Starity

A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai

2012. június 16. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tolvai Reni melleit tette közszemlére, Eckü pedig megmutatta mit rejt nadrágja. Fluor bevásárlókocsiban érkezett a vörös szőnyegre, Karsai Zita pedig teljesen lerészegedett. Mindezek ellenére a prímet mégis Puzsér Róbert tapló viselkedése vitte. Tóth Gabi azonban senkinek nem okozott meglepetést: megint sírt.

hirdetés
A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai

Június 14-én este átadták az idei VIVA Comet-gömböket. Az est folyamán öt kategóriában osztották ki a díjakat, az esemény azonban a díjzápor mellett jócskán bővelkedett meghökkentő, vicces és ciki eseményekben is.

Fluor Tomitól már megszokhattuk, hogy mindig felhívja magára a figyelmet. Állatok iránti különös vonzódása ezúttal is megmutatkozott. Klipjeiben többször feltűnik egy óriási pingvin, de ezúttal pingvin barátját hátra hagyva koalasapkában jelent meg a vörös szőnyegen. Bevonulásának azonban nem ez volt a legmeglepőbb része, ugyanis nem kétlábon érkezett. Járműve egy lángokkal díszített bevásárlókocsi volt, amiben egy segítője tolta őt végig a kamerák kereszttüzében.


Fotó: Miklós András / Starity

A vörös szőnyegre Hiennel érkező Tolvai Reni ruhájával hívta fel magára vagy inkább melleire az emberek figyelmét. Amerre járt minden szem rá szegeződött, ugyanis a ruhája felső része teljesen átlátszó volt, kebleit csak néhány gyöngy takarta a kíváncsi szemek elől.


Fotó: Miklós András / Starity

A ruháról Herczeg Zoltán divattervező is elmondta véleményét a Velvet riporterének: „Ilyen ruhát csak az vegyen fel, akinek az alakja megengedi. Csak a kivetítőn láttam, ott nem volt teljesen meggyőző, hogy olyan alakú, amilyen. Az, hogy bevállalta ezt a viseletet, az már jó pont, de nekem kicsit ducinak tűnt benne. Amikor látták, felhördült a tömeg, ezt mindenki döntse el, hogy minek köszönhető. Amúgy nem az számít, hogy ki hogy néz ki, hanem hogy ki mennyire jó fej.”

A hip-hop szekció nagy hangzavarral érkezett, mint egy család. A DSP, Az Animal Cannibals és a Hősök egyszerre vonultak a vörös szőnyegre Eckü vezérletével, aki hozta szokásos formáját. A Hősök koncertjeire járók már megszokhatták, hogy Eckü a bulikon rendszerint nekiáll vetkőzni, nem is igazi buli, ahol nem válik meg a pólójától vagy a nadrágjától. A rapper a kamerák előtt sem zavartatta magát: a vörös szőnyegen nemes egyszerűséggel letolta nadrágját.


Fotó: Velvet

Puzsér Róbert szókimondó természetét már mindannyian megismerhettük a Csillag Születik adásai alatt. Nyíltan vállalja, hogy mélyen elítéli az értéktelen celebvilágot, azonban mégis központi szerepet vállalt a hazai zenei élet legrangosabb díjátadóján, így joggal hihettük, hogy talán megbékélt ezzel a világgal. Ez azonban egyáltalán nem így történt. A vörös szőnyegen megjegyezte, hogy véleménye szerint az eseményen megjelent hölgyek még arra se lennének alkalmasak, hogy egy fodrászatban söprögessenek.

„Hol érdemes detonálni? Nyilván a póknak a fészkében. Magamra kötözöm a bombát. Az elmúlt húsz évben hány embert hívtak meg, hogy mocskolja őket? Ők is nézettséget akarnak generálni, mert a Puzsér most egy olyan mém, ami ezt hozza. Én meg ha kérik, itt helyben elküldöm őket a k*rva anyjukba” – nyilatkozta a Velvetnek a kritikus.


Fotó: Miklós András / Starity

Tapló viselkedése a szokásosnál is felháborítóbb volt. Nem elég, hogy majomparádénak, senkik parádéjának nevezte az eseményt, de rajongóival is lekezelően bánt: az autogramért neki nyújtott papírokat egyszerűen tovább adta valaki másnak.

A bocsánatot soha nem kérő kritikus a színpadon sem fogta vissza magát. Jól lehordta a győzteseket mielőtt átadta a zöld-narancssárga gömböt Tóth Gabinak. Az énekesnő könnyeit azonban nem az ítész szavai, hanem a meghatódottség váltottai ki, ahogy azt már megszokhattuk tőle.


Fotó: Velvet

A buliból láthatóan Karsai Zita is rendesen kivette a részét, ugyanis a díjátadó after partyján ő volt a legrészegebb. A táncosnő nem csak a dohányzásra kijelölt parkoló hátsó részén támasztotta a falat, de a férfi WC-ben is eltöltött egy kis időt a falnak támaszkodva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek