Rebecca Black szerelmes a One Direction-fiúkba
2012. június 19. 19:40
Kriszti07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 148414 offline |
Én nem bírom Rebeccát de ahogy a kommenteket olvasom sokan leizélik csak azért mert kijelentette h szerelmes az One Directionba. A világon még több százezren vannak így de csak mert ők nem híresek igy senki nem tud róluk és nem izélitek le őket. Lehet h télleg csak azért csinálta h cikk legyen róla de lehet h nem... Attól h ,,elég egyedi" a hangja és h sokan rosznak tartják attól még lehet jó zenei érzéke. (persze azon kívül amit ő csinál)
2012. június 19. 22:26
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
hááöhm. most ezen sírjak, vagy nevessek.
Sokan szeretik. Minden egyes directioner szeretné magának az összeset, tudod mit Becky? vedd meg, van rá pénzed, vedd meg őket babába.. mindenki jól jár, te eláraszthatod a világhálót a Zaynnel közös képeiddel, ők meg megússzák, hogy egyáltalán szóba kelljen állniuk veled, sztárocska.
Sokan szeretik. Minden egyes directioner szeretné magának az összeset, tudod mit Becky? vedd meg, van rá pénzed, vedd meg őket babába.. mindenki jól jár, te eláraszthatod a világhálót a Zaynnel közös képeiddel, ők meg megússzák, hogy egyáltalán szóba kelljen állniuk veled, sztárocska.
2012. június 20. 15:25
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Röhej, úgy beszél, mint egy 7 éves: "szerelmes vagyok mindbe, ja meg ebbe Josh Hutchersonba is, mert annyira felkapott". Még ha egyet kiválasztana(tudom, nehéz, nekem sincs kedvencem) akkor aztmondanám, hogy oké. De ez így olyan nevetséges.
Ameddig még tart ez a kicsi hírneve gondolja át mit mond. Gondolom most egy halom directioner-rel több utálót szerzett magának.
Ameddig még tart ez a kicsi hírneve gondolja át mit mond. Gondolom most egy halom directioner-rel több utálót szerzett magának.
2012. június 20. 15:41
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
"Zayn egyszerűen csak jól néz ki,"??????? Most viccel.. Zayn szexi! Annyira édes Zayn! Rebeca mit vár? azt várja h most fiúk is azt mondják,h mi is szeretjük Rebeca-t.? Akk lennének hülyék! Chh...
2012. június 20. 19:32
Eddig is uzáltam ezt a cajt de most még jobban!Jobban jár ha marad Joshnál! És még azt hiszi,hogy össze jöhet velük! Ez a csaj olyan ronda és !Amint megláttam amint rögtön ezt csináltam:
2012. június 20. 21:43
Oké, egészségére.Nekem az 1D még mindíg nem lopta be magát a szívembe...
2012. június 21. 09:30
Ayumuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 177066 offline |
http://starity.hu/magazin/28564-a-one-direction-menedzsmentje-kiiktatna-niallt/ ezt nem hagyhatjuk!!! nélküle nem lenne már ugyanaz a banda!!
2012. június 21. 17:06
dudeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 153056 offline |
naponta több ezer rajongóval bövül az 1D fanok tábora,és szerintem senkit nem érdekel hogy REBECCA BLACK is rajongó...vagy ha érdekel is,nem kell rögtön cikket írni róla : ]
2012. június 21. 18:04
Váljék egészségére! Én nem szeretem a One Direction-t és őt sem...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.