Közel három hónapig szavazhattak a férfiak az amerikai Maxim honlapján, hogy kiderüljön ki a legszebb, legszexisebb nő 2012-ben. A nyertes magasan Bar Refaeli lett, aki ezzel olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Megan Fox vagy Rosie Hunington-Whiteley.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bar Refaeli lett a legszebb 2012-ben
2012. május 24. 11:35
Kíváncsiságképpen rákerestem erre a lányra. Tényleg szép, de bizony a lista végén kullognak nála sokkal szexisebbek is. Mindegy.
Különben sem tudok olyan listát komolyan venni, ahol egy Kristen Stewart megelőz egy olyan istennőt, mint Charlize Theron vagy ahol egy "ii/i" a 4. helyen áll. Jó vicc.
Különben sem tudok olyan listát komolyan venni, ahol egy Kristen Stewart megelőz egy olyan istennőt, mint Charlize Theron vagy ahol egy "ii/i" a 4. helyen áll. Jó vicc.
2012. május 24. 11:52
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Valóban szép lány,de a listán szerepel 1-2 név akiket kedvelek,de nem értem mit keresnek a legszebbek között.
Én hiányolom Nina Dobrev-et,mert ő szerintem gyönyörű nő.Persze nem ő az egyetlen akit hiányolok,de próbálok nem elfogult lenni.
A lényeg az,hogy ezeken a szavazásokon általában sosem azok végeznek a lista elején akik meg is érdemelnék.
Én hiányolom Nina Dobrev-et,mert ő szerintem gyönyörű nő.Persze nem ő az egyetlen akit hiányolok,de próbálok nem elfogult lenni.
A lényeg az,hogy ezeken a szavazásokon általában sosem azok végeznek a lista elején akik meg is érdemelnék.
2012. május 24. 12:03
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Bar tényleg nagyon szép. És ami a legfontosabb; természetes szépség. A többi pedig egy VICC!! Mitől lenne szebb a plasztik külsejű Kéjti Perri, és Megan Fox, mint a természetes szépségű Charlize Theron?? Ráadásul Kristen Stewart is megelőzte eggyel Charlize-t? Hol van ezeknek a szemük?? -.-"
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
janet7
2012. május 24. 12:45
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Bar egyáltalán nem érdemelte meg ezt a címet...Üzletember zsidó apuka lánya aki betette őt az iparba, hányok az ilyenektől. A listán szereplő nevek felét eléje tenném.
2012. május 24. 13:27
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nem ronda, de nekem nagyon átlagos, egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Rosie milliószor szebb és Charlize, Scarlett, Mila és Emma is szebbek, bájosabbak.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. május 24. 13:30
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
szép nő,bár a lsita nem lett a legjobb..például mit keres ott Kristen Stewart? Jennifer Lawrence-el sincs semmi bajom,de szerintem vannak nála szebbek is..sok szép nőt kihagytak..
2012. május 24. 13:34
mayaa. igazad van. Kristen Stewart? Na ne már!
DE amúgy szép nő, gratulálok neki.
DE amúgy szép nő, gratulálok neki.
2012. május 24. 13:57
Elég szegényes lista ilyen szempontból, ha már a top 20-ból kellene valakire azt mondani hogy a legszebb, akkor egyértelműen Mila Kunis. A többi számomra tucat, egyikben sincs semmi extra, még a nyertesben sem.
2012. május 24. 14:18
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Én egyáltalán nem értek egyet ezzel a listával szerintem Katy Perry,Jennifer Lawrence,Blake Lively és Victoria Justice egyáltalán nem olyan szépek és a helyezésekkel sem értek egyet na meg azzal sem hogy a lista több mint a fele amerikai
2012. május 24. 14:22
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Bar valóban szép nő, de azért az első helyet túlzásnak tartom. Egyébként én ezeket a listákat alapból nem tartom sokra, mert pl. Charlizet, hogyan előzhette meg Kristen Stewart és Jennifer Lawrence is? Szépek, szépek, de ott van az a 'de.
De Emmának gratulálok a 7. helyhez.
De Emmának gratulálok a 7. helyhez.
2012. május 24. 15:04
szerintem nem valami szép és ne is annyira csinos jó gratulálok neki de nem valami szép
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.