Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 18. 18:23
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
végre fluor megérdemelte azt a pofont
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline |
Mindkettő szánalmas és mindkettő butitja a népet úgyhogy ez a vita gyakorlatilag rételmetlen volt. Amolyan "anyád nem te anyád" szituáció amit cska éretlen emberek teremtenek maguknak.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Catherine
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Már Kiszel Tündét is elhordta egyszer mindennek, nehogy már ezek után akarjon ártatlan bárányt csinálni magából. Megérdemelte a pofont, amit kapott Lehet, hogy Heni sem tökéletes, de azért mérföldekkel tehetségesebb énekes, mint Fluor.
2012. június 18. 18:25
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Nincs semmi bajom egyikükkel sem, sőt valamennyire még szeretem is mindkettejük zenéjét. De akárhogy is, én inkább Fluorral értek egyet. A Sugarloafnak nem kellett volna megcsinálni azt a celebes dalt, az már akkor sem tetszett. Nem nézem ki Fluorból, hogy ennyire agresszív lenne, azt viszont inkább, hogy Heni illuminált állapotban rátámadjon féltékenységből.
2012. június 18. 18:30
Henit én alapból úgy ismertem meg, hogy elég heves vérmérsékletű. Egy ilyen beszólás után pláne nem csodálom, hogy felpofozta, de teljesen jogosan. Egyébként úgy tűnik, hogy Fluor a szavak jelentésével sincs tisztában. És még érte rajonganak.
2012. június 18. 18:33
Csak féltékeny mert ő nem lett olyan felkapott,mint Fluor
2012. június 18. 18:35
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Már bocsánat, de Én teljes mértékig eltudom képzelni Fluor-ról, hogy ilyen tiszteletlen, ostoba módon viselkedett volna. Többször is napvilágot látott ilyen hír/videó, melyben csúnya szavakkal illet embereket, akik nem esnek hagyat Tőle, és a f*s zenéjétől. Mert az. Ez az igazság. Ha valakinek fáj, az nem az Én bajom!
Henit pedig ne bírálja senki ember fia azért, mert megvédte magát. Ha Engem lek*rvázna valaki Én is Neki esnék szerintem, ahogy valószínűleg mások is megtennék, ha sértegetni kezdené Őket nyilvánosan valaki.
Végezetül annyit, hogy Heninek megadatott az, amiről a legtöbben csak áhítoznak; hogy jól pofán csesszék Fluorkát. Fluor pedig ássa el magát szégyenében, hogy egy lány lepofozta.
UI: Ha bárki negatív kritikám miatt Nekem esne, jelzem, hogy NEM fogok rá reagálni. Köszöntem.
Henit pedig ne bírálja senki ember fia azért, mert megvédte magát. Ha Engem lek*rvázna valaki Én is Neki esnék szerintem, ahogy valószínűleg mások is megtennék, ha sértegetni kezdené Őket nyilvánosan valaki.
Végezetül annyit, hogy Heninek megadatott az, amiről a legtöbben csak áhítoznak; hogy jól pofán csesszék Fluorkát. Fluor pedig ássa el magát szégyenében, hogy egy lány lepofozta.
UI: Ha bárki negatív kritikám miatt Nekem esne, jelzem, hogy NEM fogok rá reagálni. Köszöntem.
2012. június 18. 18:40
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Jól tette a Heni.
2012. június 18. 18:42
"népbutítás, amit Fluor művel"
Teljes mértékben egyetértek )))
Teljes mértékben egyetértek )))
2012. június 18. 18:56
Őszintén szólva Fluor már csak a Mizuért is megérdemelt egy hatalmas maflást.
A másik meg, hogy lerí róla, hogy egy nagyképű, alpári, tapló b*nkó, simán elhiszem, hogy így beszélt Henivel.
Directioner7: lehet, hogy Heni nem olyan felkapott, mint Fluor (talán jobb is neki), de legalább van tehetsége ahhoz, amit csinál, nem úgy, mint a drágalátos kis Tomikának.
A másik meg, hogy lerí róla, hogy egy nagyképű, alpári, tapló b*nkó, simán elhiszem, hogy így beszélt Henivel.
Directioner7: lehet, hogy Heni nem olyan felkapott, mint Fluor (talán jobb is neki), de legalább van tehetsége ahhoz, amit csinál, nem úgy, mint a drágalátos kis Tomikának.
2012. június 18. 19:00
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
szánalom amit művelnek
2012. június 18. 19:06
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Nem állok senki mellé ezt már most kijelentem! Mert már egyik sem különb a másiknál. Fluor régen egy elég tűrhető rapper volt...Heni is is elvolt az együttesével ameddig nem jöttek képbe Fluor és társai akiket kitudod cikizni...és ezáltal még több figyelmet kapott. Mellesleg Fluor egy idióta hogy ennyire magára veszi!
2012. június 18. 19:10
Nem értek egyet egyikőjükkel sem. Nem igazán értem, hogy mire jó ez a gyerekes civakodás köztük. Lehetne már annyi esze mindkettőnek, hogy ha nem kedveli a másikat akkor nem foglalkozik vele.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.