Az idei X Factor eddigi legnagyobb drámája történt meg vasárnap, amikor Britney egyik régi ismerőse állt ki énekelni a színpadra, és meglepő bejelentést tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dráma az amerikai X-Faktor meghallgatásán
2012. június 19. 21:03
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Szerintem sem Britneynek sem másnak nincs joga ezért elítélni a srácot ... Különben sem gondolnám , pláne nem Britneyről ,h ezután ferde szemmel fog nézni rá
2012. június 19. 21:05
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Aww,megsajnáltam azt a pasast,úgy látszik,fél,hogy elítélik a mássága miatt,bár ezt nem is csodálom ebben a világban,és Britney meg aranyos volt,hogy így odasúgta nekik.Én lehet,hogy nem emlékeztem volna rá 10 év után
2012. június 19. 21:06
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
már nem azért, de mi a baj azzal, hogy meleg? most ezen mit kell sírni? ha egy régi ismerősöm, vagy expasim mondaná ezt, elfogadnám, de nem kerítenék nagy feneket a dolognak.
2012. június 19. 21:06
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Én nem ítélem el azokat,akik a saját nemükhöz vonzódnak.Ettől még ugyanolyan emberek,mint bárki más.Az azért nem semmi,hogy ezt ennyi ember előtt felvállalta.
2012. június 19. 21:07
Jól kezelte a helyzetet. Különben sem vallana Britey-re, hogy emiatt elítélje.
2012. június 19. 21:10
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
:| ugye nálunk a válogatókat is lefogják adni? xDD Most már erre kíváncsi leszek.. egyébként Britney egész jól kezelte a helyzetet, nem is nagyon lehetett volna mást mondani...
2012. június 19. 21:13
tökre sokkoló lehetett...bár szerintem nem baj, ha mások melegek ....azok is emberek!!!!
Britney is jól kezelte az írás alapján
Britney is jól kezelte az írás alapján
2012. június 19. 21:14
Brit nagyon jó kezelte a helyzetet Imádom ezt a számot♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.