Katy elárulta, hogy nem volt könnyű megdolgozni azért, hogy sikeres legyen és közben önmagát adja. Harcolnia kellet, hogy mindez megvalósuljon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry sokat küzdött, hogy önmagát adhassa
2012. május 24. 09:30
Aha szóval a Californian Girls az már a sajátja? Mert sem Kelly-től sem évriltől nem láttam még ahhoz hasonló számot és klipet.
És mi köze Kelly Clarkson Since u been gone-jának Katy Perry I kissed a girl-jéhez? Semmi hasonlóságot nem vélek felfedezni bennük.
És mi köze Kelly Clarkson Since u been gone-jának Katy Perry I kissed a girl-jéhez? Semmi hasonlóságot nem vélek felfedezni bennük.
2012. május 24. 10:47
Nekem nem annyira tetszenek a számai, de az jó, ha kiállt saját maga és a stílusa mellett, mert nem jó másokat majmolni.
2012. május 24. 10:49
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
elég gáz, hogy manapság a menedzsmentek mindent rá akarnak erőltetni a sztárokra, ami teljesen eltér a valódi énjüktől..jól tette Katy, hogy kiállt a saját akarata mellett, és nem hagyta magát befolyásolni
2012. május 24. 12:52
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Annyira furcsa nekem, hogy az utóbbi időben kis lázadónak mutatja magát a nyilatkozataiban: először "szembeszáll" az undorító hírnévvel, most meg szembeszáll a menedzsmenttel. Hmm...
2012. május 24. 14:37
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
na ez magas ,hogy önmaga lehessen lila hajjal hhh..szánalmas
2012. május 24. 14:43
Attól, mert még úgy változtatgatja a hajszínét (hupililától kezdve méregzöldig) és úgy öltözködik, mint egy paradicsommadár, még nem lesz egyéniség. Kismillióan megcsinálták már ezt előtte. Nekem semmi bajom nem lenne Katyvel, ha legalább egy nüansznyit is hasonlítana egymásra az a két különböző hang, amit ő élőben produkál és az, amit a CD-in felturbóznak.
2012. május 24. 14:47
Idézet (Norah @ 2012.05.24. 14:43)
Attól, mert még úgy változtatgatja a hajszínét (hupililától kezdve méregzöldig) és úgy öltözködik, mint egy paradicsommadár, még nem lesz egyéniség. Kismillióan megcsinálták már ezt előtte. Nekem semmi bajom nem lenne Katyvel, ha legalább egy nüansznyit is hasonlítana egymásra az a két különböző hang, amit ő élőben produkál és az, amit a CD-in felturbóznak.
Kb én is erre gondoltam, köszönöm
2012. május 24. 15:02
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Ő egyedi? Ez vicc! Ő az egyik "legmegcsináltabb" énekesnő. Nincs olyan, hogy valami kétiperris, mert egyszerűen semmi újjat nem hozzott a pop iparba. Ja, érdekességként hallgassák meg páran a régebbi még ismeretlen albuma(i)t, azok akik esetleg védik. Meg fogtok lepődni.
Na meg erről az új, alter kétiről már nem is mondok inkább semmit.
Na meg erről az új, alter kétiről már nem is mondok inkább semmit.
2012. május 24. 15:05
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
*Újat. Sok volt a j. Sry
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.