Tolvai Reni melleit tette közszemlére, Eckü pedig megmutatta mit rejt nadrágja. Fluor bevásárlókocsiban érkezett a vörös szőnyegre, Karsai Zita pedig teljesen lerészegedett. Mindezek ellenére a prímet mégis Puzsér Róbert tapló viselkedése vitte. Tóth Gabi azonban senkinek nem okozott meglepetést: megint sírt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. június 16. 19:25
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
Hát Tolvai Reni ruháján én ledöbbentem.o.o Legalább ha lenne vékony.. xd
2012. június 16. 19:27
Tolvai Renié szerintem is szörnyű.. -.-' bár a Hiené elég jó... (:
2012. június 16. 19:27
Nos,én Tolvai Reninek szurkoltam! De amikor megláttam ezt a ruhát...... lehetett volna jobbat választania! Tóth Gabinka nagyon örülök, de Puzsér viselkedése eléggé megalázó volt! Igaz csak saját magát alázta meg! Amúgy meg gratuláció a nyerteseknek!
2 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
ophely88
2012. június 16. 19:31
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Édes Istenem! Reniben csalódtam most egy picikét, amiért ilyen rongyban jelent meg a többi meg egyszerűen szánalmas, nevetséges, alpári etc, etc... hogy lehet egy ilyen "esemény" ennyire primitív?! áhh, hagyjuk is
Grace Benning,
Black Hearth2
2012. június 16. 19:34
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Tolvaj Renáta nagyon csúnya volt,hogy vehetett fel ilyen ruhát ?! Még ha valami top modell alkata lenne,de ha nekem lenne olyan alakom biztos mást vettem volna fel.. Flourtól csak azt kaptuk amit vártunk
2012. június 16. 19:34
Tolvai Reni ruhájánál olyan Britney-es Toxic hatást érzek. Amúgy nem rossz a ruha, csak Reninek nem a legjobb, mivel azért van rajta némi felesleg... Nem néztem a Comet-et, mert úgy voltam vele, hogy még Pixie Lott-ért sem vagyok hajlandó leülni a TV elé, és úgy érzem, hogy jól döntöttem. Puzsér Róbert az én szememben egy r*hadtul visszataszító egyéniség. Gyűlölöm, hogy neki semmi sem jó, és csak rosszindulatúság lakozik benne, ahogy látom a Cometen is hozta a formáját...
Twilight6,
selena_taylor_fan
2012. június 16. 19:35
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Az egész Viva comet úgy ahogy van SZÁNALMAS.Puzsérról meg annyit,hogy ő is ugyanazt csinálja,mint akiknek beszólt:a médiában csinálja a cirkuszt jó pénzért.Ha ez a véleménye a Cometről,akkor miért ment oda? (hogy megint az újságok címlapjára kerüljön valamivel).Senki sem kényszerítette,hogy oda menjen.Bár a Viva es elég hülye,hogy felkérték díjat átadni.
2012. június 16. 19:38
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline |
Fluortól nem vártam többet... ez kb azt mutatja hogy mennyire értelmes.. -.-
2012. június 16. 19:43
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Nem vagyok nagy Tolvai Reni rajongó ,de aki leszólja az kegyetlenül elmaradott lehet , már nemrosszból ... Britney egy ugyaniylen ruhát már ellőtt 2000-ben (12 éve!) az MTV WMA-n ...annyi különbséggel ,h majd 20 kiloval könynebb volt ,mint Reni ... Amúgy ezek a magyar díjátadók harmatgyenge utánzásai a külföldieknek
2012. június 16. 19:46
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Na, a nagy magyar színvonal
Ma volt az ismétlés, sosem nézem meg a Comet-et, de gondoltam most próba szerencse, és hát nem tudom mitől lesz ez az "Év legjobban várt eseménye"
Egyáltalán nem volt nagy durranás, a fellépések mind felejthetőek voltak, Pixie fellépésát is beleértve : félre értés ne essék kedvelem, kedves lány, de konkrétan csak egy helyben álldogált Kicsit nagyobb showra számítottam
Az, hogy ilyenek nyertek mint SP hát ezen meg már meg sem lepődtem, mert persze SP jobb énekes mint Csabi, állítólag
Az meg, hogy a kritikus úr mit művel az meg az ő dolga, ez a Viva-ról is elmond valamit, hogy enged ilyen beszédet elmondani
Oh, ha már beszédek, három mondatot úgy láttam senki nem bírt megjegyezni, mert mindenkinek ott volt a puska a kézeben
Ma volt az ismétlés, sosem nézem meg a Comet-et, de gondoltam most próba szerencse, és hát nem tudom mitől lesz ez az "Év legjobban várt eseménye"
Egyáltalán nem volt nagy durranás, a fellépések mind felejthetőek voltak, Pixie fellépésát is beleértve : félre értés ne essék kedvelem, kedves lány, de konkrétan csak egy helyben álldogált Kicsit nagyobb showra számítottam
Az, hogy ilyenek nyertek mint SP hát ezen meg már meg sem lepődtem, mert persze SP jobb énekes mint Csabi, állítólag
Az meg, hogy a kritikus úr mit művel az meg az ő dolga, ez a Viva-ról is elmond valamit, hogy enged ilyen beszédet elmondani
Oh, ha már beszédek, három mondatot úgy láttam senki nem bírt megjegyezni, mert mindenkinek ott volt a puska a kézeben
9 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
ophely88,
Alison Lerman,
Vampiregirl1,
Twilight6,
Grace Benning,
tothbianka,
Black Hearth2,
Lady Suzy
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.