Bar Refaeli lett a legszebb 2012-ben
2012. május 24. 15:18
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
szerintem Jennifer Love Hewitt még mindig szebb Katy Perrynél
2012. május 24. 16:43
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Hát ezután a fehérnemű reklám után ne csodálkozzunk, ha a férfiak rá nyomogattak...
Szép nő, de nem a legszebb. Én idén is Rosie-t raktam volna előre, de Mila is szebb nála.
Viszont Kristen Stewart? Seriously? Már a legstílusosabbnál is fel voltam háborodva, de a 15. legszebb nő? A top 100-ba nem raktam volna bele...
Szép nő, de nem a legszebb. Én idén is Rosie-t raktam volna előre, de Mila is szebb nála.
Viszont Kristen Stewart? Seriously? Már a legstílusosabbnál is fel voltam háborodva, de a 15. legszebb nő? A top 100-ba nem raktam volna bele...
2012. május 24. 16:48
Végre egy jó lista - pár kivétellel. Nagyon örülök Milának, de a legeslegbüszkébb Leára vagyok
2012. május 24. 16:54
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
SugarGirl
egyetértek..
egyetértek..
2012. május 24. 17:27
jó kis lista...azért más is lehetett volna benne ( Sofia Vergara)...és Katy se a világ legszebbje szerintem, de mindegy...azért szép
2012. május 24. 17:54
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline |
Egész jó a lista.
Végre nem Selenáék uralják az egészet, meg annak is örülök, hogy Kardashianék sem kerültek be.
Mielőtt még egyszer valaki írná, szerintem ezek nem a legfelkapottabb sztárok.
Végre nem Selenáék uralják az egészet, meg annak is örülök, hogy Kardashianék sem kerültek be.
Mielőtt még egyszer valaki írná, szerintem ezek nem a legfelkapottabb sztárok.
2012. május 24. 17:59
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
SugarGirl teljesen egyetértek!!!
2012. május 24. 18:15
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Pöttömke
Katy mégcsak nemis plasztikáztatott, ahogy Megan Fox sem ... A lista nagyjából jó ...Bár Kristen Stewart ...Most komoylan ??? Nem csunya szó se essen ,de annyira átlagos, és unalmas... Mást szavazhattak volna a helyére, pl Jennifer Lopezt , vagy ami teljessen érthetetlen , HOL VAN CHERYL COLE ??? eddig minden hasonló listán első volt ...
Katy mégcsak nemis plasztikáztatott, ahogy Megan Fox sem ... A lista nagyjából jó ...Bár Kristen Stewart ...Most komoylan ??? Nem csunya szó se essen ,de annyira átlagos, és unalmas... Mást szavazhattak volna a helyére, pl Jennifer Lopezt , vagy ami teljessen érthetetlen , HOL VAN CHERYL COLE ??? eddig minden hasonló listán első volt ...
2012. május 24. 19:08
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
khmm, kéti perry a 4.-ik?!
és a kis nikelodeonos a 19.-ik?
a helyükre nem egy embert tudnék tenni!
pl. Cheryl Cole, Eva Longoria , Christina Agulera vagy Phoebe Tonkin!
a listán az a baj hogy azok vannak akik sminkel szépek, és hát tudod, az úgy nem ér!!!
és a kis nikelodeonos a 19.-ik?
a helyükre nem egy embert tudnék tenni!
pl. Cheryl Cole, Eva Longoria , Christina Agulera vagy Phoebe Tonkin!
a listán az a baj hogy azok vannak akik sminkel szépek, és hát tudod, az úgy nem ér!!!
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.