Kiábrándító: Burgess Benji iszik és cigizik
2012. június 13. 14:48
Nem azért de hány tizenéves iszik, meg dohányzik???
2012. június 13. 14:53
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.06.12. 18:49)
Mi ebben a kiábrándító?Sajnos a legtöbb fiatal cigizik.És ha megfigyeltétek Mester Tamás és Bihal Roli is cigiznek.Úgyhogy ennyi erővel az is lehetne a cikk címe,hogy "Kiábrándító:Mester Tamás/Bihal Roli cigizik".
Oké... de Roli 24, Mester Tamás pedig 41 éves. Benji meg 'csak 17, tehát fiatalkorú.
Amúgy nem hülye a gyerek. Mindenkivel elhitette, hogy ő milyen ártatlan kisfiú, de kibújt a szög a zsákból.
2012. június 13. 14:57
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Én hihetetlenül ideges típus vagyok és állítom, hogy van ugyanannyi gondom, tanulnivalóm és problémám mint neki! Mégsem cigizek, pedig hogyha csak azért gyújtanék rá, mert idegeskedek valami miatt...már rég komoly egészségi gondjaim lennének!
Szánalmas, hogy a korombeliek azt képzelik, hogy biztos nagyon menők lesznek, ha követik a társadalom átlag viselkedését!
Szánalmas, hogy a korombeliek azt képzelik, hogy biztos nagyon menők lesznek, ha követik a társadalom átlag viselkedését!
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 13. 15:11
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Ő is csak fiatal, nem olyan meglepő
2012. június 13. 15:45
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline |
Alison Lerman ott a pont! És egyébként is, ha fellépésekről fellépésekre jár, az minden bizonnyal elég stresszes. Főleg, hogy nem egy gyakorlott színpadi veterán, tehát gondolom, már az előtte lévő napon is cigizik. Aztán fellépés után is, mert húha, kiengedjük a fáradt gőzt. Nagyon könnyű a stresszre fogni a dolgot, de ez az alibi sok esetben (mint valószínűleg ebben is) hibás. Az ivásról nem fogok prédikálni, mert én sem vagyok különb senkinél, hogy megmondjam, mennyit ihat, de ha valaki nem bírja a piának még a szagát se, az azért nem húz le egy felest. Ha pedig nem akarják leitatni, akkor szerintem nem csináltak volna akkora botrányt abból, ha nem iszogat.
2012. június 13. 15:50
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Az amerikai vér nem válik vízzé.
Amúgy meg felőlem azt csinál, amit akar. Elítélendő, nem ezt mondom, de én ivó-cigiző sz*rosokkal vagyok körülvéve minden hétköznap... Manapság már ez annyira gyakori, mint a fekete holló. Hírességek között sem ritka, ha már magyaroknál vagyunk, pl. Baricz Gergő is füstöl. (Barátnőm pár haverjával találkozott vele a vonaton, és látta, hogy még indulás előtt lement rágyújtani.)
Szóval egészségére.
Amúgy meg felőlem azt csinál, amit akar. Elítélendő, nem ezt mondom, de én ivó-cigiző sz*rosokkal vagyok körülvéve minden hétköznap... Manapság már ez annyira gyakori, mint a fekete holló. Hírességek között sem ritka, ha már magyaroknál vagyunk, pl. Baricz Gergő is füstöl. (Barátnőm pár haverjával találkozott vele a vonaton, és látta, hogy még indulás előtt lement rágyújtani.)
Szóval egészségére.
2012. június 13. 16:12
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline |
ez nem kiábrándító ez sajnos tök természeted..) az h cigizik nem állítom h jó dolog...de az hogy iszik az tök természetes , minden fiatal ezt csinálja:) úgyhogy én mellette állok:D
2012. június 13. 16:23
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Ez nem kiábrándító,hanem szomorú..mennyien halnak meg azért,mert isznak,és dohányoznak..lehet,hogy nem viszi túlzásba,de nem biztos,hogy a szervezete azt a mennyiséget bírja,amit bevisz magába.
2012. június 13. 16:26
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (Eszter655 @ 2012.06.13. 14:53)
Oké... de Roli 24, Mester Tamás pedig 41 éves. Benji meg 'csak 17, tehát fiatalkorú.
Amúgy nem hülye a gyerek. Mindenkivel elhitette, hogy ő milyen ártatlan kisfiú, de kibújt a szög a zsákból.
Pár kommenttel később leírtam,hogy ezt úgy értettem,hogy sajnos ma már 10-12 éves gyerekek is cigiznek.És erre értettem,hogy ma már semmi meglepő nincs abban,hogy egy 16-17 éves srác cigizik.
2012. június 13. 17:38
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Ti is olyanokat tudtok írni... Pl. Ő is ember, minden 17 éves cigizik (eznemigaz) és a legjobb, amikor összehasonlítjátok Mester Tamással D Azért emberek, egy 17 éves és egy 40 éves ember között van egy kis korkülönbség
Jah és az, hogy 10-12 éves gyerekek is cigiznek- ez sem igaz. Én is ennyi vagyok, de már a cigaretta szagától is rosszul vagyok, soha nem szeretnék rágyújtani. És az osztálytársaim sem szoktak.. Az évfolyam társaim sem. És egy csomó embert ismerek, aki velem korú és nem bagózik.
Egyébként _ToTo_ egyetértek!
Jah és az, hogy 10-12 éves gyerekek is cigiznek- ez sem igaz. Én is ennyi vagyok, de már a cigaretta szagától is rosszul vagyok, soha nem szeretnék rágyújtani. És az osztálytársaim sem szoktak.. Az évfolyam társaim sem. És egy csomó embert ismerek, aki velem korú és nem bagózik.
Egyébként _ToTo_ egyetértek!
2012. június 13. 17:52
DreamCityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 173640 offline |
annyira gáz a cigi meg a pia csak az a szomorú, hogy a mai fiatalok ettől érzik trendinek magukat.. ítéljetek el már megszoktam -.-
megk éne keményen büntetni aki ezt csinálja 18 év alatt... milyen ember az ilyen úristen!! és még egyesek támogatják is pfff...
megk éne keményen büntetni aki ezt csinálja 18 év alatt... milyen ember az ilyen úristen!! és még egyesek támogatják is pfff...
2012. június 13. 19:15
Mycy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 880 Csatolások: 15 Azonosító: 127362 offline |
utálom..nyomi egy gyerek és nem nagyon tud énekelni...bocs ha ezzel valakit megsértettem...amúgy meg nem igaz h 10-12 évesek nem cigiznek..ismerek több embert is akik már 10 évesen rászoktak...és saját szememmel láttam!amúgy meg,ha megengedik nekik akkor csinálják ..az saját életüket teszik tönkre
2012. június 13. 23:04
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Idézet (Edeee... @ 2012.06.13. 08:59)
Úristenem ,te Jézus Krisztus ,most mi lesz ?? Vége a világnak ??? ...Hogy a rossebbe tud valaki ezen fennakadni ?? Ki az aki 17 éves koráig nem szivott bele legalább egyszer egy cigibe , vagy nem ivott alkoholt ... van akinek ilyenkor már gyereke van ...na jú azért azmár kellemetlen de mégis ezen fentakadni ..
Például én. 18 vagyok és valahogy nem vágyok az efajta "szórakozásra" Ez baromság, hogy mindenki kipróbálta már... aki felméri ép ésszel, hogy semmi értelme az egésznek... az nem fogja.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.