Tegyünk az állatkísérletek ellen!
2012. június 05. 17:49
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Szerintem ezek a képek megmutatják a rút valóságot. Merthát milyen az amikor valaki tizenévesen 10 kg sminket ken magára miközben valahol az istenháta mögött egy laboratóriumban egy kutyára ugyanazt kenik rá. Nem azt mondom,h nem kéne sminkelniük az emberek magukat (allergiás vagyok rá szóval...) hanem,h azért meg kéne nézni mit kennek nyuszikra (vagy egyéb állatokra) és mit nem. Hogy feküdhet le valaki nyugodtlelkiismerette aki ilyet képes csinálni? És miért? Pénzért? Oh, ugyan, kérlek. Mit ér a pénz többet mint egy élőlény élete?
2012. június 05. 17:50
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.05. 17:31)
A képek láttán már elfogott a sírógörcs , de ahelyett, hogy ezt a cikket megírták, már lehetett volna tényleg tenni valamit a kísérletek ellen.
Pontosan az ilyen apró lépésekkel, mint amilyen ez a cikk megírása is volt, tudunk tenni az állatkísérletek ellen. Igyekeztem hasznos tippeket írni, olyanokat, amelyek közül bárki meg tud tenni egyet-kettőt.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2012. június 05. 17:53
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Csak hogy, attól még, hogy nem vesszük meg azokat a szereket, ugyanúgy elpusztítanak állatokat. Ez a baj. Ezzel nem nagyon tudunk mit tenni. De a biológia-órás jó. Nagyon sajnálom ezeket az állatokat.
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Idézet (Hustler @ 2012.06.05. 17:20)
Oké, szomorú dolog ez, de semmit nem segítünk nekik azzal, hogy ezt itt most megvitatjuk. Másrészről, a tudománynak haladnia és fejlődnie kell, és a fejlődést csak kísérletezéssel lehet elérni. Talán jobb lenne, ha embereken csinálnák ezt? Mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán... Nem mondom, hogy jogunk van más lény életét elvenni esetleg, de hát, ez van...
Szerintem pedig igen is segítünk azzal, hogy megvitatjuk ezt a témát, mert ezzel is napirenden tartjuk a kérdést. És ha ezek a nagy multik látják, hogy az embereket foglalkoztatja a téma, lehet, hogy motiváltabbak lesznek abban, hogy alternatív módszereket keressenek, merthogy vannak ám ilyenek. Mivel nem vagyok tudós, nem tudom a pontos metodikáját az ilyesminek, de nyilvánvaló, hogy lenne más megoldás is, csak ahhoz kicsit meg kellene erőltetniük magukat ezeknek a cégeknek.
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
Sparkfly
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Sajnos ez ellene itt mi semmit sem tudunk tenni
És az is hatalmas probléma, hogy hiába lenne ellene törvény, nem érdekelné az embereket, mert az állatkínzás ellen is van törvény, mégis hány ezren kínozzák a végtelen állatokat
Tudja az ember, hogy ez nagyon nem jó dolog, sőt, én vagyok az első olyan ember aki ugyan ezt a kínzást tenné meg az elkövetőkön. Bárcsak bármit is tudnák tenni, ezek a pontok nagyon jók, de egyedül egy ember nem válthatja meg a világot
A képeket nézve kell elgondolkozni, hogy az a sok sz*r amit magadra kensz, fújsz, megéri-e ezt a szenvedést!! Én elgondolkoztam, és nagyon fájó érzés
És az is hatalmas probléma, hogy hiába lenne ellene törvény, nem érdekelné az embereket, mert az állatkínzás ellen is van törvény, mégis hány ezren kínozzák a végtelen állatokat
Tudja az ember, hogy ez nagyon nem jó dolog, sőt, én vagyok az első olyan ember aki ugyan ezt a kínzást tenné meg az elkövetőkön. Bárcsak bármit is tudnák tenni, ezek a pontok nagyon jók, de egyedül egy ember nem válthatja meg a világot
A képeket nézve kell elgondolkozni, hogy az a sok sz*r amit magadra kensz, fújsz, megéri-e ezt a szenvedést!! Én elgondolkoztam, és nagyon fájó érzés
tothbianka,
Lady Suzy
2012. június 05. 17:54
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Jaj Istenem szegény állatok
2012. június 05. 17:55
judy91 |
Idézet (FüMá @ 2012.06.05. 17:53)
Csak hogy, attól még, hogy nem vesszük meg azokat a szereket, ugyanúgy elpusztítanak állatokat. Ez a baj. Ezzel nem nagyon tudunk mit tenni. De a biológia-órás jó. Nagyon sajnálom ezeket az állatokat.
Minél többen utasítjuk el ezeket a termékeket, annál kevesebb vásárlójuk lesz a cégeknek és annál kevesebb bevételük lesz. Itt minden a pénzről szól.
2012. június 05. 17:58
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
egyetértek House Of Wax!
ezek a képek pedig nagyon jól visszaadják a dolgokat :/
ezek a képek pedig nagyon jól visszaadják a dolgokat :/
House Of Wax
2012. június 05. 18:01
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Idézet (Hustler @ 2012.06.05. 17:20)
Talán jobb lenne, ha embereken csinálnák ezt?
mondjuk elítélteken miért ne??
House Of Wax
2012. június 05. 18:03
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6470 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Azért az vicces, hogyan siratja mindenki az egereket és patkányokat, de azért a patkányirtó és az egérfogó mindenkinék ott van a pincében.
Abba is érdemes belegondolni, hogy nagyon sok kutatási eredmény, aminek következtében pl gyógyszerek is készültek, nem jöhettek volna létre, ha nem kísérleteznek velük. Régen még eleve nem voltak alternatív lehetőségek, de még ma sem lehet mindent lombikkal felváltani. A kész gyógyszert persze szívesen beszedi mindenki... (A kozmetikumokkal persze más a helyzet, ott nincs tudományos célja a dolognak)
A másik amitől az eszem megáll, amikor éhező állatoknak gyűjtenek adományokat... az éhező gyerek meg pusztuljon meg, nem igaz?
Abba is érdemes belegondolni, hogy nagyon sok kutatási eredmény, aminek következtében pl gyógyszerek is készültek, nem jöhettek volna létre, ha nem kísérleteznek velük. Régen még eleve nem voltak alternatív lehetőségek, de még ma sem lehet mindent lombikkal felváltani. A kész gyógyszert persze szívesen beszedi mindenki... (A kozmetikumokkal persze más a helyzet, ott nincs tudományos célja a dolognak)
A másik amitől az eszem megáll, amikor éhező állatoknak gyűjtenek adományokat... az éhező gyerek meg pusztuljon meg, nem igaz?
IAmTheCheeseMaestro
2012. június 05. 18:05
tothbiankavalhalla |
Idézet (Freeze @ 2012.06.05. 18:03)
mert az állatok nem érdemlik meg az életet? a gyerekek meg tudnak kéregetni, nem mondom nekik is kell segíteni, de azért ők jóval több segítséget kapnak...
judy91
2012. június 05. 18:08
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Tudok jobbat, kisérletezzenek állatok helyett a megcsinált diznisztárokkal ...
tothbianka,
IAmTheCheeseMaestro
2012. június 05. 18:08
Nagyon érdekes cikk! Tényleg borzasztó, hogy állatokkal kísérleteznek. A képek nagyon találóak.
2012. június 05. 18:09
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Ez ellen sajnos tényleg nincs mit tenni. Sokan azzal a magyarázattal jönnek, hogy mielőtt kiadnak egy terméket muszáj tesztelni hogy nem-e mérgező, és ezt emberen nem tudják végrehajtani csak állatokon. Ha nem tesztelnék lehet mérgező és halálos sprayeket és samponokat használnánk.
A patkányok és egerek még oké lenne ilyen célra, abban az esetben ha már a végeredményt tesztelnék rajtuk, amikor már több mint valószínű hogy az az anyag nem mérgező.
Na de az hogy halálos gázt lélegeztetnek be velük, marósavat csepegtetnek a szemükbe? Ez milyen kísérlet, kérdem én? Mit kísérleteznek? Van olyan ember aki savat csepegtet a szemébe? Melyik az az élőlény aki ezt kibírná? Tehát az ilyeneknek én nagyon ellene vagyok. Nem is tesztelik őket, megölik.
Sőt hogy több elrettentő példát mondjak, rengeteg állatnak elvágják a hangszalagját, leginkább kutyának macskának aki tud hangot kiadni, hogy mikor fáj neki ne vonyítson össze vissza. És az, hogy elvágják a hangszalagját, még ahhoz sem adnak semmi érzéstelenítőt.
Kegyetlen faj ez az ember, halljátok. Már alapból az állatkínzás, a cirkusz is! most mit ártottak nekünk azok a védtelen állatok? Semmit. Az ilyenekért gyűlölöm az embert, pedig én is az vagyok.
És az a legszomorúbb az egészben, hogy mi nem tudunk segíteni egyáltalán (pénzadomány, felhívás - semmibe nézik), ráadásul törvény sincs ellene, hiszen ki törődik az állatokkal? Meg rámondják hogy az ember egészsége érdekében muszáj letesztelni a termékeket és az anyagokat. és akkor meg is van magyarázva. De az nincs megmagyarázva hogy miért kell MÉRGET fecskendezni beléjük. Abban nincs semmi hasznos kísérlet. Míg parfümöket tesztelnek addig oké, van rá magyarázat. (bár még ez sem oké) de mikor csak összekotyvasztanak valamit a magas iq számmal megáldott tudósok, és megnézik hogyan hat az élőlényre, és röhögnek mikor látják hogy az állat megbolondul, na az nagyon beteges dolog.
A patkányok és egerek még oké lenne ilyen célra, abban az esetben ha már a végeredményt tesztelnék rajtuk, amikor már több mint valószínű hogy az az anyag nem mérgező.
Na de az hogy halálos gázt lélegeztetnek be velük, marósavat csepegtetnek a szemükbe? Ez milyen kísérlet, kérdem én? Mit kísérleteznek? Van olyan ember aki savat csepegtet a szemébe? Melyik az az élőlény aki ezt kibírná? Tehát az ilyeneknek én nagyon ellene vagyok. Nem is tesztelik őket, megölik.
Sőt hogy több elrettentő példát mondjak, rengeteg állatnak elvágják a hangszalagját, leginkább kutyának macskának aki tud hangot kiadni, hogy mikor fáj neki ne vonyítson össze vissza. És az, hogy elvágják a hangszalagját, még ahhoz sem adnak semmi érzéstelenítőt.
Kegyetlen faj ez az ember, halljátok. Már alapból az állatkínzás, a cirkusz is! most mit ártottak nekünk azok a védtelen állatok? Semmit. Az ilyenekért gyűlölöm az embert, pedig én is az vagyok.
És az a legszomorúbb az egészben, hogy mi nem tudunk segíteni egyáltalán (pénzadomány, felhívás - semmibe nézik), ráadásul törvény sincs ellene, hiszen ki törődik az állatokkal? Meg rámondják hogy az ember egészsége érdekében muszáj letesztelni a termékeket és az anyagokat. és akkor meg is van magyarázva. De az nincs megmagyarázva hogy miért kell MÉRGET fecskendezni beléjük. Abban nincs semmi hasznos kísérlet. Míg parfümöket tesztelnek addig oké, van rá magyarázat. (bár még ez sem oké) de mikor csak összekotyvasztanak valamit a magas iq számmal megáldott tudósok, és megnézik hogyan hat az élőlényre, és röhögnek mikor látják hogy az állat megbolondul, na az nagyon beteges dolog.
2012. június 05. 18:15
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
Utolsó kép a kutyánkra hasonlít
2012. június 05. 18:18
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Basszus most nagyon ledöbbentem. Megnéztem a listát, amin azok a termékek vannak, amiket állatokon tesztelnek, erre kiderül, hogy felét én is használom. Ez most kellemesen elvette az életkedvemet. Soha nem értettem, hogy lehet valaki olyan szívtelen, hogy ártatlan állatokat kínozzon? Nálam ez az a dolog, ami kiveri a biztosítékot, eléggé érzékeny vagyok, ha állatokról van szó.
De most komolyan. Ti is látjátok? Ezek az emberek. Néha úgy érzem szívesebben lennék állat, mert néha még nekik is több eszük van, mint néhány embernek. Látszik a mi 'kis csoportunk' csak magára gondol.. Mindig az a lényeg, hogy nekünk jó legyen, meg a sz*ros technika fejlődjön. Minden ember csak a saját megélhetésével van elfoglalva, hogy szebb és jobb legyen a bolygó. Hát rohadtul nem arra haladunk. Lassan odaérünk, hogy nem lesznek fák, ezáltal levegő sem. Az emberiség megérdemelné. Sajnálom, de ez a véleményem. Csak az a gond, hogy ezzel nem csak mi járunk rosszul, hanem az állatok is.
Jó lenne, ha most már valaki észbe kapna, hogy a vég felé sodorjuk a bolygónkat. Bár mit is vártam? Ez az emberiség gyerekek.
De most komolyan. Ti is látjátok? Ezek az emberek. Néha úgy érzem szívesebben lennék állat, mert néha még nekik is több eszük van, mint néhány embernek. Látszik a mi 'kis csoportunk' csak magára gondol.. Mindig az a lényeg, hogy nekünk jó legyen, meg a sz*ros technika fejlődjön. Minden ember csak a saját megélhetésével van elfoglalva, hogy szebb és jobb legyen a bolygó. Hát rohadtul nem arra haladunk. Lassan odaérünk, hogy nem lesznek fák, ezáltal levegő sem. Az emberiség megérdemelné. Sajnálom, de ez a véleményem. Csak az a gond, hogy ezzel nem csak mi járunk rosszul, hanem az állatok is.
Jó lenne, ha most már valaki észbe kapna, hogy a vég felé sodorjuk a bolygónkat. Bár mit is vártam? Ez az emberiség gyerekek.
2012. június 05. 18:24
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Nagyon jó cikk lett.
Én már évek óta nem vásárolok ezen gyártók termékeiből. Mikor anno először olvastam a listát én is teljesen ledöbbentem mert szinte minden terméket, amit használtam állatokon tesztelték. Még a kedvenc parfümömről is le kellett mondanom, de sokkal jobban éreztem magam utána.
Azoknak akik esetleg e cikk után nem vásárolnak többet ezektől a gyártóktól üzenem: rengeteg jó termék fogható ki,amelyekhez nem tapad vér, sőt még vannak sokkal jobbak és olcsóbbak is mint ezek, uh HAJRÁ
Én már évek óta nem vásárolok ezen gyártók termékeiből. Mikor anno először olvastam a listát én is teljesen ledöbbentem mert szinte minden terméket, amit használtam állatokon tesztelték. Még a kedvenc parfümömről is le kellett mondanom, de sokkal jobban éreztem magam utána.
Azoknak akik esetleg e cikk után nem vásárolnak többet ezektől a gyártóktól üzenem: rengeteg jó termék fogható ki,amelyekhez nem tapad vér, sőt még vannak sokkal jobbak és olcsóbbak is mint ezek, uh HAJRÁ
judy91,
tothbianka
2012. június 05. 18:34
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
végre egy komoly cikk!miért nem ezzel foglalkoznak az emberek ahelyett,hogy Kristen Stewart leszarja-e a kritikákat,vagy sem?!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.