Justin Bieber megütött egy fotóst
2012. május 29. 00:37
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline |
Mielött valaki is naon sajnálni kezdi a parazitát nyugodtan elhiheti, hogy ez csak a pénzről szól
Az amcsiknál egészen döbbenetes kártérítési illetve peren kívüli (ill azon bellüli) megegyezési összegek repkednek a legcsipcsup ügyekben is (pl egy pofonért kapott lóvéból évekig élne egy család itthon)
Most így hírtelen ezek a verziók juthattak eszébe a delikvensnek pl:
- meghurcolni JB-t hátha nagyra duzzad a sztori és több lé esik így le
- hátha kap valami büntit, és azon is röhöghetünk hogy megszivathattuk a kis k.....t
- hátha meginterjuhol engem is vki, és parazita-celebbé válhatok
Az amcsiknál egészen döbbenetes kártérítési illetve peren kívüli (ill azon bellüli) megegyezési összegek repkednek a legcsipcsup ügyekben is (pl egy pofonért kapott lóvéból évekig élne egy család itthon)
Most így hírtelen ezek a verziók juthattak eszébe a delikvensnek pl:
- meghurcolni JB-t hátha nagyra duzzad a sztori és több lé esik így le
- hátha kap valami büntit, és azon is röhöghetünk hogy megszivathattuk a kis k.....t
- hátha meginterjuhol engem is vki, és parazita-celebbé válhatok
2012. május 29. 00:58
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
Idézet (Fonzie @ 2012.05.28. 21:01)
De ha nem lennének a kedvenceidről fényképek a neten, sírnál.
ennyi
2012. május 29. 06:02
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
ez durva jó hogy kiállt magáért én sem tűrném ha a páromat sértegetnék amúgy sztem a fotós rájátszott egy kis zsebpénzért -.- de ki tudja ha nem így van akkor bocsi
2012. május 29. 06:33
Dóra Sztár kémúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 174366 offline |
Utálom Justin-t és szerintem ez hülye fotó már bocsika a kedvenc rajongójuknak.. szerintem ez meghibbant csak fotót akartak vele csinálni vagy le akarták fotóznni, tökmindegy ... nem kell durvának lenni, ideg beteg na megyek bocsika a kifejezésért..
2012. május 29. 08:23
Lady Toriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 154069 offline |
Ezt most nem értem előb azt mondják,hogy szakítottak most megin összejötek?Egyépként jó tette justin hogy leverte a fotóst szó szerint!
Ha sétegetik a barátnőjét akkor persze ,hogy leverheti azt a lesifotóst! DE NEM IGAZ,HOGY A SZTÁROK NEM TÖLTHETNEK LEGALÁB EGY NAPOT A SZERELMÜKEL MERT MINDIG JÖNEK A FOTOSOK!!!ÉS JÓL MONDOD Maja Cyrus!
Ha sétegetik a barátnőjét akkor persze ,hogy leverheti azt a lesifotóst! DE NEM IGAZ,HOGY A SZTÁROK NEM TÖLTHETNEK LEGALÁB EGY NAPOT A SZERELMÜKEL MERT MINDIG JÖNEK A FOTOSOK!!!ÉS JÓL MONDOD Maja Cyrus!
2012. május 29. 11:23
És ha most ezt csinálta?!
Jól tette ha engem összevissza fotóznának akkor én is pofán vágnám!
Jól tette ha engem összevissza fotóznának akkor én is pofán vágnám!
2012. május 29. 12:24
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
hát nem tudom.justin eléggé messze volt a fotóstól,ami azért érdekes,ugyanis ha tényleg sértegette selenát,akkor vagy átkiabált neki az utca másik végébe,vagy nem szólta le.
nem értem miért dobta neki a cipőjét,de biztosan megvolt rá az oka,de tény,h így eléggé a figyelem középpontja kerültek mindketten.
én továbbra is fenntartom a véleményemet,miszerint érdekből vannak együtt,úgyhogy én ezt az akciót kissé figyelemfelkeltőnek érzem,de justint is megértem.biztosan nem kellemes,ha éjjel-nappal fotósok loholnak a nyakadban.
nem értem miért dobta neki a cipőjét,de biztosan megvolt rá az oka,de tény,h így eléggé a figyelem középpontja kerültek mindketten.
én továbbra is fenntartom a véleményemet,miszerint érdekből vannak együtt,úgyhogy én ezt az akciót kissé figyelemfelkeltőnek érzem,de justint is megértem.biztosan nem kellemes,ha éjjel-nappal fotósok loholnak a nyakadban.
2012. május 29. 13:03
Selenina az engem is érdekelne. ÉS h kellett kihívni a mentőket hisz egy lány nem üthetett akkorát h mentőt kelljen hívni
2012. május 29. 13:53
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Az utolsó előtti képen Justin úgy néz ki mint egy fogyatékos.... A cipő biztos nagy rá egy kicsit aztán lejött róla...! Amúgy meg jól tette,hogy megütötte a fotóst!
2012. május 29. 14:24
Huh...Justin pitbull képe nagyon durva. XD De elég gáz, hogy egy felnőtt embert egy gyerek ver meg. :S És még reklámozza is. -.-" Legalább a két tini közül Selena agya volt inkább a helyén, mik
2012. május 29. 14:30
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline |
x""DD vicces. nem tudom,hogy mért de ez vicces xD.
hősies Justin ..:$ még jó,hogy megvédi Selenát
hősies Justin ..:$ még jó,hogy megvédi Selenát
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni