Azt gondolnánk, hogy a manapság egyre sikeresebb One Direction zökkenőmentesen halad az úton, de ez nincs így. A banda vezetősége ugyanis kiszemelte Niallt, és egyre inkább arra törekednek, hogy távol tartsák az énekléstől.
A teljes cikkhez kattints ide!
A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 08:33
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Hát szurkolok nekik, hogy Niallt ne rugják ki. De rendesek a fiúk is, hogy mellette álnak, és Louise is, hogy akkor ő sem érdekel
2012. június 21. 08:33
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Az igaz, hogy Niall nagyon kevés szólót kap, de nem hiszem, hogy így kizárnák a 1D-ből. Akkor még régen az X-Factorban miért rakták volna ebbe a csapatba, ha utána meg nem énekeltetnék?
2012. június 21. 08:37
Niall is ugyanolyan banda tag,mint Harry vagy Louis miért akarják azt a menedzserek,hogy ne énekeljen csak gitározzon a Liam,Louis,Harry és Zayn bisztos nem hangják! szemétség
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. június 21. 08:39
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
mekkora szemétség Niall ugyanis nagyon jó énkes
2 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
Selena Gomez 20
2012. június 21. 08:43
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
Jesszum..miért ne énekeljen?!! Nagyon jó a hangja mint a többieknek!
És tök jó,Harry-ék is kiállnak mellette.
És tök jó,Harry-ék is kiállnak mellette.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. június 21. 08:46
Annyira nem ismerem nem nagyon hallgatom a számaikat de elég gonosz volt ez a mikrofonos eset..
2012. június 21. 08:49
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Ez egy nagyon rossz ölet! Niall-t kizárni? Bele se tudok gondolni! Örülök, hogy Larry Stylinson védi őket : )
2012. június 21. 08:54
aztaa milyen már niall a 1D nélkül:O ez olyan mint nekünk a föld víz nélkül de abba jó h összetartanak Harry-től kedves volt h kicserélte a mikrofont meg louie-tól is h azt mondta ˇha ő nem énekel akkor ő se":D
2012. június 21. 09:00
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
A menedzsert kéne kiiktatni, de már az kellett volna rég...Nickelodeon, kamu kapcsolat demivel....stb. Teljesen eladták a fiúkat. Már a közelében sincsenek az egykori lépcsőn ülő xfaktoros fiúknak...
2012. június 21. 09:02
Nem is tudom hogy gondolhat ilyet hogy Niall ne énekeljen , az X-factor-ban egy banda lett akkor az is marad, meg a hangja is jó szóval...Nem a kedvencem Niall de akkor se tehetnek ilyet..Harry-től meg aranyos hogy kicserélte a mikrofont
2012. június 21. 09:02
Én ezt nem értem.Azért raknák ki mert nem tud
énekelni?Ezek hülyék?Már bocsánat de egy menedszmentnek nem kéne
ilyenek lennie.Örülök hogy a banda tagok
megvédik,de a mikrofonos dolog,azért nagyon
mérges lettem.Hogy tehettek ilyet?Niall nélkül a One Direction nem jó!!!
énekelni?Ezek hülyék?Már bocsánat de egy menedszmentnek nem kéne
ilyenek lennie.Örülök hogy a banda tagok
megvédik,de a mikrofonos dolog,azért nagyon
mérges lettem.Hogy tehettek ilyet?Niall nélkül a One Direction nem jó!!!
2012. június 21. 09:03
Hát igen, ilyen egy elvakult menedzsment. Csak is a pénz hajtja és, hogy ő milyen jól tud belőle kijönni. Bár ha még ez sem lenne elég a rajongók (ha lehet őket így nevezni) sem túl kedvesek vele. Mostanában (elvileg) a képekről elküldik és csak a többiekkel kérnek képet. Én igazából nem is nagyon értem, hogy ez miért jó.. Az a szerencséjük, hogy Niall nem adja olyan könnyen magát.
2012. június 21. 09:04
Nem rajongok értük de ez szemétség, a menedzsert kéne kiiktatni h milyen alapon hoz ilyen döntéseket.
2012. június 21. 09:04
Fungirl825 - Adom... Én ezt nem is értem de lehet ,hogy csak pletyka. Mindenesetre nagyon nagy szemétség ez az egész...
2012. június 21. 09:05
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Hát ez gyönyörű....... Ez most komoly? Niall ne énekelken? az milyen már? és miért csinálják olyan jo hangja van o.O -.-... de legalább a srácok megvédik és segítenek neki Harry meg Louis de kis cuki <333 remélem ez megoldódik..mert ez totál hülyeség...:/
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.