Hours / Összeláncolva (2013)
2015. április 24. 12:48
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Szerintem egy ilyen filmbe nem is kell többnek történie. Ez nem a Halálos Iramban ugye
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2015. április 24. 12:56
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2481 Csatolások: 6980 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2015.04.24. 12:47)
Kövezzetek meg,de nekem nem tetszett.Unalmas volt,alig történt benne valami...Ennél sokkal többet vártam.Nem Paul-tól,mert ő jó volt,de a film.. 
Senki nem fog ezert megkovezni, es elfogadjuk, hogy nem tetszett.
En viszont szivesebben neztem ebben, mint barmelyik Iram-filmben.
2015. április 24. 13:07
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Annyira hozzám nőtt már a karaktere a halálos iramból hogy akármelyik filmben meglátom jééé Brian
2015. április 24. 13:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ha már kövezésnél tartunk... nekem pokolian tetszett ez a film Paultól, egy pillanatig sem unatkoztam. Nagyon illik hozzá a drámai szerep (ezt megmutatta a Lazarus-tervben is) és mindegyik jelenetben hitelesnek találtam.
Ellenben az Iram-filmekből csak az elsőt próbáltam megnézni, de a felénél otthagytam, mert untam. Pedig szeretem az akciófilmeket és a sportkocsikat is.
Ellenben az Iram-filmekből csak az elsőt próbáltam megnézni, de a felénél otthagytam, mert untam. Pedig szeretem az akciófilmeket és a sportkocsikat is.
1 felhasználónak tetszik:
goldman
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.