Dráma az amerikai X-Faktor meghallgatásán
2012. június 19. 21:17
Nem értem azokat az embereket, akik csak amiatt ítélnek el valakit mert meleg. Britney egész jól kezelte a helyzetet
2012. június 19. 21:18
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
hmm.. én már akkor teljesen kiakadtam, amikor megtudtam, hogy a kedvenc sztárom meleg. Nem azért, mert elítélem őket, hanem csak mert a filmjeiben ő a nagy nőcsábász és most meglepett:)
2012. június 19. 21:19
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline |
Egyetértek selena_taylor_fan.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 19. 21:22
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
selena_taylor_fan Teljesen egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 19. 21:31
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline |
Talán nem egy több ezer ember által nézett showban kellett volna ezt kijelenteni, de ő tudja....
2012. június 19. 21:32
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
szerintem megtisztelő volt hogy Britney-nek adott a véleményére, és úgy közölte, az meg aranyos volt hogy így kezelte.
Én nem ítélem el őket, hanem még tisztelem is.! Nem rossz a hangja a srácnak, sőt talán még jó is
ui: félig elolvasva a cikket, még azt hittem hogy Britney-nek szerelmi vallomást tesz
Én nem ítélem el őket, hanem még tisztelem is.! Nem rossz a hangja a srácnak, sőt talán még jó is
ui: félig elolvasva a cikket, még azt hittem hogy Britney-nek szerelmi vallomást tesz
2012. június 19. 21:37
Nem igazán értem: ez miért dráma? Britney miért rendült meg? Ez azért nem olyan nagy dolog szerintem... Az x-faktro sajnos egyre szánalmasabb lesz (a szememben), Simon mindent megpróbál, amivel egy kicsit feldobhatná a nézettséget...
2012. június 19. 21:39
Jó cikk lett és nagyon aranyos volt Britney
Nem gondoltam, hogy képes felismerni úgy, hogy több mint 13 éve nem tartották a kapcsolatot egymással. Mellesleg látszik, hogy ismerte és, hogy jóba volt vele, mivel volt már nem ilyen "vészes" pillanat is és arról kivonult.
Ui: ettől függetlenül nem lesz semmi bajom a sráccal, mivel már rongyosra hallgattam a ...Baby One More Time-ot ezzel a számmal együtt.
Nem gondoltam, hogy képes felismerni úgy, hogy több mint 13 éve nem tartották a kapcsolatot egymással. Mellesleg látszik, hogy ismerte és, hogy jóba volt vele, mivel volt már nem ilyen "vészes" pillanat is és arról kivonult.
Ui: ettől függetlenül nem lesz semmi bajom a sráccal, mivel már rongyosra hallgattam a ...Baby One More Time-ot ezzel a számmal együtt.
2012. június 19. 21:40
milasnape én sem értem ez mért olyan nagy dráma. Meg oké hogy meleg, de mi értelme volt annak hogy így kiálljon és ezt elmondja? Ki volt rá kíváncsi?
2012. június 19. 21:43
Amúgy meg kinek mi köze hozzá hogy ki kit szeret és hova dugja a micsodáját már ha éppen van neki.? Ez usánkában nagy divatnak örvend mostanság hogy boldog boldogtalan felválalja létező vagy éppen csak feltünőség miatt a homoszexualitást.Annyira nagyország hogy muszály kitörni a tömegből valami megrendítővel,valamivel ami a környezetét az illetőnek sokkolni tudja.És ha mákja van akkor beszélnek róla egy hónapig.Íg meg a kis buzi nem eshet ki mert akkor rögtön perel hogy ő azért esett ki mert hogy ő meleg, és nyíltan fel is válalta...áááá beszarás komolyan! Ez egyéábként egy genetikai deformitás.Ez nem olyan hogy egyik napról a másikra azt mondom...hopp! jé én a kolbászt szeretem, meg a csokikrémet....Ez nem ilyen dolog nem így működik.Vannak akik évekig nem tudják eldönteni, mert maert még az a gén nem kelt életre még benne illetve nem fejtette még ki a hatását,de a lányokhoz sem vonzódik...ők a lappangó melegek.Van aki már gyerek korától kezdve másként tekint az osztálytársaira akit ezért esetleg meg is vernek néha...ő már tudja, hogy a sjaát neméhez vonzódik és mivel nem tudja hogy ezy rossz vagy jó elfogadott e avagy sem, így nem is szégenli, illetve nem titkolja.Hisz a szülei nem beszéltek még ezekről a dolgokról vele.és van aki már esetleg tudja hogy ez nem túl "egészséges dolog" ezért titkolja és rejti az információt a másságát a külvilág elől. Szóval ez nem olyan amit egy hapcival elkaphatsz a moziban..ez genetikai dolog.Persze vannak divat homik akik csak kíváncsiak...azok komolytalanok. Szerintem ez a srác sem gondolja komolyan....
2012. június 19. 21:46
Na hát ez aztán az érdekes ennyi ember előtt kijelenteni!!!
2012. június 19. 21:48
Ez nagyon aranyos volt, mind a kettőjüktől. Jó cikk lett, Britney nagyon jó szívű.
2012. június 19. 21:49
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline |
Mikor olvastam a cikket az a gondolat röppent át az agyamon hogy mondom biztos az lesz a vége hogy megkéri a kezét,de nem,szerencsére
Szerintem Britney jól viselkedett.Kb. nekem is ez lett volna nekem is a reakcióm.Bár az már más tészta,hogyha esetleg valamikor kavartam volna vele,és úgy mindenki előtt vallja be nekem hogy ő mindvégig meleg volt. Akkor ennél durvább lenne a reakcióm.Reméljük azért nem kavartak...ha tényleg úgy volt,akkor CINKES xd
tudom hogy hülye vagyok
Szerintem Britney jól viselkedett.Kb. nekem is ez lett volna nekem is a reakcióm.Bár az már más tészta,hogyha esetleg valamikor kavartam volna vele,és úgy mindenki előtt vallja be nekem hogy ő mindvégig meleg volt. Akkor ennél durvább lenne a reakcióm.Reméljük azért nem kavartak...ha tényleg úgy volt,akkor CINKES xd
tudom hogy hülye vagyok
2012. június 19. 22:13
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Ebből az X-factorból kész szappanoperát csináltak. Nem baj, Amerika csípi ezt, a nézettség is biztos toppon lesz.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni