A 17 éves énekes igazi jófiú volt a Megasztár alatt, de vajon a színpad mögött is így éli az életét? Nem tudni, de az biztos, hogy legutóbb cigarettával és alkohollal a kezében fotózták le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiábrándító: Burgess Benji iszik és cigizik
2012. június 12. 18:22
Foreveralone.1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 66 Csatolások: 8 Azonosító: 176261 offline |
2012. június 12. 18:25
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
ő is csak ember...
2012. június 12. 18:25
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
Hát, ha cigizik, ne számítson továbbra is jó hangra. -.-
2012. június 12. 18:31
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Na és???? Ma már minden 10. ember cigizik...én is cigiztem kb. egy hónapja vagyok már leszokóban vagyok..
Amúgy úgy látom, hogy valami "paréj"lehetett és vannak particigisek is, vagy csak olyanok, hogy egy-két bulin rágyújtanak csak úgy szórakozásból és annyi. Ami az alkoholt illeti: szerintem nem kellene meglepődni, hogy egy 17 éves fiú alkoholt iszik egy bulin. De mondjuk az is lehet, hogy rendszeres dohányzó..ki tudja
Amúgy úgy látom, hogy valami "paréj"lehetett és vannak particigisek is, vagy csak olyanok, hogy egy-két bulin rágyújtanak csak úgy szórakozásból és annyi. Ami az alkoholt illeti: szerintem nem kellene meglepődni, hogy egy 17 éves fiú alkoholt iszik egy bulin. De mondjuk az is lehet, hogy rendszeres dohányzó..ki tudja
2012. június 12. 18:34
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
ettől még nem lesz szörnyeteg. szerintem ez teljesen oké. inkább vállalja az igazi énjét!
2012. június 12. 18:35
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Engem nem zavar, van, hogy én is rágyújtok pl. egy vizsga után. Nem nagy ügy, ha nem egy dobozzal szívsz el egy nap. Ha egy vagy két szál, az még nem a világ vége...
2012. június 12. 18:36
Kiábránító: Burgess Benji is egy ÁTLAGOS tinédzser, hát ez aztán döbbenetes. Ugyan már...
2012. június 12. 18:43
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Nem tudom mi ebben a kiábrándító, manapság szinte minden harmadik ember, aki nem múlt el még 18 ezeket csinálja, nem mintha ez jó lenne, de így van...
Szerintem abban meg nincs semmi, ha ennyi idősen előfordul, hogy iszik, nem azt mondom, hogy ez milyen jó, de valljuk be, az ember ennyi idősen előfordul, hogy iszik néha. A cigiről meg csak annyit, hogy azon kívül, hogy saját magának árt vele, nem ő az egyetlen dohányos ezen a világon. Szerintem tisztában van vele, hogy a cigivel baromira árt magának. Meg épp itt áll a cikkben, hogy próbál leszokni. Azt is nagyon jól tudja,hogy ha sokat iszik az sem fog neki jót tenni. Nem akkora nagy tragédia, rajta kívül van sok másik ember aki ugyan ezt csinálja, csak róluk nem ír cikket senki.
Szerintem abban meg nincs semmi, ha ennyi idősen előfordul, hogy iszik, nem azt mondom, hogy ez milyen jó, de valljuk be, az ember ennyi idősen előfordul, hogy iszik néha. A cigiről meg csak annyit, hogy azon kívül, hogy saját magának árt vele, nem ő az egyetlen dohányos ezen a világon. Szerintem tisztában van vele, hogy a cigivel baromira árt magának. Meg épp itt áll a cikkben, hogy próbál leszokni. Azt is nagyon jól tudja,hogy ha sokat iszik az sem fog neki jót tenni. Nem akkora nagy tragédia, rajta kívül van sok másik ember aki ugyan ezt csinálja, csak róluk nem ír cikket senki.
2012. június 12. 18:49
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Mi ebben a kiábrándító?Sajnos a legtöbb fiatal cigizik.És ha megfigyeltétek Mester Tamás és Bihal Roli is cigiznek.Úgyhogy ennyi erővel az is lehetne a cikk címe,hogy "Kiábrándító:Mester Tamás/Bihal Roli cigizik".
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.