Nemrég megjelent a Drive című könyv folytatása, ami a Driven nevet kapta. Az első kötetből tavaly készült film, a második forgatásához pedig nemsokára hozzálátnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a Drive című film folytatása
2012. június 02. 17:03
SelenaGomez6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 69 Csatolások: 2 Azonosító: 132701 offline |
de jó *---* nagyon várom a folytatást
2012. június 02. 17:25
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Be kell valljam, elsőre nem volt a kedvenc filmem, de azóta már többször is láttam, és nagyon megszerettem
Örülök hogy jön a folytatás, és helyes, hogy Ryan-nel, lássuk csak őt egyre több filmben
Örülök hogy jön a folytatás, és helyes, hogy Ryan-nel, lássuk csak őt egyre több filmben
2012. június 02. 17:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2012.06.02. 16:59)
Feldobtad a napom, drága. Remélem, a hét év elteltével valahogy visszacsempészik a történetbe Carey Mulligant. Persze, Ryan bármit elvinne a hátán, de annyira remek párost alkottak.
Az én napomat is feldobta valaki. Isten áldja az Independent újságot.
Én attól tartok, hogy Carey már nem lesz ott. Nekem az a benyomásom, hogy nem Irene az eljegyzett nő bár én annak örülnék leginkább, mert rendkívül szeretem mindkettőt.
2012. június 02. 18:02
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Biztos jó lesz bár én megnem nézzem.
2012. június 02. 18:06
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Pont ma néztem meg először, erre egy ilyen hír... Remek az időzítésem, minden létező dicsekvéssel.
Kíváncsi vagyok a folytatásra, bár Ryan karaktere szerintem éppen pontosan így volt jó, hogy keveset tudtunk róla.
Kíváncsi vagyok a folytatásra, bár Ryan karaktere szerintem éppen pontosan így volt jó, hogy keveset tudtunk róla.
2012. június 02. 18:28
Imáim meghallgatásra találtak!!! Mostantól azért imádkozok, hogy a folytatás is legalább olyan jó legyen, mint az első rész!! Ryan Gosling egy nagyon tehetséges színész én már a kezébe nyomtam volna pár díjat, de ez ugyebár én vagyok, és nem a mélyen tisztelt Öregurak Oscaros Klubja... De: a film marhára várós ezzel a nem elcsépelt első résszel akkor is bent vannak a kedvenceim között, ha a második rész rosszabb lesz!! (De azért ne legyen rosszabb!! )
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. június 02. 20:29
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
kíváncsi vagyok rá
2012. június 02. 20:38
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Biztos nagyon jó lesz. Kíváncsi vagyok rá!
2012. június 02. 20:56
Ennek igazán örülök, mert az első rész is nagyon tetszett. Már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a folytatás.
2012. június 03. 03:55
Két dologban reménykedek:
1. Refn bácsi rendezi
2. Oké, hogy egy kicsit többet mutatnak a személyiségéből, csak ne, kérem NE tárulkozzon ki, ne legyen nyitott könyv a figura. Clint Eastwood hallgatag idegenjéről se tudtunk meg sokat a Dollár-trilógiából, ennek ellenére működött a történet.
1. Refn bácsi rendezi
2. Oké, hogy egy kicsit többet mutatnak a személyiségéből, csak ne, kérem NE tárulkozzon ki, ne legyen nyitott könyv a figura. Clint Eastwood hallgatag idegenjéről se tudtunk meg sokat a Dollár-trilógiából, ennek ellenére működött a történet.
2012. június 03. 06:45
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Nem vagyok biztos abban, hogy ennek a filmnek jót tenne egy folytatás :/
A Drive így önmagában szerintem egy mestermű, szóval a folytatás gondolatától kicsit berzenkedem és a sztori is olyan kaptafának hangzik, hogy nem nagyon csigázott fel.
Egy újabb nő, egy újabb veszteség, mintha az eredeti történet erőltetett továbbgondolása lenne az egész.
Ha persze a stáb, és ez alatt rendező, főszereplő, zeneszerző meglétét értem mégis feláll meglehet, hogy mégis pozitívan csalódom.
Meglátjuk.
Minden esetre az fix, hogy a Drive (rendezés) és Michael Fassbender mellőzése volt az elmúlt Oscar legnagyobb hibája!
A Drive így önmagában szerintem egy mestermű, szóval a folytatás gondolatától kicsit berzenkedem és a sztori is olyan kaptafának hangzik, hogy nem nagyon csigázott fel.
Egy újabb nő, egy újabb veszteség, mintha az eredeti történet erőltetett továbbgondolása lenne az egész.
Ha persze a stáb, és ez alatt rendező, főszereplő, zeneszerző meglétét értem mégis feláll meglehet, hogy mégis pozitívan csalódom.
Meglátjuk.
Minden esetre az fix, hogy a Drive (rendezés) és Michael Fassbender mellőzése volt az elmúlt Oscar legnagyobb hibája!
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
2012. június 03. 10:40
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (symor @ 2012.06.03. 06:45)
Nem vagyok biztos abban, hogy ennek a filmnek jót tenne egy folytatás :/
Meglátjuk.
Meglátjuk.
Én bízom az íróban. Szerintem megfelelő stábbal és színészekkel, rendezéssel, lehet jó folytatása a filmnek. Szerintem nagyon jó ötlet folytatni, mert nekem amúgy is befejezetlennek tűnt. Ez nem holmi hősös ugrálós film, aminek csak azért csinálnak folytatást, hogy legyen. Egyetértek az íróval, ezt a sztorit még folytatni kell, csak időben álljon le vele. Remélhetőleg nem rág mindent a szánkba és ismerjük ki teljesen a karaktert, mert az lusta amerikai módszer, folytatásban belemagyarázni néhány dolgot a múltból és a néző szájába rágni hogy a szereplő mit miért csinál. Maradjon csak rejtélyes, sőt, én az igazi nevét sem akarom megtudni.
Követett el az Oscar nagyobb hibákat is. Nem jelölték őket és kész. Hagyjuk már az Oscart. Oscar annak jár, aki a csapból is folyik és pozitív visszajelzéseket kaptak Amerikában. Ott egyik sem kapott és sem Fassy új McQueen projektje, sem Ryan új Refn filmje nem fog Oscart nyerni. Jól elvannak ők Oscar nélkül is, annak már csak a neve nagy. Ne is kapjanak de ne is jelöljék őket. Isten ments hogy veszítsenek valami hülyeséggel szemben. Nagyon megfelel nekem, hogy filmfesztiválokon azért kapnak díjakat, mert jó a film és jól szerepeltek és nem az Oscaron azért mert ők folynak a csapból is és le lettek fizetve, hogy nyerjenek. Jó ez így, nagyon is.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.