Sztárok és előnytelen fotóik
2012. augusztus 12. 08:58
Zendayafan12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 21 Csatolások: 2 Azonosító: 182939 offline |
Britney Spears smink nélük?? Mintha a másvilágról jött volna.
2012. augusztus 12. 09:02
Zendayafan12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 21 Csatolások: 2 Azonosító: 182939 offline |
Lássuk csak... Russelltől elég bunkóság volt feltenni ezt a képet és mégcsak nem is gondolt a következményeire...
2012. augusztus 19. 16:59
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Mindannyian emberek vagyunk, tehát mindannyiunknak vannak rossz napjai!
No tehát a véleményem.
Miley: Véleményem szerint, elég nagy szívás, hogy az ilyen képekhez mérik a szépséget! az olyan sztárok, mint Miles, -főleg akkoriban, amikor azok a képek készültek- nagyon sokat dolgoznak! És pl. a középső képen írtóra fárdt lehetett, és kialvatlan. Az utolsó képen pedig vagy le égett a bőre, vagy pedig kozmetikusnál volt! Ha valaki meg néz egy Miley fan oldalt, ott szinte csak olyan képeket látni amiken Miley smink NÉLKÜL látható!
Britney: Ő azért már kicsit durvább.
Adele: Hát ha a külseje is olyan szép lenne, mint a hangja! Neki még sminkkel sincs szerintem annyira szép arca, de smink nélkül!
Beyonce: nem is tudom, szép is meg nem is!
Demi: smink nélkül is szép.
Szerintem amikor az a kép készült JLo-ról, akkor ő is kicsit nagyon kialvatlan volt, vagy nem tudom.
Katy: na jó! azért ő tényleg durva kicsit.
Kelly ahogy a képet elnézem sminkkel sem olyan szép!
Lady Gaga valami borzalom!
Avrilnél kb. lehidaltam!
Pikn viszont szó szerint undorító, kb. nem is hasonlít egy nőre, nem hogy egy sztárra!
Rihanna smink nélkül is nagyon szép!
Marilyn Manson? na mindegy!
No tehát a véleményem.
Miley: Véleményem szerint, elég nagy szívás, hogy az ilyen képekhez mérik a szépséget! az olyan sztárok, mint Miles, -főleg akkoriban, amikor azok a képek készültek- nagyon sokat dolgoznak! És pl. a középső képen írtóra fárdt lehetett, és kialvatlan. Az utolsó képen pedig vagy le égett a bőre, vagy pedig kozmetikusnál volt! Ha valaki meg néz egy Miley fan oldalt, ott szinte csak olyan képeket látni amiken Miley smink NÉLKÜL látható!
Britney: Ő azért már kicsit durvább.
Adele: Hát ha a külseje is olyan szép lenne, mint a hangja! Neki még sminkkel sincs szerintem annyira szép arca, de smink nélkül!
Beyonce: nem is tudom, szép is meg nem is!
Demi: smink nélkül is szép.
Szerintem amikor az a kép készült JLo-ról, akkor ő is kicsit nagyon kialvatlan volt, vagy nem tudom.
Katy: na jó! azért ő tényleg durva kicsit.
Kelly ahogy a képet elnézem sminkkel sem olyan szép!
Lady Gaga valami borzalom!
Avrilnél kb. lehidaltam!
Pikn viszont szó szerint undorító, kb. nem is hasonlít egy nőre, nem hogy egy sztárra!
Rihanna smink nélkül is nagyon szép!
Marilyn Manson? na mindegy!
2012. augusztus 22. 21:04
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline |
mileyt a harmadik képen meg sem ismertem
2012. augusztus 25. 20:32
Fannyika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 181040 offline |
Katy Perry a legrondább
2012. augusztus 30. 18:14
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline |
gaga még be is pózol. xd
2012. szeptember 02. 20:57
Bellezzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 184211 offline |
lady gagán meg marilyn mansonon még smink sem segít... xD meg úgy egyébként is. akinek sminkben szépek a vonásai azoknak smink nélkül is látszanak az adottságaik.
2012. szeptember 06. 20:31
vikigirl2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 182902 offline |
Valaki tetszik... valaki nem...
2012. szeptember 09. 14:44
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Utolsó kép undórító, és nevetséges is egyben.
2012. szeptember 09. 16:25
Hát van akire ezek iurán nem vagyok kiváncsi a smink nélküli képeire de pl. Beyoncé-ról vagy Rihannáról egész bájosak az előnytelen fotók is.
2012. szeptember 16. 11:42
Virike-Virág111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 185758 offline |
Ezek hogy néznek ki? Még úgy ahogy a Rihanna elmegy! Nem is értem, hogy miért fényképezgeti magát Lady GaGa!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.