Neil Patrick Harris gyermekként is a férfiakat szerette
2012. június 01. 21:50
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
LoveNessaval egyetértek. Nagyon jó színész Neil, a legjobb karakter és a legjobb színész a HIMYM-ben.
Amúgy tök jó, hogy megtalálta a boldogságot, és már két kisgyereke is van.
Bár azt nem tudtam, hogy már olyan fiatalon tudta magáról, hogy meleg, de azt tutdtam, hogy nőkkel is randizott, ezért azt hittem, hogy talán bisex. De mindegy is.
Amúgy tök jó, hogy megtalálta a boldogságot, és már két kisgyereke is van.
Bár azt nem tudtam, hogy már olyan fiatalon tudta magáról, hogy meleg, de azt tutdtam, hogy nőkkel is randizott, ezért azt hittem, hogy talán bisex. De mindegy is.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2012. június 01. 22:12
barbyiii968új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 163198 offline |
Annyira én nem szeretem..de ez vicces )
2012. június 01. 23:25
Nem tudtam, hogy meleg... de komolyan. És bár nincs bajom ezzel, de kicsit csalódás, mert én még mindig Barney-t látom benne, aki nagy nőcsábász! XD
2012. június 01. 23:33
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
olyan furcsa ez, mert mindig akaratlanul is összehasonlítom Barney karakterével imádom Neil-t, fantasztikus színész, és kívánom neki, hogy legyen továbbra is nagyon boldog :$
2012. június 01. 23:34
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Csak miatta kezdtem el nézni a HIMYM-t, és nem bántam meg. Állati jó színész, istenien játssza Barney-t, és azóta a Beastly-ben is láttam, ahol ismét megfogott az alakításával! És egyáltalán kit érdekel a nemi hovatartozása?
2012. június 02. 00:22
És? Attól még jó színész, és legfőképp jó ember marad.
2012. június 02. 08:43
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Téll tök normális dolog, h két pasi nevel 2 kisbabát... Édes Istenem hova tart ez a világ...
2012. június 02. 09:16
Úristen O.o Én nekem majdnem a kedvenc sorozatom az Így jártam anyátokkal , és ő a kedvenc szereplőm és és... huuu... ez most váratlanul ért O.ooo
2012. június 02. 09:36
Uhhh..
Ez egy kicsit váratlanul ért de mindegy jó tudni, ettől még a kedvenc sztárjaim egyike marad
Ez egy kicsit váratlanul ért de mindegy jó tudni, ettől még a kedvenc sztárjaim egyike marad
2012. június 02. 10:37
Engem ez nem nagyon érdekel.Mindigis az egyik kedvenc színészem marad.A lényeg,hogy most már boldog.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.