Miley Cyrus: „Nem vagyok anorexiás!”
2012. június 04. 17:51
Egyáltalán nem vékony szerintem nagyon is jó alakja ha így érzi jól magát el kell fogadni és egyébként sem lehet neki könnyű glutén allergiával.Egyszerűen csak sportos lány és fitt ezért irigyelik az alakját!
2012. június 04. 18:04
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Szerintem nem anorexiás. Teljes mértékben egyetértek Miley válaszaival+
2012. június 04. 18:12
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline |
Ez nagyon jó interjú Mileytól (H)
2012. június 04. 18:27
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
mért lenne anorexiás örüljenek hogy nem dagadt. xDD amúgy a miley rajongók gondolom hogy a régi hannah mondtanát szeretik és most mindneki írja hogy "jó válaszok Miley " meg hasonló. x'D én nem szeretem de nem is utálom hát mindegy..
d
d
2012. június 04. 18:37
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Májlika itt azt nyilatkozta amit a rajongók hallani akartak. Ugye nem gondoljátok komolyan,hogy majd megosztja a világgal épp milyen problémákkal küzd? Ugyan már! Én se hiszem,hogy anorexiás,még az is kérdéses,hogy ő vagdosta-e magát,de nekem nem tiszta ez a csaj az biztos! Egy épp elméjű,egészséges ember nem lézeng részegen az utcán,nem támad meg fotósokat,nem megy ki alsó nemü nélkül a házból (ráadásul úgy,hogy mindenki lássa,amit nem kéne),nem nyalogat pénisztortákat (aztán enged ilyen képeket a netre) és még sorolhatnám... Nem is csodálom,hogy bebukott az új filmje,hiszen néhány 13 éves rajongó kivételével,ki kíváncsi rá?
2012. június 04. 18:43
Idézet (Misao @ 2012.06.04. 18:37)
Májlika itt azt nyilatkozta amit a rajongók hallani akartak. Ugye nem gondoljátok komolyan,hogy majd megosztja a világgal épp milyen problémákkal küzd? Ugyan már! Én se hiszem,hogy anorexiás,még az is kérdéses,hogy ő vagdosta-e magát,de nekem nem tiszta ez a csaj az biztos! Egy épp elméjű,egészséges ember nem lézeng részegen az utcán,nem támad meg fotósokat,nem megy ki alsó nemü nélkül a házból (ráadásul úgy,hogy mindenki lássa,amit nem kéne),nem nyalogat pénisztortákat (aztán enged ilyen képeket a netre) és még sorolhatnám... Nem is csodálom,hogy bebukott az új filmje,hiszen néhány 13 éves rajongó kivételével,ki kíváncsi rá?
Mert a te kedvenced olyan szent..
Értem én hogy nem szereted Miley-t, de ő is ember... mint mindenki más. Csak egyesek sokkal tökéletesebbnek hiszik magukat mint amilyenek valójában.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2012. június 04. 18:51
Kiváncsi lennék az alakjára. valaki mutasson már egy képet xD
2012. június 04. 18:56
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ki mondta hogy anorexiás ????? azokat a fotóit amik nincsenek kiretusálva meg kiphotoshoppolva azokat senki nemlátta ? a paparazzik azért csinálják őket h megmutassák a sztárok "valódi énjént"... hátjó XD úristen :'D a vagdosás meg csak kitaláció ><
2012. június 04. 19:01
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.06.04. 18:43)
Mert a te kedvenced olyan szent..
Ami azt illeti igen az ill. azok
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.06.04. 18:43)
Értem én hogy nem szereted Miley-t, de ő is ember... mint mindenki más. Csak egyesek sokkal tökéletesebbnek hiszik magukat mint amilyenek valójában.
Szeretném én Miley-t,ha ő maga adna rá legalább egy jó okot. Küll. többször megesett,hogy nem normális emberhez méltóan viselkedett a hölygemény...
2012. június 04. 19:08
Idézet (Misao @ 2012.06.04. 19:01)
Ami azt illeti igen az ill. azok
Szeretném én Miley-t,ha ő maga adna rá legalább egy jó okot. Küll. többször megesett,hogy nem normális emberhez méltóan viselkedett a hölygemény...
Azok? Hű...
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2012. június 04. 19:14
Eddig nem azt mondták,hogy mennyire meghízott??!!Én már nem értem ezt
2012. június 04. 19:23
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Remélem hogy tényleg egészséges.Én csak ennyit kívánok neki.Aki pedig megint itt osztja azt észt
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni