Klippremier: Katy Perry - Wide Awake
2012. június 19. 16:10
nagyon- nagyon jó lett a klip...talán ez Katy eddigi legjobb klipje!
...elvarázsolt volt
...nagyon tetszett...és amikor lepofozza a pasit
2012. június 19. 16:27
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon jó szám lett!
2012. június 19. 17:43
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
a klip lenyűgöző és csodás de a dalban csak pár rész van ami szerintem erőteljesnek mondható és tényleg egy kicsit felemelő. A dal nem igazán fogott meg de a klip az egyszerűen varázsaltos
2012. június 19. 18:35
Jó ég, ez nagyon jó lett!
Iszonyatosan klassz lett a klip, a szám, és bejön Katy új stílusa is. Amit mostanában kiad a kezei közül, fantasztikus. Felüdülés hallgatni.
2012. június 19. 18:37
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Nekem mindkettő nagyon tetszik:) a dal is és a klipp is:)
2012. június 19. 18:46
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Tetszik, az E.T. óta Katy csak jó klipeket ad ki a kezei közül. Ez lett az egyik legütősebb eddig, nagyon tetszik az egész képi világa. Egyedül a vége nem jön be annyira, akkor már maradhatott volna ezen a sötétebb vonalon a videó. A legjobb rész a tükörtermes és a tolókocsis lett, azokat tényleg nagyon eltalálták. A dal nem tetszik annyira, sajnáltam, hogy végül ezt adták de, de a klip azért sokat dob rajta. Örülök neki, hogy lezárja végre a rózsaszín, vattacukros Teenage Dream-korszakot, ez a videó már kezdetnek jó. Kíváncsi leszek a következő lemezére és stílusára, remélem tényleg sokkal komolyabb és sötétebb lesz.
2012. június 19. 19:52
F*aszmat Katy,mit izélsz itt a gumicukraiddal,amikor ilyet is tudsz!? 
Eszméletlenűl jó klipp!A legjobb Katy kisfilm,amit eddig láttam
Eszméletlenűl jó klipp!A legjobb Katy kisfilm,amit eddig láttam
2012. június 19. 19:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az elején azthittem h nemlesz jó de mire a végére értem megtetszett :') olyan a klippbe mint egy horrorszökevény :'D az eperre azthittem h egy chilipaprika XD a hipnotizálós macska a legjobb :') na mindegy jólett
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: