Közel három hónapig szavazhattak a férfiak az amerikai Maxim honlapján, hogy kiderüljön ki a legszebb, legszexisebb nő 2012-ben. A nyertes magasan Bar Refaeli lett, aki ezzel olyan szépségeket utasított maga mögé, mint Megan Fox vagy Rosie Hunington-Whiteley.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bar Refaeli lett a legszebb 2012-ben
2012. május 24. 11:35
Kíváncsiságképpen rákerestem erre a lányra. Tényleg szép, de bizony a lista végén kullognak nála sokkal szexisebbek is. Mindegy.
Különben sem tudok olyan listát komolyan venni, ahol egy Kristen Stewart megelőz egy olyan istennőt, mint Charlize Theron vagy ahol egy "ii/i" a 4. helyen áll.
Jó vicc.
Különben sem tudok olyan listát komolyan venni, ahol egy Kristen Stewart megelőz egy olyan istennőt, mint Charlize Theron vagy ahol egy "ii/i" a 4. helyen áll.
2012. május 24. 11:52
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Valóban szép lány,de a listán szerepel 1-2 név akiket kedvelek,de nem értem mit keresnek a legszebbek között.
Én hiányolom Nina Dobrev-et,mert ő szerintem gyönyörű nő.Persze nem ő az egyetlen akit hiányolok,de próbálok nem elfogult lenni.
A lényeg az,hogy ezeken a szavazásokon általában sosem azok végeznek a lista elején akik meg is érdemelnék.
Én hiányolom Nina Dobrev-et,mert ő szerintem gyönyörű nő.Persze nem ő az egyetlen akit hiányolok,de próbálok nem elfogult lenni.
A lényeg az,hogy ezeken a szavazásokon általában sosem azok végeznek a lista elején akik meg is érdemelnék.
2012. május 24. 12:03
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Bar tényleg nagyon szép.
És ami a legfontosabb; természetes szépség. A többi pedig egy VICC!! Mitől lenne szebb a plasztik külsejű Kéjti Perri, és Megan Fox, mint a természetes szépségű Charlize Theron?? Ráadásul Kristen Stewart is megelőzte eggyel Charlize-t? Hol van ezeknek a szemük?? -.-"
2012. május 24. 12:45
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Bar egyáltalán nem érdemelte meg ezt a címet...Üzletember zsidó apuka lánya aki betette őt az iparba, hányok az ilyenektől. A listán szereplő nevek felét eléje tenném.
2012. május 24. 13:27
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem ronda, de nekem nagyon átlagos, egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Rosie milliószor szebb és Charlize, Scarlett, Mila és Emma is szebbek, bájosabbak.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. május 24. 13:30
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
szép nő,bár a lsita nem lett a legjobb..például mit keres ott Kristen Stewart?
Jennifer Lawrence-el sincs semmi bajom,de szerintem vannak nála szebbek is..sok szép nőt kihagytak..
2012. május 24. 13:34
mayaa. igazad van. Kristen Stewart? Na ne már!
DE amúgy szép nő, gratulálok neki.
DE amúgy szép nő, gratulálok neki.
2012. május 24. 13:57
Elég szegényes lista ilyen szempontból, ha már a top 20-ból kellene valakire azt mondani hogy a legszebb, akkor egyértelműen Mila Kunis. A többi számomra tucat, egyikben sincs semmi extra, még a nyertesben sem.
2012. május 24. 14:18
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én egyáltalán nem értek egyet ezzel a listával szerintem Katy Perry,Jennifer Lawrence,Blake Lively és Victoria Justice egyáltalán nem olyan szépek
és a helyezésekkel sem értek egyet na meg azzal sem hogy a lista több mint a fele amerikai
2012. május 24. 14:22
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Bar valóban szép nő, de azért az első helyet túlzásnak tartom.
Egyébként én ezeket a listákat alapból nem tartom sokra, mert pl. Charlizet, hogyan előzhette meg Kristen Stewart és Jennifer Lawrence is? Szépek, szépek, de ott van az a 'de.
De Emmának gratulálok a 7. helyhez.
De Emmának gratulálok a 7. helyhez.
2012. május 24. 15:04
szerintem nem valami szép és ne is annyira csinos jó gratulálok neki de nem valami szép
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.