Június 14-én este egy látványos, minden eddiginél extrémebb műsor keretében osztották ki a magyar könnyűzene elmúlt 12 hónapjának legjobbjai között a nekik járó VIVA Comet gömböket. A díjátadóra minden jegy elkelt, a több ezres közönség lángcsóvák és lenyűgöző koreográfiák közepette ünnepelte Magyarország legjobb előadóit, akik mellett Pixie Lott, a népszerű brit énekesnő is fellépett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Átadták a VIVA Comet-gömböket!
2012. június 15. 07:25
Gratulálok nekik! Nagyon jó előadások voltak tényleg! Tolva Renátá-nak szurkoltam, de Tóth Gabi 4 év után már tényleg megérdemelte!
2012. június 15. 07:27
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Csak Én nem tudok komolyan venni egy olyan díjátadót, ahol a LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓnak járó díjat SP kapja?
6 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
elena21,
selena_taylor_fan,
Twilight6,
An_d_a,
Sally Sparrow
2012. június 15. 07:47
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem értem,hogyan lehet még mindig SP a legjobb férfi előadó.nincs semmi bajom krisztiánnal,nem szokásom piszkálni,de az,hogy megint ő nyert 2 gömböt...nem tartom sokra a VIVA "gálát",de ahogy előttem is írták,én sem tudom így komolyan venni ezt a "díjátadót".
pixie miatt belenéztem a közvetítés végébe,de ő sem volt annyira egetverően jó.bár az előadása tetszett,becsúszott szerintem pár hamiskás hang.
pixie miatt belenéztem a közvetítés végébe,de ő sem volt annyira egetverően jó.bár az előadása tetszett,becsúszott szerintem pár hamiskás hang.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
selena_taylor_fan
2012. június 15. 07:48
luzuhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 158402 offline |
ez a legszarabb comet vl eddig..mien "előadókat' jelöltek már...egyedül tóth gabi aki megérdemelte..Lola hol maradt egyébként? meg a közönség is olyan unott! -.-""
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 15. 08:20
Idézet (Pöttömke @ 2012.06.15. 07:27)
Csak Én nem tudok komolyan venni egy olyan díjátadót, ahol a LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓnak járó díjat SP kapja?
No igen... Az, hogy nem tud énekelni..szinte tény. Valószínűleg sokkal gazdaságosabb a stúdiókban feltúrbózni nem létező hangját, mert nincs az a pénz és nincs az az énektanár, ami/aki képes lenne neki hangot varázsolni.
De! Az a röhej, hogy "előadni" se képes. A Megasztárban szem ill. fültanúi lehettünk. Olyan, mintha Pulitzer-díjat kapna az, aki a Wikipédiáról ollózott össze egy szakanyagot. Fogalmam sincs, hogy ki futtatja őt.
2012. június 15. 08:21
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
Én örültem mindenkinek ! ♥
Vecának jobban örültem volna de Gabit is nagyon szeretem ! Meg érdemelte ő is !!!!♥
Vecának jobban örültem volna de Gabit is nagyon szeretem ! Meg érdemelte ő is !!!!♥
2012. június 15. 08:37
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Pixie Lott ö a legjobb de a többienek is örültem..
2012. június 15. 08:38
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline |
Nagyon rossz volt a közvetítés. A "vörösszőnyegen" készített riportokat egyáltalán nem lehetett hallani a tévében (mert én ott néztem volna) és aztán többször a színpadi beszédet sem lehett hallani. Nem is néztem végig, élvezhetetlen volt....
2012. június 15. 08:55
Pixie Lott-ot megnéztem volna. Sp? Ha ő számít a legjobbnak, akkor Magyarország zenei téren igencsak lesüllyedt!
2012. június 15. 08:57
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
ennyire rossz hangosítás csak akkor volt mikor az eurovizíóra voltak a döntők, borzalmas volt. És hát ez előadások is; khmm, szépen mondva sz*r volt.
Ez durván arcba csap mikor a legjobb FÉRFI előadó díjjat Sp kapja.
Ez durván arcba csap mikor a legjobb FÉRFI előadó díjjat Sp kapja.
2012. június 15. 09:21
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Néztem...Csak azért mert Düki is fellépt,ő táncolt Pixie Lott mögött... Nem értem hogy Sp miért nyer minden évben,főleg most 2-t is....:/
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.