A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. június 16. 21:43
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
az a Tolvaj Reni nagyon gusztustalanul néz, nagyon ronda mellei vannak és ezt mutogatja, nem ártana egy melltartó, mert akkor még jól is állhatnának. Ja, akkor nem látszana a melle? Bocs....
2012. június 16. 21:48
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Ha már mindenki Reni ruhájára szállt rá, akkor én sem szeretnék még véletlenül sem kimaradni a sorból. A Megasztár idején nekem egy szimpatikus, aranyos lánynak tűnt, de az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy igen elszállt magától. Én ezzel indokolnám a mostani szerkóját is.
2012. június 16. 21:53
angel 00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 167782 offline |
erröl a díjkiosztóról csak egy szó jut eszembe : ciki ... szinte majdnem az összes "sztár" szörnyü ahogy kinézett (persze tisztelet a kivételnek) ..... puzsér meg jófej de hogy van képe úgy kritizálni vkit (a nagyközönség elött a szinpadon) hogy az a vki ott áll mellette ....szörnyü
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 16. 21:56
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
elmentem volna a bulira ami utána volt csak hogy megnézzem ki hogy viselkedett
Renit csak néztem hogy van-e rajta felső rész mind1 lett volna ha meztelenül jelenik meg :S
Puzsér de bunkó volt xD azért a rajongóinak adhatott volna autogramot
Renit csak néztem hogy van-e rajta felső rész mind1 lett volna ha meztelenül jelenik meg :S
Puzsér de bunkó volt xD azért a rajongóinak adhatott volna autogramot
selena_taylor_fan
2012. június 16. 21:58
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Reni unodrító és röhejes, kár, hogy nem veszi észre magát, ritka sz.rul nézett ki.A többin meg sem lepődöm, Puzsér meg szokásos tapló volt. Részben igaza volt, de könyörgöm, ne égesse magát azzal, hogy elmegy díjátadónak egy ilyen rendezvényre, ha ez a véleménye. Nem véletlen mutatott be neki több tucat ember, nem véletlen fújjoltál ki. De Gabit nem kellet félteni vele szemben.
2 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
Vegas
2012. június 16. 21:59
Az emberek többsége személyiségüknek megfelelően viselkedett , ugyhogy nem lepődtem meg. Nah de Reni ??? Sokkolt ahogy kinézett , nem gondoltam volna h ennyire ne legyen valakinek önkritikája . Undorító volt ..
2012. június 16. 22:04
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Nem tudom Reni mit gondol.. Nincs valami hűha de nagy alakja, se formás melle, hogy ilyet vegyen fel... Puzsér meg legalább megmondja a tutit. Az igazság néha fáj! marga98 jól tetted
2012. június 16. 22:17
Szerintem Reni nagyon bátor, hogy egy ilyen ruhát fel mert venni. Azt tudom, hogy fogyózik, de azt már most látom, hogy nem nagyon használ neki.:S A világ nem nyitott az ilyen merész ruhákra... ezt csak a hülye nem fogja fel. Amúgy meg tényleg nem illik sem az alkalomhoz, sem a csajhoz, mert elég duckó. -.-"
2012. június 16. 22:32
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Ez a Tolvai Renáta nagyon szánalmas. Máshogy ő sem tudja felhívni magára a figyelmet...-.-
NiceandCute
2012. június 16. 22:37
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Puzsérnek részben igaza volt, de akkor mi a fenének megy el egy ilyen rendezvényre ha ez a véleménye? Kritikát máshol is adhat nem csak a 'póknak a fészkében'... Viszont Reni egyáltalán nem tetszett. Szép ruha, de nem neki. Ilyen alakkal (nem bántani akarom, de legyen tisztában képességeivel) nem kell felvenni ilyen ruhát... x)
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.