Cristofel teljesen kikelt magából - hadat üzent Fluornak!
2012. június 19. 20:11
hmm...olyan jó,hogy én ezekről nem tudom kicsodák...de a jutubos nézettsége minden bizonnyal fordítottan arányos az intelligencia hányadosával
2012. június 20. 18:55
Jaj, Cristofel újra fotoszintetizál. Komoly annak a gyereknek annyi esze van, mint egy növénynek "neoncső". Én a YouTube-moderátorok helyében letörölném a videót, hogy ne szennyezze tovább a közönséget.
2012. június 24. 11:55
ÚJ SZÁM?
Kezdjük ott, mit nevez ez a neoncső számnak, zenének?! Azt a pusztító alpáriságot (respect Puzsér), ami néhány hete ott terrorizál a Youtube -on?
Más dolog, hogy ha nem megy neki a dolog, mi a búbánatért erőlteti? Nem veszik észre magukat ezek az emberek? A VALÓ VILÁGBÓL akar énekes lenni? Nem fogják fel, hogy már a "kezdésük" (VV) is csak egy VICC volt, ettől fogva ők is csak naaaagy naaaagy VICCek?
Szánalom.
Kezdjük ott, mit nevez ez a neoncső számnak, zenének?! Azt a pusztító alpáriságot (respect Puzsér), ami néhány hete ott terrorizál a Youtube -on?
Más dolog, hogy ha nem megy neki a dolog, mi a búbánatért erőlteti? Nem veszik észre magukat ezek az emberek? A VALÓ VILÁGBÓL akar énekes lenni? Nem fogják fel, hogy már a "kezdésük" (VV) is csak egy VICC volt, ettől fogva ők is csak naaaagy naaaagy VICCek?
Szánalom.
2012. június 26. 18:42
Kedves Cristofel!
Hol is kezdjem... ja, igen! Azok a nagy számok a videó alatt nem a lájkok számát jelölik, hanem azt, hogy hányan tekintették meg a videót. Gondolkozz kicsit, nem olyan nehéz! Ha (jelen pillanatban) 700.000 lájkod lenne, akkor a dislájkok nem lennének "túlerőben", hiszen "csak" 13.376 van belőlük.
Igen, pontosan (akármit is jelentsen az "uzsonnás" szó).
Embertársaim nevében is kérlek, kímélj meg minket ettől.
Ezek után már csak egyetlenegy kérdésem maradt: minek állítottad oda azt a tagot a háttérbe?
Hol is kezdjem... ja, igen! Azok a nagy számok a videó alatt nem a lájkok számát jelölik, hanem azt, hogy hányan tekintették meg a videót. Gondolkozz kicsit, nem olyan nehéz! Ha (jelen pillanatban) 700.000 lájkod lenne, akkor a dislájkok nem lennének "túlerőben", hiszen "csak" 13.376 van belőlük.
Idézet
Engem néztek hülyének, uzsonnásnak?
Igen, pontosan (akármit is jelentsen az "uzsonnás" szó).
Idézet
Jön az új számom!
Embertársaim nevében is kérlek, kímélj meg minket ettől.
Ezek után már csak egyetlenegy kérdésem maradt: minek állítottad oda azt a tagot a háttérbe?
2012. június 29. 13:07
VV Christoffel?? Ez most komoly??!! Mit akarsz te??!! Sosem leszel olyan híres, mint Fluor!!!!!!!!! Ekkora barmot!!!!!!! CSAK A POFÁJA NAGY!!!!!!!!!!! És mi ez a szar szám?? HÁNYOK...........
2012. július 13. 15:20
Elle-fanboyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179663 offline |
Az én véleményem hogy: Cristofel és Flour is tehetségtelen idióta. Ilyeneket be se kellett volna venni a zeneiparba!!!
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. július 24. 15:36
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline |
Ha legalább tízszer nem tekertem vissza szakadatlanul aszalva a videót, akkor egyszer sem!xD
2012. augusztus 06. 20:36
Többre fogja vinni?? Na neee már:// xD
Flour 1000x jubb mint ez a Kulai Ritmus xD
Flour 1000x jubb mint ez a Kulai Ritmus xD
2012. augusztus 11. 19:24
Húzzon vissza Kubába,ha már olyan büszke rá,ne ezt az országot járassa le://
2012. augusztus 21. 14:06
Kriscofer-en csak ennyit tok mondani: Azt hiszi h jobb Fluor-nál hát akkor nagyon téved és igen én is azt mondom mint Birthday Cake Húzz vissza kubába,hidd el jobban jársz!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.