Az ex-Disney-sztár gyermekkoráról érdekes történet látott napvilágot. Demi volt osztálytársa azt állítja, hogy a lány éveken keresztül megkeserítette a mindennapjait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato terrorizálta osztálytársát
2012. május 29. 09:15
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
2012. május 29. 09:46
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Hát nem tudom.Demiről azt állítják,hogy kedves és aranyos kislány volt.Lehet,hogy ez a bizonyos személy csak be akarja feketíteni és kicsit a középponta akar kerülni.Nem beszélve arról,hogy én még régebben olvastam valahol,hogy Demi magántanuló volt (de javítsatok ki ha tévedek).Bár azt sem lehet 100%-ra venni,hogy ez a személy hazudik.Mindenesetre érdekes sztori.
2012. május 29. 09:48
Jó kis képzelőereje van a csajnak.
5 perces hírnév...
5 perces hírnév...
2012. május 29. 09:48
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
sztem ez nem igaz!!! Csak egy kis pénzt szeretne kicsikarni belőle... GRATULÁLOK HOZZÁ
2012. május 29. 09:51
Nem hiszem, hogy ez igaz lenne. Szerintem Demi nem tenne ilyet senkivel, főleg nem ok nélkül...
2012. május 29. 10:01
Sok kamusztorit olvastam már sztárokról, de valamiért ez nem tűnik annyira kamunak. :S Lehet, hogy tévedek, ez is benne van a pakliban, de ha nem, akkor kétszínűségből jelest adnék Deminek.
2012. május 29. 10:55
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline |
Remélem igazatok van és nem tett ilyesmit.
Most nagyon megijesztett. Szerintem a suliban félős kislány volt és elég baja volt, hogy őt piszkálták, mással nem tett volna ilyet.
De az is lehet hogy az a csaj aki írta ezt a blogot, ő bántotta Demit, aztán Demi meg visszaadta.
Most nagyon megijesztett. Szerintem a suliban félős kislány volt és elég baja volt, hogy őt piszkálták, mással nem tett volna ilyet.
De az is lehet hogy az a csaj aki írta ezt a blogot, ő bántotta Demit, aztán Demi meg visszaadta.
2012. május 29. 10:58
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Most gondolom, ezért nagyon a közutálat tárgya leszek, de nem érdekel... Mindenki írja, hogy Demi nem tehette, ő nem ilyen, ezt meg azt leírt(ak?) az életrajzi könyvében, meg miket nyilatkozik.
Amit ő mond ugyanúgy lehet hazugság, mint amit ez a lány leírt a blogjában...
Amit ő mond ugyanúgy lehet hazugság, mint amit ez a lány leírt a blogjában...
10 felhasználónak tetszik:
Baylee,
An_d_a,
Black Hearth2,
ophely88,
janet7,
dóóra,
NiceandCute,
nicol bellox,
Glamster,
beth006
2012. május 29. 11:01
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline |
Már csak azért is sántít a dolog mert akkor az osztály többi tagja is láthatta ezeket az úgymond "bántalmazásokat" de nem támasztotta alá senki...szóval elég furcsa...
2012. május 29. 11:01
Nem rédemli meg azt a szeretetet és figyelmet, amit kap.
Komolyan ?!
Ő egy senki Demi vitte valamire ő meg híres?!
Hát nem hiszem!!!
Tuti ez egy kitaláció egy elmebeteg h*lyegyerektől!!!!
Komolyan ?!
Ő egy senki Demi vitte valamire ő meg híres?!
Hát nem hiszem!!!
Tuti ez egy kitaláció egy elmebeteg h*lyegyerektől!!!!
2012. május 29. 11:43
Hát ez érdekes sztori... :/ Valahogy én sem tudom elképzelni Demiről, de sosem lehet tudni. Mindenesetre nagy csalódás lenne, ha ez valóban igaz lenne. Nem hiszem, hogy valaha is kiderül az igazság, mert Demi nem valószínű, hogy nyilatkozik majd erről a dologról.
2012. május 29. 11:59
Biztos, hogy mindenki jönni fog azzal, hogy ez már pedig kitalált történet és a ti kis szent demikétek nem csinálna ilyesmit, sőt szerintetek ő a legtökéletesebb ember a világon. Habár ez egy fordítás, az eredeti szövegezetet megnéztem volna, mert mint tudjuk a magyar az egy cifra nyelv és legalább húszféleképpen el tudod mondani a gondolataidat. Egyetértek pár előttem hozzászóló fórumozóval, hogy ebben van valami. Ha a kiscsaj feltűnést akart volna, akkor rohant volna a bulvárlapokhoz, mint ahogyan itt művelik a fantasztikus hángérien-celebjeink, s nem egy saját blogon írta volna meg mindezt. Logika emberek.XD Demiről el tudom képzelni, és nézzetek gonosznak, de undorító és gyomorforgató az, amit ezzel a csajjal leműveltek az utóbbi egy-két évben. Jajj, így volt depressziós, meg bipoláris beteg, közben pedig csupán csak ivott, drogozott és nem bírta feldolgozni a hírnevet, úgy, ahogyan anno Britney Spears sem. A sztori valóban őszintének tűnik, bár 50% az esély rá, hogy valami beteg ember elméjéből pattant ki, de ugyanennyi annak a valószínűsége, hogy a tökéletes cölöbötök sem különbözik a többi embertől. Nem ismeritek, tehát csak találgatni tudtok, hogy demike milyen is lehet valójában. Ne feledjétek, a sztárok általában egy bizonyos arcot mutatnak a kamera felé, sőt még véletlenül sem mondhatják el a saját gondolataikat és véleményüket, mert minden le van írva nekik egy papírra, hogy mire mit válaszoljanak. Innentől kezdve joggal lehetne azt mondani, hogy halvány lila gőzötök sincs, csak az elvakult rajongás beszél belőletek. Mert biztos vagyok benne, hogy ez lesz most a Starity legolvasottabb cikke és jönnek majd a felháborodó kommentek, hogy ezmijez?deminemilyen címen. Szerintem van igazság a leírtakban, de itt sokan úgy sem látják a fát az erdőtől, sajnos.
12 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
itsjustme,
Lady Suzy,
An_d_a,
Eszter655,
Black Hearth2,
ophely88,
Cassie3,
Kriszti10,
NiceandCute,
nicol bellox,
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.