Starity

Tegyünk az állatkísérletek ellen!

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 05. 17:49 #21
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1942
Csatolások: 0
Azonosító: 176625
Szerintem ezek a képek megmutatják a rút valóságot. Merthát milyen az amikor valaki tizenévesen 10 kg sminket ken magára miközben valahol az istenháta mögött egy laboratóriumban egy kutyára ugyanazt kenik rá. Nem azt mondom,h nem kéne sminkelniük az emberek magukat (allergiás vagyok rá szóval...) hanem,h azért meg kéne nézni mit kennek nyuszikra (vagy egyéb állatokra) és mit nem. Hogy feküdhet le valaki nyugodtlelkiismerette aki ilyet képes csinálni? És miért? Pénzért? Oh, ugyan, kérlek. Mit ér a pénz többet mint egy élőlény élete?
2012. június 05. 17:50 #22
judy91
judy91
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.05. 17:31)
A képek láttán már elfogott a sírógörcs cray.gif , de ahelyett, hogy ezt a cikket megírták, már lehetett volna tényleg tenni valamit a kísérletek ellen. pardon.gif

Pontosan az ilyen apró lépésekkel, mint amilyen ez a cikk megírása is volt, tudunk tenni az állatkísérletek ellen. Igyekeztem hasznos tippeket írni, olyanokat, amelyek közül bárki meg tud tenni egyet-kettőt.
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2012. június 05. 17:53 #23
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Csak hogy, attól még, hogy nem vesszük meg azokat a szereket, ugyanúgy elpusztítanak állatokat. Ez a baj. Ezzel nem nagyon tudunk mit tenni. De a biológia-órás jó. Nagyon sajnálom ezeket az állatokat.
2012. június 05. 17:53 #24
judy91
judy91
Idézet (Hustler @ 2012.06.05. 17:20)
Oké, szomorú dolog ez, de semmit nem segítünk nekik azzal, hogy ezt itt most megvitatjuk. Másrészről, a tudománynak haladnia és fejlődnie kell, és a fejlődést csak kísérletezéssel lehet elérni. Talán jobb lenne, ha embereken csinálnák ezt? Mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán... Nem mondom, hogy jogunk van más lény életét elvenni esetleg, de hát, ez van...

Szerintem pedig igen is segítünk azzal, hogy megvitatjuk ezt a témát, mert ezzel is napirenden tartjuk a kérdést. És ha ezek a nagy multik látják, hogy az embereket foglalkoztatja a téma, lehet, hogy motiváltabbak lesznek abban, hogy alternatív módszereket keressenek, merthogy vannak ám ilyenek. Mivel nem vagyok tudós, nem tudom a pontos metodikáját az ilyesminek, de nyilvánvaló, hogy lenne más megoldás is, csak ahhoz kicsit meg kellene erőltetniük magukat ezeknek a cégeknek.
2 felhasználónak tetszik: tothbianka, Sparkfly
2012. június 05. 17:53 #25
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sajnos ez ellene itt mi semmit sem tudunk tenni sad.gif
És az is hatalmas probléma, hogy hiába lenne ellene törvény, nem érdekelné az embereket, mert az állatkínzás ellen is van törvény, mégis hány ezren kínozzák a végtelen állatokat sad.gif
Tudja az ember, hogy ez nagyon nem jó dolog, sőt, én vagyok az első olyan ember aki ugyan ezt a kínzást tenné meg az elkövetőkön. Bárcsak bármit is tudnák tenni, ezek a pontok nagyon jók, de egyedül egy ember nem válthatja meg a világot sad.gif

A képeket nézve kell elgondolkozni, hogy az a sok sz*r amit magadra kensz, fújsz, megéri-e ezt a szenvedést!! Én elgondolkoztam, és nagyon fájó érzés sad.gif
2 felhasználónak tetszik: tothbianka, Lady Suzy
2012. június 05. 17:54 #26
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Jaj Istenem szegény állatok sad.gif
2012. június 05. 17:55 #27
judy91
judy91
Idézet (FüMá @ 2012.06.05. 17:53)
Csak hogy, attól még, hogy nem vesszük meg azokat a szereket, ugyanúgy elpusztítanak állatokat. Ez a baj. Ezzel nem nagyon tudunk mit tenni. De a biológia-órás jó. Nagyon sajnálom ezeket az állatokat.

Minél többen utasítjuk el ezeket a termékeket, annál kevesebb vásárlójuk lesz a cégeknek és annál kevesebb bevételük lesz. Itt minden a pénzről szól. smileeee.gif
2012. június 05. 17:58 #28
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2165
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
egyetértek House Of Wax!
ezek a képek pedig nagyon jól visszaadják a dolgokat :/
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. június 05. 18:01 #29
tothbianka
tothbianka
valhalla

Idézet (Hustler @ 2012.06.05. 17:20)
Talán jobb lenne, ha embereken csinálnák ezt?

mondjuk elítélteken miért ne?? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2012. június 05. 18:03 #30
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6470
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Azért az vicces, hogyan siratja mindenki az egereket és patkányokat, de azért a patkányirtó és az egérfogó mindenkinék ott van a pincében.

Abba is érdemes belegondolni, hogy nagyon sok kutatási eredmény, aminek következtében pl gyógyszerek is készültek, nem jöhettek volna létre, ha nem kísérleteznek velük. Régen még eleve nem voltak alternatív lehetőségek, de még ma sem lehet mindent lombikkal felváltani. A kész gyógyszert persze szívesen beszedi mindenki... (A kozmetikumokkal persze más a helyzet, ott nincs tudományos célja a dolognak)

A másik amitől az eszem megáll, amikor éhező állatoknak gyűjtenek adományokat... az éhező gyerek meg pusztuljon meg, nem igaz?
1 felhasználónak tetszik: IAmTheCheeseMaestro
2012. június 05. 18:05 #31
tothbianka
tothbianka
valhalla

Idézet (Freeze @ 2012.06.05. 18:03)
A másik amitől az eszem megáll, amikor éhező állatoknak gyűjtenek adományokat... az éhező gyerek meg pusztuljon meg, nem igaz?

mert az állatok nem érdemlik meg az életet? a gyerekek meg tudnak kéregetni, nem mondom nekik is kell segíteni, de azért ők jóval több segítséget kapnak...
1 felhasználónak tetszik: judy91
2012. június 05. 18:08 #32
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12520
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Tudok jobbat, kisérletezzenek állatok helyett a megcsinált diznisztárokkal ...
2 felhasználónak tetszik: tothbianka, IAmTheCheeseMaestro
2012. június 05. 18:08 #33
- törölt felhasználó -    
Nagyon érdekes cikk! Tényleg borzasztó, hogy állatokkal kísérleteznek. A képek nagyon találóak.
2012. június 05. 18:09 #34
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Ez ellen sajnos tényleg nincs mit tenni. Sokan azzal a magyarázattal jönnek, hogy mielőtt kiadnak egy terméket muszáj tesztelni hogy nem-e mérgező, és ezt emberen nem tudják végrehajtani csak állatokon. Ha nem tesztelnék lehet mérgező és halálos sprayeket és samponokat használnánk.
A patkányok és egerek még oké lenne ilyen célra, abban az esetben ha már a végeredményt tesztelnék rajtuk, amikor már több mint valószínű hogy az az anyag nem mérgező.
Na de az hogy halálos gázt lélegeztetnek be velük, marósavat csepegtetnek a szemükbe? Ez milyen kísérlet, kérdem én? Mit kísérleteznek? Van olyan ember aki savat csepegtet a szemébe? Melyik az az élőlény aki ezt kibírná? Tehát az ilyeneknek én nagyon ellene vagyok. Nem is tesztelik őket, megölik.
Sőt hogy több elrettentő példát mondjak, rengeteg állatnak elvágják a hangszalagját, leginkább kutyának macskának aki tud hangot kiadni, hogy mikor fáj neki ne vonyítson össze vissza. És az, hogy elvágják a hangszalagját, még ahhoz sem adnak semmi érzéstelenítőt.
Kegyetlen faj ez az ember, halljátok. Már alapból az állatkínzás, a cirkusz is! most mit ártottak nekünk azok a védtelen állatok? Semmit. Az ilyenekért gyűlölöm az embert, pedig én is az vagyok.
És az a legszomorúbb az egészben, hogy mi nem tudunk segíteni egyáltalán (pénzadomány, felhívás - semmibe nézik), ráadásul törvény sincs ellene, hiszen ki törődik az állatokkal? Meg rámondják hogy az ember egészsége érdekében muszáj letesztelni a termékeket és az anyagokat. és akkor meg is van magyarázva. De az nincs megmagyarázva hogy miért kell MÉRGET fecskendezni beléjük. Abban nincs semmi hasznos kísérlet. Míg parfümöket tesztelnek addig oké, van rá magyarázat. (bár még ez sem oké) de mikor csak összekotyvasztanak valamit a magas iq számmal megáldott tudósok, és megnézik hogyan hat az élőlényre, és röhögnek mikor látják hogy az állat megbolondul, na az nagyon beteges dolog.
3 felhasználónak tetszik: tothbianka, Sparkfly, IAmTheCheeseMaestro
2012. június 05. 18:12 #35
- törölt felhasználó -    
misssha amit te írtál ez borzasztó !!!
2012. június 05. 18:15 #36
lyzácskaztcsőő
lyzácskaztcsőő
visszatérő vendég

StátuszDean, Sam, Castiel. Crowley.♥
Hozzászólás: 279
Azonosító: 167050
Utolsó kép a kutyánkra hasonlít sad.gif
2012. június 05. 18:18 #37
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Basszus most nagyon ledöbbentem. Megnéztem a listát, amin azok a termékek vannak, amiket állatokon tesztelnek, erre kiderül, hogy felét én is használom. Ez most kellemesen elvette az életkedvemet. Soha nem értettem, hogy lehet valaki olyan szívtelen, hogy ártatlan állatokat kínozzon? Nálam ez az a dolog, ami kiveri a biztosítékot, eléggé érzékeny vagyok, ha állatokról van szó.

De most komolyan. Ti is látjátok? Ezek az emberek. Néha úgy érzem szívesebben lennék állat, mert néha még nekik is több eszük van, mint néhány embernek. Látszik a mi 'kis csoportunk' csak magára gondol.. Mindig az a lényeg, hogy nekünk jó legyen, meg a sz*ros technika fejlődjön. Minden ember csak a saját megélhetésével van elfoglalva, hogy szebb és jobb legyen a bolygó. Hát rohadtul nem arra haladunk. Lassan odaérünk, hogy nem lesznek fák, ezáltal levegő sem. Az emberiség megérdemelné. Sajnálom, de ez a véleményem. Csak az a gond, hogy ezzel nem csak mi járunk rosszul, hanem az állatok is.

Jó lenne, ha most már valaki észbe kapna, hogy a vég felé sodorjuk a bolygónkat. Bár mit is vártam? Ez az emberiség gyerekek. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, judy91, tothbianka
2012. június 05. 18:24 #38
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Nagyon jó cikk lett. smileeee.gif
Én már évek óta nem vásárolok ezen gyártók termékeiből. Mikor anno először olvastam a listát én is teljesen ledöbbentem mert szinte minden terméket, amit használtam állatokon tesztelték. sad.gif Még a kedvenc parfümömről is le kellett mondanom, de sokkal jobban éreztem magam utána.
Azoknak akik esetleg e cikk után nem vásárolnak többet ezektől a gyártóktól üzenem: rengeteg jó termék fogható ki,amelyekhez nem tapad vér, sőt még vannak sokkal jobbak és olcsóbbak is mint ezek, uh HAJRÁ smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: judy91, tothbianka
2012. június 05. 18:33 #39
- törölt felhasználó -    
szegény állatok sad.gif
2012. június 05. 18:34 #40
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
végre egy komoly cikk!miért nem ezzel foglalkoznak az emberek ahelyett,hogy Kristen Stewart leszarja-e a kritikákat,vagy sem?!
4 felhasználónak tetszik: ophely88, judy91, Black Hearth2, tothbianka
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!