Az okostelefonok károsítják a szemet
2012. június 03. 19:54
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
igazán nem a brit tudósok eszét akarom kritizálni,de havonta kitalálnak valamit,ami "káros" az egészségre.a mai világban lassan mindent károsnak lehetne titulálni ennyi erővel.a technika márcsak ilyen,nem azt tartják szem előtt,hogy mi hat jótékonyan a környezetre és az emberekre.hanem leginkább arra épít,hogy mi a társadalom igénye és mivel tud mégtöbb pénzt keresni.
2012. június 04. 16:30
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline |
nekem nem okos telom van egy samsung s250 nem lógok rajta mivel nincs netem ,de szeretnék jobb telot és netet ,de olvasni akkor se szeretek rajta mert zavaró még akkor is ha ki nagyítom.
2012. június 05. 12:05
Vattacukor16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 175804 offline |
De nem csak az okos telefonok rontják a szemet hanem az összes telefon és a számítógépek is
2012. június 06. 14:21
A tudósok nagy része szintén szemüveges, és gondolom nem a friss levegőtől. XD De mindegy. Én veszek okos telefont,és a laptopról sem mondok le. Ha nem tetszik, akkor miért találták fel őket? -.-" Manapság munkához, sulihoz, utazáshoz, rendeléshez, egyszóval sok mindenhez kell az internet, így ha akarnánk sem tudnánk lemondani róla.
2012. június 09. 11:26
A tévé is károsítja a szemet, a számítógép monitorja is, meg minden, ami villog. Ennyi erővel tiltsák be a tévét is. Nekem sincs okostelefonom, de nem hinném, hogy károsabb, mint ha valaki órákon át a monitor előtt ül, és azt bámulja. Egy időben azt híresztelték hogy a mobiltelefon meg a mikróhullámú sütő rákot okoz. Nekünk is van, mégsincs semmi bajom. Igen, szemüveges vagyok, de az genetikai dolog nálam, nem a szemem romlott el.
2012. június 10. 14:18
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline |
a nap is károsítja a szemet akkor ne menjek el itthonról?..XD
2012. június 11. 18:57
chibiseuta
"a nap is károsítja a szemet akkor ne menjek el itthonról?..XD,,
-.-.Ezt komolyan kell venni ha nem akarsz szemüveges lenni vagy éppen mindig a kontaklencséddel foglalkozni
"a nap is károsítja a szemet akkor ne menjek el itthonról?..XD,,
-.-.Ezt komolyan kell venni ha nem akarsz szemüveges lenni vagy éppen mindig a kontaklencséddel foglalkozni
2012. június 15. 11:23
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Nekem már az okosteló előtt is szemüvegem volt. Sajnos. Tény ahogy nem is lesegetem, már elmúlt az újdonság varázsa. Akinek meg nincs annyi esze, hogy nagyítson az úgy jár.
2012. június 15. 13:35
lucaa96: Fura, mert sokan járkálnak a napon, mégsem mindenki szemüveges. Van, akinél -pl. nálam - a rossz látás öröklött, tehát genetikai dolog. Szemüveges vagyok. És? Nem hiszem, hogy kevesebbet érnék a nem szemüvegeseknél.
2012. június 15. 22:02
Mia csajevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 302 Csatolások: 0 Azonosító: 151551 offline |
Én szemüveges a szemüveg tvollátásra kell,ez genetikai.
Nem attól lett szemüvegem,hogy van okos telefonom,am nics,nekem nincs okostelefonom,de akarok,még így isXD
Nem attól lett szemüvegem,hogy van okos telefonom,am nics,nekem nincs okostelefonom,de akarok,még így isXD
2012. július 08. 16:43
Valószínű.
De sok minden károsítja, bármit teszünk.
De sok minden károsítja, bármit teszünk.
2012. július 13. 16:23
Nekem is van okostelefonom,de nemszoktam túlsokat vele bármit csinálni,ívás,fényképezés,net de nemsokáig
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.