Az tudjuk, hogy Katy Perry és Rihanna már régóta barátok, de ennél több is van köztük? Katy nemrég adott interjújából kiderül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry: „Szexelni fogok Rihannával!”
2012. június 07. 09:45
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline |
Ha arra gondolok milyen szép volt Riri, mikor kijött a Pon de Ripley, meg az S.O.S, megszakad a szívem. Most egyet kell értenem OceanSoul-lal.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 07. 09:47
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ennél nagyobb okosságot nem is nyilatkohatott volna. Mi történt ezekkel? Mert úgy eddig,ha nem is szorult beléjük sok tehetség legalább úgy tettek mintha,most már nem is zavartatják magukat? Elég gusztustalanságokat nyilatkozni? Gratulálok.
2012. június 07. 09:54
griszeel- a kinézetén, megjelenésen ez mit sem változtat
2012. június 07. 09:55
amúgy ezeknél már a franc se tudja mi valódi mi nem, kezdve katy perry kék hajával >.>
2012. június 07. 10:36
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Na, pont az ilyen megszólalásaiért nem bírom egyikőjüket sem!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 07. 10:48
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Misao @ 2012.06.07. 09:47)
Ennél nagyobb okosságot nem is nyilatkohatott volna. Mi történt ezekkel? Mert úgy eddig,ha nem is szorult beléjük sok tehetség legalább úgy tettek mintha,most már nem is zavartatják magukat? Elég gusztustalanságokat nyilatkozni? Gratulálok.
Máshogy már nem tudják magukra felhívni a figyelmet, a 'bevallom, hogy meleg vagyok' sztori meg már unalmas inkább in medias res, lány vagyok és lánnyal fogom csinálni azért meg azért ..
2012. június 07. 10:56
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Én nem óhajtom védeni a két hölgyet, megvan a véleményem róluk, de elolvasta valaki a cikket? Megnézte valaki a videót? Katyt mindenféle olyan kérdésekkel zaklatták ezen kijelentése előtt, ami gondolom kényelmetlenül érintette és nem is válaszolt rájuk. Valószínűleg erre reagálhatott ezzel a kissé provokatív megjegyzéssel, mert tele lehetett a hócipője. Poénkodott. Ez a videóból is látszik. Nem kell mindjárt itt álszenteskedni.
11 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Pöttömke,
Hustler,
olsenfan..,
janet7,
An_d_a,
Lady Suzy,
Vampiregirl1,
num1Kolosszus,
Lizania,
MadHatter
2012. június 07. 11:08
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Grace Benning
igazad van!
igazad van!
2012. június 07. 11:16
öltözködj úgy mint egy k, viselked úgy mint egy k, nézz úgy ki mint egy k, legyen hupikék hajad és kapd fel a vizet ha testhezálló kérdésekkel bombáznak? nem értem a gondolatmenetet. ha a hölgyek nem a vetkőzéseikről és botrányaikról lennének híresek talán normálisabb kérdéseket is feltettek volna nekik.
2012. június 07. 11:18
na ne márrrr....attól még, hogy Rihanna drogozik, attól Katynek nem kell ilyeneket tennie!
2012. június 07. 11:27
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (OceanSoul @ 2012.06.07. 11:16)
öltözködj úgy mint egy k, viselked úgy mint egy k, nézz úgy ki mint egy k, legyen hupikék hajad és kapd fel a vizet ha testhezálló kérdésekkel bombáznak? nem értem a gondolatmenetet. ha a hölgyek nem a vetkőzéseikről és botrányaikról lennének híresek talán normálisabb kérdéseket is feltettek volna nekik.
Persze. Nem is mondtam, hogy kedvelem vagy megvédeném, csak azt, hogy az álszenteskedés legalább olyan undorító, mint az, amit ezek a sztárok sugallnak olykor. Ráadásul egy kevésbé magamutogató sztárnak is feltesznek hasonló kérdéseket, ha jól néz ki, hiszen a "szerelmes", esztelen rajongók pont erre kíváncsiak. Az más kérdés, hogy reagál-e az adott sztár, vagy sem.
Ez most egy konkrét eset. Elolvastam a cikket, megnéztem a videót, és nem kezdek el hőbörögni, mert poén volt az egész. Egyszerűen viccelt. Nem mondom, hogy humoros volt, vagy nevetni tudtam volna rajta, de akkor sem gondolta komolyan és nem is azért mondta, hogy ebből majd később botrány kerekedjen. Poénkodott. Ennyi. Nem kell ezt felfújni, meg ocsmány szavakat használni. Attól a kommentelő nem lesz jobb, mint a sztár, akiről ilyen alpári módon nyilatkozik.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.