A britek ismét találtak kivetnivalót valamiben: ezúttal az okostelefonok káros hatásait elemezték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az okostelefonok károsítják a szemet
2012. június 01. 18:45
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
és pont szerdán kaptam egyet...xDDD
2012. június 01. 18:47
Először hülyeségnek tartottam, de van benne valami, mire végeztem a cikkel, megfájdult a szemem/fejem. Egyébként örülök, hogy nem vagyok okostelefon-párti, inkább vennék régi, fekete-fehér Siemenst, ami semmire sem jó, mint ilyen szutykot.
2012. június 01. 18:48
ez amúgy tényleg igaz.Néhány osztálytársam már annyira Facebook függő,h órán is faceznek.Van egy bnőm,aki még a WC-re is viszi a telóját.De szte káros hatása nincs neki.Káros hatása csak a régi,nagy htú számítógépnek van,ami vibrál.Na az,ronccsolja a szemet,nem az okosteló.Én is a régi gép miatt lettem szemüveges,mivel olyan volt tavaly a suliban,de mostmár lecserélték.
2012. június 01. 18:52
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Én nem szoktam sokat telefonozni, max néha pl. van amikor nincs nálam a fényképezőgépem, és azzal fotózok, vagy néha ha nagyon unatkozok, még játszok is rajta ..
De semmi több . És az egyáltalán nm károsítja a szememet ..
meg mongyuk van amikor azon netezek ..
Aztaaa mi mindent észrevesznek!!!Akkor már telefonja se legyen az embernek hisz mindenki használja!!!
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ejj ezek az okos telefonok...nekem is az van...
2012. június 01. 18:53
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
És még ráadásul nekem van nagyító kis izé a telefonomon, amit nagyon egyszerű használni ..
2012. június 01. 18:56
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem hülyeség a dolog, van mikor én is hosszabb ideig néztem a telefonom képernőyjét, akkor nekem is kicsit fájt a szemem utána.
2012. június 01. 18:56
Nekem nincs okos telefonom, se net a telefonomon, viszont van olyan osztálytársam aki van. Egyetlen napig nem volt Facebook a telefonján és sírógörcsöt kapott.
2012. június 01. 18:58
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
én netezni szoktam a telómon
d de ezek az emberek mindenhez van hozzászólásuk
2012. június 01. 19:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ismét egy remek cikk. Köszi Courtneyy.
Az okostelefonhoz pedig hozzászólva: kíváncsi voltam, mikor találnak ki valamit, ami károsítja a testünket.
Anno a mobil használatát is sokan támadták, hogy egészségtelen. A technika fejlődik, ez ellen tenni nem lehet. Valami mindig lesz, ami károsítja a szervezetünket. Buborékban nem élhetünk.
Az okostelefonhoz pedig hozzászólva: kíváncsi voltam, mikor találnak ki valamit, ami károsítja a testünket.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2012. június 01. 19:05
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
okostelefon forevör♥ éni mindenhova magammal viszem kivéve a wc-re ki az az elmebeteg ?! XDDDDD csak szombaton kaptam nemakarom beleejteni a wc-be x'dddddddddddddd és már nemazér de semmi káros nincs benne csak az amikor nem alszod ki magad mert egész éjjel neteztél / játszottál rajta
2012. június 01. 19:10
Nekem is okostelefonom van, de szerintem ez egyáltalán nem károsít..
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?