Igazából én nem értem, miért mondják egyesek, hogy szinte semmit sem kellett Kristennek színészkednie, ahhoz, hogy egy ügyetlen, ártatlan "kislányt" játszon el. Kristen valójában (legalábbis amit a médiának mutat magából) egy vagány, dögös, csípős nyelvű csajszi. De mindegy, mindenkinek megvan a saját véleménye.
Nekem személy szerint tetszett a film, nagyon szeretem Kristent is (és mielőtt lehurrogna a társaság: nem, cseppet sem csak az Alkonyat-filmek miatt). De Charlize Theron is nagyon jó volt, mellette nem olyan könnyű kitűnni.
Lehet vasvillával kergetni, de én szeretem ezt a filmet, meg Kristent is, a kritikusok pedig elmehetnek a picsába, hogy abból élnek, hogy filmeket hurrognak le (míg más ember téglát pakol meg szíveket műt), nem kell mindent elhinni nekik. Csak unatkoznak...
Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál
2012. június 02. 17:40
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Dodóóó:én is így gondolom
2012. június 02. 17:48
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline |
engem soha semelyik filmben sem nyűgözött le Kristen "tehetsége".. (:
2012. június 02. 18:13
Charlize mellett nehéz jól alakítani. Nem kedvencem Kristin de azért nem volt rossz az alakítása.
2012. június 02. 18:23
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Mindig is tudtam, hogy Kristen nem jó színésznő. A twilight-nak csak az első részét láttam, de nekem bőven elég volt... Ennyiből leszűrtem, hogy ennek a kiscsajnak semmi tehetsége nincsen a színészethez...
2012. június 02. 18:33
A filmet még nem láttam, de ha Kristen tényleg annyira rossz színésznő lenne, nem játszana annyi filmben. (Mondjuk azzal egyet kell értenem, hogy az Alkonyat - szériában tényleg gyenge volt, de nem csak emiatt a filmek miatt kellene megítélni Kristent.)
2012. június 02. 18:52
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Jókat nevettem a cikken. Kristen jó színész is lehetne, ha kitudná nőni Bella skatulyáját és érzelmeket is vinne az arcjátékaiba, mert így az alakításai élvezhetetlenek. Az említett filmről még nem tudok véleményt mondani, majd ha sikerül megnéznem a moziban...
2012. június 02. 19:14
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
imádom amikor mindenki hatalmas filmszakértő nem mintha odáig lennék említett hölgyünkért, Kristenért, de azért egy kicsit a védelmére kell hogy keljek.
1. nem Charlize miatt rossz Kris játéka, mert Charlize sem egy akkora színész, mint amilyen nagy pódiumokra emelik őt a filmmel kapcsolatosan, sőt!
2. Kristen Stewartot mindenki egyből a szerencsétlen Alkonyattal párosítja. erről nem feltétlenül ő tehet, hogy mondjuk elég sok ember csak abban az egy hulladékban látta, mert a filmes ízlése leragadt a mai blockbuster fosoknál. ha valaki egyértelműen leszarozza Kristent, az nézzen meg tőle pár régebbi filmet, és ne a Pánikszobát hanem pl .: The Cake Eaters, Speak!
3. kompletten a film olyan volt, mint egy rosszabb rész a Game of Thrones-ból.
1. nem Charlize miatt rossz Kris játéka, mert Charlize sem egy akkora színész, mint amilyen nagy pódiumokra emelik őt a filmmel kapcsolatosan, sőt!
2. Kristen Stewartot mindenki egyből a szerencsétlen Alkonyattal párosítja. erről nem feltétlenül ő tehet, hogy mondjuk elég sok ember csak abban az egy hulladékban látta, mert a filmes ízlése leragadt a mai blockbuster fosoknál. ha valaki egyértelműen leszarozza Kristent, az nézzen meg tőle pár régebbi filmet, és ne a Pánikszobát hanem pl .: The Cake Eaters, Speak!
3. kompletten a film olyan volt, mint egy rosszabb rész a Game of Thrones-ból.
2012. június 02. 19:53
Zaphirevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 168422 offline |
Charlize-t imádom. Kristen is tehetséges szerintem, de a filmet nem láttam. Mondjuk tény, hogy minden filmjében a Bellát látom, de attól függetlenül mégis van benne valami...
Na most már kénytelen leszek megnézni a filmet.
Na most már kénytelen leszek megnézni a filmet.
2012. június 02. 20:39
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én még nem láttam a filmjét. Kristen nem tartom valami jó színésznőnek...
2012. június 02. 20:55
Én imádom Kristent! Nem tudom milyen a film, majd megnézem, aztán értékelek
2012. június 02. 21:38
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
ha Kristent látom, olyan, mintha egy fadarab játszaná a főszerepet ... tényleg nem jó színésznő, nem nagyon tud érzelmeket eljátszani.
nekem a film alapötlete tetszik, bár még nem láttam, kíváncsi lennék rá, talán egyszer majd megnézem.
nekem a film alapötlete tetszik, bár még nem láttam, kíváncsi lennék rá, talán egyszer majd megnézem.
2012. június 02. 22:23
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Háhá, szegény Kristen. Szép lány, de sokkal jobb helyen lenne a modellszakmában, még az alakja is megvan hozzá. Nulla tehetsége van ugyanis a színészethez, egy fadarabnak is több mimikája és kifejezőbb arcjátéka van, mint neki. Csapnivaló. Meg az az unott hangnem, amin mindent előad... Nem értem miért erőltetik és szerepeltetik ennyire.
2012. június 02. 22:50
Ginminátorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 174775 offline |
Idézet
a többség szerint Kristen Stewart még mindig Twilight-üzemmódban forgat, alakítása pedig unalmas és nehézkes.
véééégre. igen. ámen szavaidra, én őszintén csak remélni tudom, hogy Stewart csillaga leáldozóba van, a twilight után szerintem Bella szerepe örökre rajta marad
2012. június 02. 23:40
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 526 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline |
Én sosem kedveltem őt.Nyilván ehhez a szerephez egy nőiesebb színészt kellet volna keresni..
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.