Starity

Katy Perry: „Szexelni fogok Rihannával!”

2012. június 07. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az tudjuk, hogy Katy Perry és Rihanna már régóta barátok, de vajon ennél több is van köztük? Katy nemrég adott interjújából kiderül.

hirdetés
Katy Perry: „Szexelni fogok Rihannával!”

Rihanna és Katy Perry nagyon jó barátnők, és sok mindenben hasonlítanak is. Mindketten hosszú évnyi zenei tapasztalattal rendelkeznek, és egyiküknek sem felhőtlen a szerelmi élete: mindketten szinglik és készen állnak a „bevetésre”.

Katy nemrég a Wild 94.9 rádióban adott interjút San Franciscóban. Miután egy ideje olyan pletykák terjengenek, melyek szerint a két énekesnő közös duettre készül, így erről is megkérdezték Perryt. A válasz nagyon rejtélyes volt: „Nem, de szexelni fogunk!” – mondta.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fenti kérdés elhangzása előtt az énekesnőt csak szexuális jellegű kérdésekkel bombázta a műsorvezető. Azt is megkérdezte tőle, hogy szex közben a saját számait hallgatja-e: „Én nem vagyok nárcisztikus! Rendben, az vagyok, de ez már túllépné a határt. A szex saját dalra borzalmas lenne. Keresztény lány vagyok” – válaszolta Russell Brand exe, aki a többi hasonló kérdést – volt-e már hármasban, vagy mi a kedvenc szexpozíciója – egyszerűen passzolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek