasztikus volt
Nagy büszkeség töltött el, amikor színpadra léptek
Énekhangilag és látvány szempontjából is nagyon helyén volt a produkció és szerintem a dal szövege is nagyon illik az Eurovízióhoz. Szép lenne, ha ezzel nyernénk
A többi versenyzőtől nem voltam nagyon elragadtatva, egyedül a svájciakat sajnáltam, hogy kiestek
De a lényeg, hogy mi tovább jutottunk, úgy hogy továbbra is hajrá Compact Disco!
2012. május 23. 17:37
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
Ezaazz!! Gratulálok
2012. május 23. 17:37
az elején mikor csabi csavargatta a mikrofont, teljesen kizökkentett,hirtelen el is kapcsoltam hogy őszinte legyek .. 
este nem tetszett, de olvasva a külföldi véleményeket, egyet kell velük értenem.
viszont nem lohalom bele magam a jó helyezésbe, akkörül fog végezni mint tavaly Kati (sajnos).
este nem tetszett, de olvasva a külföldi véleményeket, egyet kell velük értenem.
viszont nem lohalom bele magam a jó helyezésbe, akkörül fog végezni mint tavaly Kati (sajnos).
2012. május 23. 17:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ügyesek voltak!Gratulálook nekik!!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.