Miley Cyrusnak új tetkója van?
2012. május 25. 18:59
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nekem sem jön be...:S
2012. május 25. 19:06
Nem jönnek be nekem ezek a tetkók.
Nekem jobban tetszenek mint pl. Rihanna tarkóján lévő csillagok, végtelen jel, kutyamancsok ilyesmik.
Nekem jobban tetszenek mint pl. Rihanna tarkóján lévő csillagok, végtelen jel, kutyamancsok ilyesmik.
2012. május 25. 19:09
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Igazából nem értem, hogy egyesek miért vannak felháborodva ezen... meg olyan hozzászólások, hogy a s*ggébe nem akar- e esetleg.
Úgy beszéltek a tetoválásairól mintha az egész testét beborítanák, de komolyan. Mileynak különben is szíve joga eldönteni, hogy tetováltatja-e magát. Ha valakinek sokat jelent egy dolog, ami lehet egy évszám is, akkor nyugodtan magára varrathatja.
2012. május 25. 19:19
áhhh.. szerintem ennek annyira semmi értelme hogy összevarratja magát -.- jóóó lehet mély érzések meg stb stb de ez hülyeség... ha filmekben szerepel, akkor meg fedetheti le alapozókal, hogy ne látszódjon mert nem illik bele a filmbe.. na mindegy nekem ez a véleményem...
2012. május 25. 20:10
Eszter655 teljesen egyetértek!!
Amúgy Miley nem esik túlzásba szerintem, hisz nincs rajta annyi, mint mondjuk Trace-en... na az undorító, hogy már a fején is van...
Miley-nak csak kisebbek vannak, nem olyan feltűnő helyeken, ráadásul az ő dolga!!
Amúgy Miley nem esik túlzásba szerintem, hisz nincs rajta annyi, mint mondjuk Trace-en... na az undorító, hogy már a fején is van...
Miley-nak csak kisebbek vannak, nem olyan feltűnő helyeken, ráadásul az ő dolga!!
2012. május 25. 20:17
Idézet (Dj Medison14 @ 2012.05.25. 17:57)
am az van rá varrva hogy mikor született csak római szmokkal
Nem egészen.
2012. május 25. 20:31
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Nekem még mindig furcsa, hogy már nem ő Hannah Montana, de az idők, és az emberek változnak
Én is tetkó-fan vagyok, ezért meg tudom érteni, hogy folyamatosan varrat;)
2012. május 25. 20:51
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Szerintem jól néz ki
örülök, hogy nem csináltat ilyen félkaros tetkókat, csak kicsiket és aminek jelentősége is van.
2012. május 25. 21:02
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ez valami római szám ?! xd sok értelme nincsen max. h ő tudja miért tetováltatta fel .. hát szerintem szánalmas , már mot úgy néz ki mint egy 40 éves pedig még csak huszonvalamennyi vagy nemtudom nm vagyok oda érte :'DDDDDDD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: