Világsztár lehet Radics Gigi
2012. június 06. 16:01
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát nagyon összejött neki..nem semmi
Bár tényleg nagyon jó hangja van
Gigi
Bár tényleg nagyon jó hangja van
Gigi
2012. június 06. 16:03
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ezen a képen tisztára úgy néz ki, mint Nikki Reed.
Amúgy én sok sikert kívánok neki, bár szerintem vannak nála jóval tehetségesebb énekesek is, akiknek nem sikerült még Európán belül sem karriert csinálniuk.
Amúgy én sok sikert kívánok neki, bár szerintem vannak nála jóval tehetségesebb énekesek is, akiknek nem sikerült még Európán belül sem karriert csinálniuk.
2012. június 06. 16:18
Egy kérdésem van. Aki nem szereti, miért olvas róla cikkeket? És ezt most nem azért mondom, mert szeretem...ahhoz is ezt írnám, akit utálok, csak éppen én szarok azokra.
Egyébként meg sok sikert kívánok neki, megérdemli a külföldi karriert is, nagyon tehetséges
Egyébként meg sok sikert kívánok neki, megérdemli a külföldi karriert is, nagyon tehetséges
2012. június 06. 16:26
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Fúúúú nebasszátok föl az agyamat :@ -.-""""""""
Nemtud énekelni balblabla ordibáál nem lesz belőle semmiiiíííí. Haggyatok már magatokat heeeeeeeeeee..:'DD ha te úgy tudnál énekelni mint ő, megemelném előtted a kalapom.:')) és igen is lehet belőle világsztár.. attól h néhány agyonisklázott jósló itt irogtja h úgy se lesz.. (tiszteletem a kivételnek;D) És igen és neki szurkoltam a megasztárba.. 14 sms-t küldtem rá csak a fináléba.. nah bazd+ szojjatok hozzáá.:'DD(Y)
Nemtud énekelni balblabla ordibáál nem lesz belőle semmiiiíííí. Haggyatok már magatokat heeeeeeeeeee..:'DD ha te úgy tudnál énekelni mint ő, megemelném előtted a kalapom.:')) és igen is lehet belőle világsztár.. attól h néhány agyonisklázott jósló itt irogtja h úgy se lesz.. (tiszteletem a kivételnek;D) És igen és neki szurkoltam a megasztárba.. 14 sms-t küldtem rá csak a fináléba.. nah bazd+ szojjatok hozzáá.:'DD(Y)
2012. június 06. 16:43
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
éljen, éljen. tudom, hogy örülnöm kellene, hiszen a hazánkat képviseli véglis, de nem tudok mit tenni, egyszerűen irritááááál.
2012. június 06. 17:10
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline |
Nagyon biztos vagyok benne, hogy megállja a helyét kinn is, mert ilyen hangja, mint neki van, 100 évben csak egyszer adódik. És nagyon jó az előadásmódja is. És szép is...
2012. június 06. 17:13
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline |
Gigi nem szeretőknek: legalább neki van egy kis egyedisége a hangjában a magyar énekesek között, nem úgy mint Lolána, Barbinak, vagy nem is tudo kinek!
2012. június 06. 17:19
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
durva h manapság az ilyen szerencsétlenek is lehetnek világsztárok ....
2012. június 06. 17:35
bevallom jó hangja van de kicsit sokat sikítozik, meg duettben borzalmas...:/
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.