Fesztiválmustra 2012
2012. május 30. 16:21
inkább Novarockra mennék ha lenne pénzem...Linkin park,Evanescence,As I lay dying,limp bizkit,marylin manson,metallica,slayer,nightwish.....szerintem ez magáért beszél
2012. május 30. 17:37
a SZIN kimaradt, pedig az is elég neves fesztivál...
Sopron messze van sajnos, pedig a Simple Plan-re mentem volna
2012. május 30. 18:23
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Tavaly Volt, idén Sziget. Placebo-ra és Hurts-re megyek, már nagyon várom. Sajnos tényleg elég drága a jegy de ha már idén is olyan nagy nevek lesznek mint a Placebo a Korn vagy a The Horrors akkor szerintem megéri.
2012. május 30. 20:18
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én imádok fesztiválozni
tavaly voltam Szigeten és Volton is idén szintén megyek Voltra Szigetre viszont csak talán
2012. május 30. 20:40
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
k***a drága némelyik, már bocsánat a kifejezésért!! O_O de azért egyszer majd elmegyek, a fene egye meg!! XD
2012. május 30. 20:52
Hát én se voltam még egy olyan igazi fesztiválon de elmennék szivesen , csak tényleg drága
2012. május 30. 22:45
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Szerintem a Pannónia, FeZen, Rockmaraton nem drága! Pláne elővételben veszitek a jegyeket. Egy Sziget jegy árából én végig fesztiválozom a nyarat.
Aki még nem volt fesztiválon annak csak ajánlani tudom, felejthetetlen élményeket lehet szerezni egy-egy több napos sátorozás alatt. Meg persze bulizni kifulladásig!
Aki még nem volt fesztiválon annak csak ajánlani tudom, felejthetetlen élményeket lehet szerezni egy-egy több napos sátorozás alatt. Meg persze bulizni kifulladásig!
2012. május 31. 12:14
Tavaly voltam Szigeten, idén sajnos az elmarad, viszont a VOLT- ra esélyes, hogy megyek. Igaz, hogy drága a jegy, de szerintem megéri.
2012. május 31. 14:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Évike12 én is!!!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: